Yok yok.
Seçim bitene kadar ben Hdp ile ilgili hiçbir konuya bakmayacağım.
Sinirlerim zıplıyor.Ne ara bu kadar tahammülsüz oldunuz ? Hakaretler havada uçuşuyor...Bazı arkadaşlar belki yazarken farkında değiller,sinirle yazıyorlar ama hoş değil.Neyi savunursa savunsun bir insan,karşındakine saygısızlık ettiği sürece sabaha kadar savunsun,ne söylediğinin önemi kalmıyor.
Şimdi sinirsel gülme geldi yemin ediyorum nefret söylemleri nizi okudukça özellikle daha fazlasını istemësinler diyen arkadaş. Çok şükür ki bu ülkenin barışı senin elinde değil. Çok şey anlatmak isterdim burda ama beni anlayacağınızi sanmam. Özetle bizler meclise.
Ohooo burası da karışmış, parti konuşuyorsanız tamam ama lütfen rica ediyorum burda pkk propagandası yapılmasın, o başka birşey, Kürt halkının dertleri, sorunlarıysa bambaşka.
Evet nefret ediyorum bebek katili 20 yaşındaki Kınalı kuzulari şehit edenlerden polisi mizi şehit edenlerden her pisligi yapan pkk dan ve yandaslarindan pislik apo dan ama hepsinden nefret ediyorum ve Rabbim den niyaz ediyorum ya ıslah olsunlar yada kahrolsunlar ama şunu unutmayın bizim şehitlerimizin peygamber Efendimiz aleyhissalâtu vesselâm a komşu olacaklar sizin savundugunuz o pkk nin olenleri yse cehennemin ta dibindeler inşallah şükürler olsun Allah a iki ahiret var