Kizlar sizlerde biliyorsunuz tup bebekte 2ci denemem neyse 4 tane 8 hucreli bebeklerimi bana gecen pazartesi verdiler bende dayanamayarak megersem 5 ci gunummus test yaptim deger 12.9 cikti deger katlanmismi diye tekrar baktim bir yerde 5.29 cikti icime sinmedi ve daha sonrazeytinburnu avrasya hospitila gittim deger 0,90 cikti dr aradim oda cuma gunu gercek gununde yap dedi kizlar yanliz sizlere sunu da belirtmek istiyorum ben hayatimda hic boyle belirtiler gormemistim ..goguslerimde agirlik ve siskinlik ayrica yanlarinda damar belirginlesmesi uca dogru koyu rekte belimde agri ve ayaklarima halsizlik veuyusma gibi ayakuclarima dogru ayrica sabah herkalktigimda migde bulantisi gobek kismimin alt tarafida sert kizlar bu belirtiler daha once gormedim ins hamileyimdir siz hamile olan doguran ve olmayan arkadaslarimda dualarinizi bekliyorum icimde hala umut varr sanki bebegim benimlee ama allah bilir RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLERR simdiden allah razi olsun he ayrica gogus ve gobek tarafimda ara ara kasintilarda oluyorr :uhm:
çok ümitlendirmek te istemem ama bunlar düpedüz hamilelik belirtisi.benim hamileliğimdede öyle olmuştu.hadi inşallah sabriyacım inşallah.:Saruboceq:
amin ins oyledirr ama hala umudum varrrrrrrrrrr ve ogune kadarda dualarimla devam, edecek allahin izniylee
çok acele ediyosunuz be güzelim.erkenden tahlil yapıyorsunuz sonrada belkide bedavadan bu kadar stres yaşıyorsunuz.biliyorum sabretmek zor ama bak fazladan üzüntü yaşıyosunuz.bütün üzüntülerin inşallah boşunadır canım.cuma kaçta yaptırıcaksın tahlili.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?