cuma günü ilk defa allah izin verirse bebeğimle tanışıcam...

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Arkadaşlar çok heyecanlıyım cuma günü ilk defa bebeğimle tanışıcam sizce onu göre bilecek myim çok evhamlıyım rabbim bana bebeğimi göremeyi naisp etsin inşallah ne olur dua edinn birde 4 haftalık gebeyim mide bulantım başlamadı neden bir şey mi var acabaa :(:nazar:

Slm canim oncelikle tebrik ederim seni....insallah gorursun keseyi? Ilk bebisin mi bu?bulantilara takilma canim genelde 7. Haftada felan baslar ama insallah bulantin olmaz......

inş. canım keseyi görürsün..ilk hamileliğimde bazı şeyleri bilmiyordum anlamıyordum ilkinde 3 aylıkken gittim evde yaptığım tesle hamile olduğumu öğrenmiştim hiç bi sıkıntım yoktu diye pek hastaneye gidip ultrasonla bakılmadım bile.....diğerini kabettik ten sonra bende artık bunda baya evhamlıyım çok korkuyorum 5 haftalık iken midem den rahatsızlandım gece uyuyamıyordum eşimde hemen hastaneye dedi gittik ve keseyi gösterdi herşey yolunda dedi keseyi gördük dedi.....pazarteside normal randevu için gittim ve bebişim 9 haftalık olmuştu kalp atışını gösterdi allahım herkese tattırsın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :9: :49:

inş. canım keseyi görürsün..ilk hamileliğimde bazı şeyleri bilmiyordum anlamıyordum ilkinde 3 aylıkken gittim evde yaptığım tesle hamile olduğumu öğrenmiştim hiç bi sıkıntım yoktu diye pek hastaneye gidip ultrasonla bakılmadım bile.....diğerini kabettik ten sonra bende artık bunda baya evhamlıyım çok korkuyorum 5 haftalık iken midem den rahatsızlandım gece uyuyamıyordum eşimde hemen hastaneye dedi gittik ve keseyi gösterdi herşey yolunda dedi keseyi gördük dedi.....pazarteside normal randevu için gittim ve bebişim 9 haftalık olmuştu kalp atışını gösterdi allahım herkese tattırsın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :9: :49:

inşallah görürüm ne olur dua ett bnde görmek istiyorum ya göremezsem diye içim çimi yiyorr :nazar:

Back
X