Cuma günü revizyon ameliyatım var yardımmmm!

Jalapeno

B:64.1 G:60.9 H:55
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
512
952
53
37
merhaba yaklaşık 6 ay önce ilk ameliyatımı oldum ameliyat sonrası sürecim çok güzel geçti falat zamanla burnumda bir şişlik oluşmaya başladı bekledik iner diye ama gün geçtikçe şişmeye devam ediyor cuma günü reziyon olacak deneyimli olanlar paylaşabilirmi süreç nasıl ilerliyor?

Nasıl bi şişlik ki? Revizyon olmaya değer mi yani

Nasıl bi şişlik ki? Revizyon olmaya değer mi yani
Beni çok rahatsız ediyor ameliyat olmamışım gibi sanki ameliyattn önce bile bence daha iyiydi revizyon çokmu zor oluyorki ? Lokal yapacagını ve oradaki şişliği alacağını söyledi doktorum ama çok korkuyorum açıkçası

Bilmiyorum Canım ben 13 gün önce ilk ameliyatımı oldum eğer lokal olup o şişliği alacaksa kolay olur diye düşünüyorum. Görebilme imkanım var yorum yapardım Nasıl durduğuna dair

Biri ilk hali o halini istiyorum tekrar diğeride son hali ama resimde oek görünmüyo şişlik

Eklentiler

• image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 153
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 148
Ben sizi hatırlıyorum burnunuzu gerçekten cok begenmiştim :) fotoğraftan pek anlayamadım ama görüntü sizi cok rahatsız ediyorsa ve doktorunuzun dediklerine de inanıp güceniyorsanız olun derim

Bende hatırladım sizi ve burnunuzu çokk beğenmiştimm , revizyon riskli bi işlem ve ameliyat sonrası yaşanan acı vs tekrar yaşamaya hazır mısınız,
Biraz erken davranıyosunuz gibi geldi en az 1yıl beklenmeli bence.

Ya doktorum zor bisey deil dedi lokal yapacak oradaki sisligi alacakmis sadece bakalim :)

Burnuzun ilk hali çok güzel olmuş, ikincisinde de pek belli değil aslında resimden, göz altınız neden mor estetik sonrası mı oluşuyor ? Geçmiş olsun umarım revizyonu da kolaylıkla atlatırsınız.

Ya doktorum zor bisey deil dedi lokal yapacak oradaki sisligi alacakmis sadece bakalim :)

Hımmmm şimdi anladım ben tamamen yeniden yapılacak gibi anladım.
Burnun etli kısmında mı şişlik var? Benimde orası hala inmedi 7ay olacak, kortizonla mı incelticek dr un, benim dr da söyledi ama önermiyorum o işlemi 1 yıl bekleyelim bakalım dedi

on kisminda sislik var biryere kadar oturdu burun sonrasi sis kortizon iki kere denedik ise yaramadi kesip ordan sis parcayi alicam dedi senin doktor neden onermiyorum dediki

Burnuzun ilk hali çok güzel olmuş, ikincisinde de pek belli değil aslında resimden, göz altınız neden mor estetik sonrası mı oluşuyor ? Geçmiş olsun umarım revizyonu da kolaylıkla atlatırsınız.
Resimde pek belli olmuyor ama ilk haline alistiktan sonra cok gozume batmaya basladi evet ameliyat sinrasi morluk :)

on kisminda sislik var biryere kadar oturdu burun sonrasi sis kortizon iki kere denedik ise yaramadi kesip ordan sis parcayi alicam dedi senin doktor neden onermiyorum dediki

Cildi inceltmek için yapabiliriz kortizonu dedi sonra da önermiyorum en iyisi bekleyelim dedi , aynen işte ön kısmı.
Benim doktorumda cildin çok iyiydi burası neden inmedi anlayamıyorum dedi, ben de zaten tekrar bi işlem yaptırtmak taraftarı değilim onu da biliyo o yüzden bekliyoruz 1 yılı bakalım nolacak,

Senin doktor kesin inmiceğini düşündüğü için kesip almak istiyor demek ki

Canım senin doktorun selcuk ısıktı hatırlıyorum ben. Ben bu pazar ona ameliyat olucam. Acaba cokmu bariz bisey doktordan kaynaklımı. Birde ek ucret alıcakmı

Benimkide inceltmek icin iki kere kortizon yapti iste ama olmadi olmayinca boyle bir yolu deneyelim dedik:)

Canım senin doktorun selcuk ısıktı hatırlıyorum ben. Ben bu pazar ona ameliyat olucam. Acaba cokmu bariz bisey doktordan kaynaklımı. Birde ek ucret alıcakmı
Evet selcuk isik :) yo yo benim derimden kaynakli arkadaslarimda oldu onlarinki gayet iyi oldu benimde basta cok guzeldi sonradan sislik olustu ama cok ilgili bir doktor hayir ek ucrette almiyor

Evet canm gercekten cok guzel olmus burnun masallah. Bende olucam bakalm. Sen nasıl istedigini anlattınmı. Birde bu hastane cok kucuk biyer ya memnun kaldnmı sen ben tereddutluyum hala

Evet canm gercekten cok guzel olmus burnun masallah. Bende olucam bakalm. Sen nasıl istedigini anlattınmı. Birde bu hastane cok kucuk biyer ya memnun kaldnmı sen ben tereddutluyum hala
Açıkçası ben şöyle yap böyle yap demedim sadece minnacık bişey istemiyorum doğal olsun dedim hiç karışmadım:) hastane inanılmaz güzel hemşireleri çok tatlı cana yakın en memnun kaldığım konu o bile diyebilirim hiç küçğk diye takma kafana çok güEl ilgileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…