Cruise Gemi Turları?

eee sen git ailenle ille kocanı alma napcan kocanı ama baya pahalı bide vize basvurusu yapıcan falan kimliklerle gidersen belki anneni istemezler

pronto tura bak o guzel anıtur olur ets olur ama biraz daha bekle suan tam turlar olusmamıstır

Tur şirketleri ile ilgili bilgim yok ama şunu bilmenizde büyük yarar var diye düşünüyorum mağdur olmamanız açısından zira benim annem tur şirketinin sorumsuzluğu yüzünden epey mağdur oldu. Anneniz ve babanız daha önce KKTC'ye pasaport ile giriş yaptıysa yani mevcut bir pasaportları varsa, o pasaporta KKTC damgası vurulmuşsa ve Yunanistan'a ve Yunan Adaları'na girişlerde bu pasaport kullanılacaksa ülkeye giriş yaptırmıyorlar, tıpış tıpış geri dönmek zorunda kalıyorsunuz. Tatil diye burunlarından gelmesin. Gemi ile Yunanistan turları da olduğu için bilin istedim.
Sanırım pasaport şubede bu durumu belirttiğinizde size Yunanistan'a girişler için geçici bir pasaport çıkarıyorlarmış. Ben de kendim için araştırınca internette okumuştum. Bir araştırabilirsiniz.
Ailenize iyi tatiller dilerim.

Son düzenleme:
1. klima farkı
2.konum farkı
3. eğlence dunulan hizmet farkı

Aynı tura gidenlerin bir kısmı bin euro verirken lüks alanlar 2500 euro verebilir

ets,anı tur, pronto ve jolly guvenılır fırmalar sorun olursa muhattap bulabılecegınız turden bunlardan bakın derım ben...
kamara turu oda turu demek yanı kara manzaralı denız manzaralı standart delux oda arasındakı fark gıbı dusunun farklarını...
genelde içecekler ücretlidir bu tarz cruise turlarında ve her daim tura ödediğiniz kadar bir miktar para ayırmanız gerekir özel harcamalar için...

Çok doğru bir tespit,bizde bu yüzden yunanistana gidemiyoruz..
Yeşil pasaportla Kıbrıs'a giriş çıkış yaptığımız için..

Çok doğru bir tespit,bizde bu yüzden yunanistana gidemiyoruz..
Yeşil pasaportla Kıbrıs'a giriş çıkış yaptığımız için..
En altta bahsettiğim durumu bir araştırın isterseniz. Dediğim gibi pasaport şubede durumu izah ettiğinizde o ülkelere girişlerde kullanabilmeniz için geçici bir pasaport veriliyormuş.

En altta bahsettiğim durumu bir araştırın isterseniz. Dediğim gibi pasaport şubede durumu izah ettiğinizde o ülkelere girişlerde kullanabilmeniz için geçici bir pasaport veriliyormuş.

Onu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler:))
Gazetede okudum hiç bir şekilde giriş yapılamıyormuş oralara..

Onu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler:))
Gazetede okudum hiç bir şekilde giriş yapılamıyormuş oralara..
Öyleyse çok acımasızca olur, umarım öyle değildir. Ben KKTC'de okuduğum için mecburen pasaportla giriş yapmam gerekiyordu. Gerçi ben yeşil pasaport hakkımı evlenince kaybettiğim için pasaport defterimin zaten bütünüyle değişmesi gerekecek. Bir gün gitmeyi çok istiyorum, umarım o zaman geldiğinde sıkıntı yaşatmaz.

Kıızmda KKTC'de okudu,yeşil pasaport artık 25 yaş sınırına alındı,bizimde kaybetti yaştan dolayı sonra değiştirdi tabi..
İnşallah sorunsuz olur gidip gelmek ama biraz zor gibi gözüküyor..

Sri Lanka maldivler turu bence evlilik yıldönümü için harika.Kış mevsiminden yaza geçmek maldivlere gittik diye anlatmak çok havalı geldi bi an

Cidden güzel olur. :) Bir önereyim babama bakalım ne diyecek, teşekkür ederiz. :)

tatlim pronto turla gitmisler , gemide hersey dahilmis ne suya ne baska seye para odemedik dedi babam
cok memnun kalmislardi tavsiye ederim dedi ama once sirketle detaylica konussunlar dedi neler dahil neler degil diye

Tamam Pronto'yu aklıma yazdım muhakkak görüşeceğim çok teşekkür ederim ilgin için. Daha önce de kuzeninle görüşmüştün yine bir sorunumla ilgili vallahi çok zahmet verdim, nezaketinle çok mahcup ediyorsun beni. Tekrardan çok sağol, sevgiler, öpüyorum. :)

.

Benim annem düzenli su içemezse çok kötü olur o yüzden suya falan böyle 5 euro vermemeleri lazım tabi o yüzden içecek olayını çok önemsiyorum. Pronto ve MSC ikinci öneriler olarak geldi, kesinlikle inceleyeceğim. Çok teşekkür ederim ilginize. :)

Babama sorup ona göre alayım o zaman iç dış kabin olayını. Bana araştırma yapmadan önce "Çok uçma ama çok da kısma" demişti. Ben yine de sorayım fiyatlarını da söyleyip. Çok teşekkür ederim size. :)

Bu bahşiş olayını görüyorum da kimisinde yazıyor kimisinde yazmıyor baştan vereceğimiz ücrete dahil herhalde. Mesela şey yazmış, bahşişler 83 euro, rezervasyon sırasında alınır. Herhalde ücret öderken dahil ediyorlar.

Burada da genelde iç dış çok büyük fark olmuyor zaten yatmadan yatmaya dert olmaz dendi ama hapis gibi mi diyorsunuz? O zaman dış bakayım ben gene de, anneme afakanlar basıp kulaklarımı çınlatırsa bir de ehehe. Ets'ye baktım ben ilk başta ama Prontoyu da çok önerdiler, ikisine de bakarak fiyat karşılaştırması yapayım. Ben dolu dolu gezsinler diye 14 gün düşünmüştüm bir de çok büyük fiyat farkı da yoktu mesela 7 gün olan 5 bin lira 14 gün olan 6 bin lira hemen Türk kafasıyla hmm 1000 liraya 1 hafta daha şeklinde kafa işledi tabi bende ehehe. Çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

norvec fiyortları en cok görmek istedigim yerler arasında insallah gider

Ailem götürmüyor bizi :) Ben kardeşimle ayrı yaşıyorum onun okulu benim işim burada. Annemle babam farklı bir şehirde yaşıyor. Bizi de götürüyor olsalar memnuniyetle giderim başbaşa takılmak istiyorlar herhalde. :) Pronto tura kesinlikle bakacağım çok önerildi. Siz daha güzellerine gidin inşallah, çok teşekkür ederim ilginiz için.

ne demek tatlim , herzaman yardimci olurum :)
bu arada annemler kopenhagda binmisler gemiye , oraya ucakla gitmislerdi bu da bi dipnot olsun
opuyorum cok

Evet böyle bir durum varmış haberlerde görmüştüm ama KKTCye gitmedik zaten o yüzden sorun yok. Çok teşekkür ediyorum, annenize de çok geçmiş olsun. Sıkıntılı durumlar bunlar bir o kadar da küçük düşürücü bir muamele.

Evet pronto ve ets başta olmak üzere burada yazılan tur şirketleriyle muhakkak görüşeceğim. Ekstra masraf ne kadar az olursa o kadar iyi olur tabi ki. Çok teşekkür ediyorum, sevgiler. :)

ne demek tatlim , herzaman yardimci olurum :)
bu arada annemler kopenhagda binmisler gemiye , oraya ucakla gitmislerdi bu da bi dipnot olsun
opuyorum cok

Evet benim baktıklarım da Danimarka, Almanya kalkışlı falanlardı. Uçak bileti dahil galiba tur fiyatına. Ben de çok öpüyorum. :)

Sanırım iç kamaralar penceresiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…