- Konu Sahibi PempeeMavii
-
Sende bi sorun var mı yani neden çocuk olmuyo özel değilse. Benim yumurtam büyümüyo malesef bu yüzden hsg nin etkisi olacağını sanmıyorumCan'ım HSG den sonra 6 ay öneren hekimler de var doğal yolla gebelik için, ama 4. Ay da olmazsa ben de hekimle tedavi planlamayı düşünüyorum.
Ben de prolaktin yüksek dostinex kullanıyorum ayrıca dhea so-4 hormonum yüksek tüylenme yapıyor bana kalırsa tüylenme fazla değil ama değerim olması gerekenin 2 katından bile fazla. Onun haricinde yumurtluyorum büyüyorlar ve çatlıyorlar Can'ım.Sende bi sorun var mı yani neden çocuk olmuyo özel değilse. Benim yumurtam büyümüyo malesef bu yüzden hsg nin etkisi olacağını sanmıyorum
bunu bende merak ediyorum canım.boşuna umutlanmayalım gecikince.bana dr.um 2 süre cerdi olmazsa aşılama veya tüp bebek.Arkadaşlar HSG çekildiğiniz ay adetinizde gecikme oldu mu? Boşu başına heves yapmayayım diyorum da. Gerçi daha var benim adetime.
Geçmiş olsunBen de prolaktin yüksek dostinex kullanıyorum ayrıca dhea so-4 hormonum yüksek tüylenme yapıyor bana kalırsa tüylenme fazla değil ama değerim olması gerekenin 2 katından bile fazla. Onun haricinde yumurtluyorum büyüyorlar ve çatlıyorlar Can'ım.
Bana süre vermedi hsg sonucunu getir tedaviye başlayalım dedibunu bende merak ediyorum canım.boşuna umutlanmayalım gecikince.bana dr.um 2 süre cerdi olmazsa aşılama veya tüp bebek.
canım senin problemin hormonalsa 6 ay beklemen anlamsız, bir an evvel ilaç tedavisine başlaman senin yararına olur. çünkü doktorun vereceği ilaç hormonları düzenliyorBen de prolaktin yüksek dostinex kullanıyorum ayrıca dhea so-4 hormonum yüksek tüylenme yapıyor bana kalırsa tüylenme fazla değil ama değerim olması gerekenin 2 katından bile fazla. Onun haricinde yumurtluyorum büyüyorlar ve çatlıyorlar Can'ım.
bana da doktorum aynısını söylediBana süre vermedi hsg sonucunu getir tedaviye başlayalım dedi
Ilişkiyi ne kadar süre yasakladı canımbana da doktorum aynısını söyledi
Yasak yok bugün de olabilir dedi ama tabi ben bugün dinlenirim yarına artık :)Ilişkiyi ne kadar süre yasakladı canım
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
İlaç tedavisine başladık zaten canımmm, ama bana dediği şey gebelik için engelleyici bir durum söz konusu değil. Prolaktini düşürecek dostinexle ve steroid ile dhea so 4 hormonumu düzenleyecek.canım senin problemin hormonalsa 6 ay beklemen anlamsız, bir an evvel ilaç tedavisine başlaman senin yararına olur. çünkü doktorun vereceği ilaç hormonları düzenliyor
prolaktiniçin ben de dostinex kullanmıştım hemen düşürüyorİlaç tedavisine başladık zaten canımmm, ama bana dediği şey gebelik için engelleyici bir durum söz konusu değil. Prolaktini düşürecek dostinexle ve steroid ile dhea so 4 hormonumu düzenleyecek.
Canım, dhea so4 tek hormon tüylenmede artış yapıyor Can'ım.prolaktiniçin ben de dostinex kullanmıştım hemen düşürüyor
diğer iki hormonu duymamıştım
sonradan mı oldu tüylenmen yoksa doğuştan var mıydı?Canım, dhea so4 tek hormon tüylenmede artış yapıyor Can'ım.
Benim tüylenme ile ilgili görünürde bir sıkıntım yok, tesadüfen tespit ettik Can'ım. Bu hormonun sanırım gebeliğe olumsuz etkisi yokmuş.sonradan mı oldu tüylenmen yoksa doğuştan var mıydı?
bu tüylenmede artış yapan hormonların gebeliğe etkisi varmıymış?
evet mantıklıBenim tüylenme ile ilgili görünürde bir sıkıntım yok, tesadüfen tespit ettik Can'ım. Bu hormonun sanırım gebeliğe olumsuz etkisi yokmuş.
Adetim 8 aralıkta şimdilik bir belirti yok, acaba HSG çekildiği ay gecikme normal mi?evet mantıklı
çünkü çevremde çok tüylü olupta hemen hamile kalan tanıdıklarım var
bilmiyorumki canımAdetim 8 aralıkta şimdilik bir belirti yok, acaba HSG çekildiği ay gecikme normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?