- Konu Sahibi PempeeMavii
-
Temmuzun 10. Unda hsg çektirdim. Ağustos sonunda son adetimi oldum eylül basında hamile kalmisım. 2 yildan fazla olmustu bekleyeli. Tüplerim de açıktı ama etkisi oluyor muhakkak. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama çok şükür oldusag salim alırim kucağima insaallah.
Morfoloji %3 tu ileri hızda %11lerdeydi. Ameliyat sonrası 6 ay proxxed kullandı eşim ve keçiboynuzu kürü yaptık. Değerler tamamen düzeldi hamile kaldığım ay morfoloji %17 Hızı %70 ti aşılama için tekrar değerlere baktırmıştık gerek kalmadı amaAyy cok sevindim canim. Bizim morfoloji % 1. Adet olursam diger ay asilama yapilcak. Uc gun once bende rahim filmi cektirdim sukur acik tuplerim. InsAllah senin gibi mujdeli haber veririm bende..
sizin sorun neydi acaba ve ozel bisey yaptin mi ccanm..
Canımmmmm çok şanslısın ne güzel, hiç acı çekmedim diyen arkadaşlar Çek'im yerinizi paylaşın da arkadaşlara tavsiye olsun. Geçmiş olsun.Bende yeni cektirdim rahim filmi zerre aci hissetmedim bu muymus dedim korktuğum şey. .hicc korkmayın kızlar anlamıyorsunuz bile..
Merkeze karar verdin mi Can'ım?bende haftaya çarş çektiricem. ovulasyon günümden 2 gün önce oluyor yani
Canımmmmm çok şanslısın ne güzel, hiç acı çekmedim diyen arkadaşlar Çek'im yerinizi paylaşın da arkadaşlara tavsiye olsun. Geçmiş olsun.
evet canım aylar öncesinden karar vermiştim ama gitmek nasip olmadı , biraz da zamana bırakmak istedim kendiliğinden belki olur diye, ama doktorum mutlaka çektir diyince, 2 hafta önce randevumu aldımMerkeze karar verdin mi Can'ım?
Geçmiş olsun Can'ım. Güzel haberlerini bekliyoruz,evet canım aylar öncesinden karar vermiştim ama gitmek nasip olmadı , biraz da zamana bırakmak istedim kendiliğinden belki olur diye, ama doktorum mutlaka çektir diyince, 2 hafta önce randevumu aldım
inşaallah canım :)Geçmiş olsun Can'ım. Güzel haberlerini bekliyoruz,
hsg çekildikten sonra bu ay ve önümüzdeki ay beklemek istiyorumGeçmiş olsun Can'ım. Güzel haberlerini bekliyoruz,
kaç gün ilişki yasağı varmış canım? bişey dediler mi sana?Kızlar hsg çektirdim bugün hiç canım yanmadı çok şükür psikolojik olarak da hiç zorlanmadım vajinal ultrasondan bi farkı yok sadece biraz kanama var ankarada hacettepe hastanesinde çektirdim
Yok bana o konuda hiçbir şey soylemediler bende merak ettim ama soramadım sana bi şey dediler mkkaç gün ilişki yasağı varmış canım? bişey dediler mi sana?
ben yarın çektiricemYok bana o konuda hiçbir şey soylemediler bende merak ettim ama soramadım sana bi şey dediler mk
Korkacak bi şey yok canım inşallah temiz çıkar haberlerini bekliyoruzben yarın çektiricem
genelde çektirilen gün yasak oluyor sonraki günler kanama falan yoksa serbest diye biliyorum
ama artık yarın yaşayıp görücem
sağol canım inşallahKorkacak bi şey yok canım inşallah temiz çıkar haberlerini bekliyoruz
Can'ım HSG den sonra 6 ay öneren hekimler de var doğal yolla gebelik için, ama 4. Ay da olmazsa ben de hekimle tedavi planlamayı düşünüyorum.hsg çekildikten sonra bu ay ve önümüzdeki ay beklemek istiyorum
eğer olmazsa 3. ayımda ilaç tedavisine başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?