cuma günü hsg çekilecek :(

Ayy cok sevindim canim. Bizim morfoloji % 1. Adet olursam diger ay asilama yapilcak. Uc gun once bende rahim filmi cektirdim sukur acik tuplerim. InsAllah senin gibi mujdeli haber veririm bende..
sizin sorun neydi acaba ve ozel bisey yaptin mi ccanm..

Morfoloji %3 tu ileri hızda %11lerdeydi. Ameliyat sonrası 6 ay proxxed kullandı eşim ve keçiboynuzu kürü yaptık. Değerler tamamen düzeldi hamile kaldığım ay morfoloji %17 Hızı %70 ti aşılama için tekrar değerlere baktırmıştık gerek kalmadı ama

Bende yeni cektirdim rahim filmi zerre aci hissetmedim bu muymus dedim korktuğum şey. . hicc korkmayın kızlar anlamıyorsunuz bile..
Canımmmmm çok şanslısın ne güzel, hiç acı çekmedim diyen arkadaşlar Çek'im yerinizi paylaşın da arkadaşlara tavsiye olsun. Geçmiş olsun.

UOTE="st: 43794326,orfoloji 297"]Morfoloji %3 tu ileri hızda %11lerdeydi. Ameliyat sonrası 6 ay proxxed kullandı eşim ve keçiboynuzu kürü yaptık. Değerler tamamen düzeldi hamile kaldığım ay morfoloji %17 Hızı %70 ti aşılama için tekrar değerlere baktırmıştık gerek kalmadı Oo.m

oo masallah ya bizim morfoloji % 1 hizli hareketli % 10 , bizde dun ilk proxeed kullanmaya basladik keciboynuzu pekmezini yiyo esim ama suyunu icemedi cok kotuymus cikarcakti hatta yarim bardak icince bile.. o yuzden biz sadece e vitamini proxeed ve pekmez yicez simdilik. Doktor o kadar ay vermedi siddetle.asilama dedi diger ay denicez bakalım. Bana kalsa bekleyelimde esimde benden sabirsiz bebek konusunda..:)

Kızlar hsg çektirdim bugün hiç canım yanmadı çok şükür psikolojik olarak da hiç zorlanmadım vajinal ultrasondan bi farkı yok sadece biraz kanama var ankarada hacettepe hastanesinde çektirdim

Kızlar hsg çektirdim bugün hiç canım yanmadı çok şükür psikolojik olarak da hiç zorlanmadım vajinal ultrasondan bi farkı yok sadece biraz kanama var ankarada hacettepe hastanesinde çektirdim
kaç gün ilişki yasağı varmış canım? bişey dediler mi sana?

hsg çekildikten sonra bu ay ve önümüzdeki ay beklemek istiyorum
eğer olmazsa 3. ayımda ilaç tedavisine başlamayı düşünüyorum
Can'ım HSG den sonra 6 ay öneren hekimler de var doğal yolla gebelik için, ama 4. Ay da olmazsa ben de hekimle tedavi planlamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar HSG çekildiğiniz ay adetinizde gecikme oldu mu? Boşu başına heves yapmayayım diyorum da. Gerçi daha var benim adetime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…