cuma günü hsg çekilecek :(

aayyy varya öyle bır anlatmıssın kii kasıldım okurkenn hissetttim seni resmen gecmıs olsunn

Kızlar bende çektircem ama ankarada devlet hastanelerinde sıra bulamıyorum film çekmeden tedaviyede başlamıyolar artık özel bi yer araştırıyorum bakalım napcam önümüzdeki hafta kesin çektirmem lazım yoksa öbür aya kalcak bakalım hayırlısı

Canımm geçmiş olsun, özellerde randevu meselesi çok rahat oluyor. Arkadaşların deneyimlerini oku mutlaka.

Korkacak bişey yok kendini kasma rahat ol bende korkarak girmistim ama hic korktugum gibi olmadı anlatilanlar abarti
Bende tedavi için zekai tahir buraka gidiyorum ama çok doluymuş aylarca sürebilirmiş ne zaman denk gelir belli olmaz dediler sana hemen geldi mi sıra

Temmuzun 10. Unda hsg çektirdim. Ağustos sonunda son adetimi oldum eylül basında hamile kalmisım. 2 yildan fazla olmustu bekleyeli. Tüplerim de açıktı ama etkisi oluyor muhakkak. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama çok şükür oldu sag salim alırim kucağima insaallah.

Can'ım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bu haberler bize umut oluyor.

allahım bizede kısmet etsin inş.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…