hiç sorma çok talihsiz bir konuşmaydı,boşaa atmadılar hapiseBu da nereden çıktı ya bir bu kalmıştı konuşmayan zaten ? Seni kim niye asssın ne kadar ciddiye almışsın kendini, hayır bir de asmak nereden çıktı mursi' ye mi heveslendin nedir ? Marmara depreminde mevlam zina yuvalarını yıktı diye seviniyordun sen ne anlarsın çocukların korkmasından, ağlamasından
empati yapmayı bilemiyoruz maalesefiyi de arkadaşlar kapıya polis gelince çocuklar korkup ağlamış, bunda malzeme yapcak dalga geçcek bişey yokki, bir derdi varsa direk demirtaş üzerinden yapmalı yorumunu, zaten yeterince çektik ananıda al git muhabbetinden, daha da çocukları anaları karıştıran birilerine gerek yok bence
Bence cübleyi haklı bulanların Zeka işletim versiyonları cübbeliyle aynı
adam daha dün dağdan indi ve apoyu sevmediğini düşünüyorsun ha..Eğer dava adamıysan annende üzülecek ,çocuklarında, eşinde,akrabalarında,, inandığın ve savunduğun bir olayda pes etmek yok... yolun başındasın ve çok başın ağrıyacak demirtaşş ... ve ben sizin meclise girmenizi istiyorum ve ben senin öcalandan haz almadığına inanıyorum ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı denmesi gerektiğinide biliyorumm..
Sevmediğini düşünmek istiyorumm.. inanmak istiyorum meclise girsinler istiyorum öcalan ölsün istiyorumki bu kürt toplumunun önü açılsın istiyorum öcalanın sağlığı onlar için bir kambur diye düşünüyorumm..adam daha dün dağdan indi ve apoyu sevmediğini düşünüyorsun ha..
şaşkınım
demekratik bakışını seviyorum bendee..
Bir konuşmasını haklı buldum diye , demirtaş ve yandaşlarının nice anaları ağlattıklarını hatırlayıp sdoğru söylüyor dediğim için , zeka verdiyonu mu mu hesapladınız ?
Cübbeliyi sevmıyorum diye dogruya dogru demeyecek değilim.. adamın her cümlesini protesto edersem ; gözü kör , kulağı sayır diye kızdıgım bazı akepe yandaşlarından ne farkım kalır sizce ?
Maalesef fatih portakala idolun kim drdiginde, demirtas aponun hayat gorudu benimsedigini tum kitaplarini okudugunu soylemisti.Sevmediğini düşünmek istiyorumm.. inanmak istiyorum meclise girsinler istiyorum öcalan ölsün istiyorumki bu kürt toplumunun önü açılsın istiyorum öcalanın sağlığı onlar için bir kambur diye düşünüyorumm..
yapma yaaa.. o zaman zor bende politikadan yanaşıyor sanıyorumm.. kürtler için apo bir kambur olarak görüyorumm..Maalesef fatih portakala idolun kim drdiginde, demirtas aponun hayat gorudu benimsedigini tum kitaplarini okudugunu soylemisti.
Inanmak istediklerin vs. gercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?