• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma gunu test yapacagım anneler ve bekleyenler lutfen dularınızı esırgemeyınn

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
:nazar:Kizlar sizlerde biliyorsunuz tup bebekte 2ci denemem neyse 4 tane 8 hucreli bebeklerimi bana gecen pazartesi verdiler bende dayanamayarak megersem 5 ci gunummus test yaptim deger 12.9 cikti deger katlanmismi diye tekrar baktim bir yerde 5.29 cikti icime sinmedi ve daha sonrazeytinburnu avrasya hospitila gittim deger 0,90 cikti dr aradim oda cuma gunu gercek gununde yap dedi kizlar yanliz sizlere sunu da belirtmek istiyorum ben hayatimda hic boyle belirtiler gormemistim ..goguslerimde agirlik ve siskinlik ayrica yanlarinda damar belirginlesmesi uca dogru koyu rekte belimde agri ve ayaklarima halsizlik veuyusma gibi ayakuclarima dogru ayrica sabah herkalktigimda migde bulantisi gobek kismimin alt tarafida sert kizlar bu belirtiler daha once gormedim ins hamileyimdir siz hamile olan doguran ve olmayan arkadaslarimda dualarinizi bekliyorum icimde hala umut varr sanki bebegim benimlee ama allah bilir RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLERR simdiden allah razi olsun he ayrica gogus ve gobek tarafimda ara ara kasintilarda oluyorr sık sık ıdrara cıkmada cabasıı ıns:nazar::nazar::uhm:

Son düzenleme:
Sabriya dualarım seninle umarım hayırlısıyla pozitif haberini vereceksin.Yüce Rabbim herşeyin en iyisini bilen herşeye kadirdir.

:nazar:Kizlar sizlerde biliyorsunuz tup bebekte 2ci denemem neyse 4 tane 8 hucreli bebeklerimi bana gecen pazartesi verdiler bende dayanamayarak megersem 5 ci gunummus test yaptim deger 12.9 cikti deger katlanmismi diye tekrar baktim bir yerde 5.29 cikti icime sinmedi ve daha sonrazeytinburnu avrasya hospitila gittim deger 0,90 cikti dr aradim oda cuma gunu gercek gununde yap dedi kizlar yanliz sizlere sunu da belirtmek istiyorum ben hayatimda hic boyle belirtiler gormemistim ..goguslerimde agirlik ve siskinlik ayrica yanlarinda damar belirginlesmesi uca dogru koyu rekte belimde agri ve ayaklarima halsizlik veuyusma gibi ayakuclarima dogru ayrica sabah herkalktigimda migde bulantisi gobek kismimin alt tarafida sert kizlar bu belirtiler daha once gormedim ins hamileyimdir siz hamile olan doguran ve olmayan arkadaslarimda dualarinizi bekliyorum icimde hala umut varr sanki bebegim benimlee ama allah bilir RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLERR simdiden allah razi olsun he ayrica gogus ve gobek tarafimda ara ara kasintilarda oluyorr:nazar::nazar::uhm:

çok ümitlendirmek te istemem ama bunlar düpedüz hamilelik belirtisi.benim hamileliğimdede öyle olmuştu.hadi inşallah sabriyacım inşallah.:Saruboceq:

ins canim ins kimse kimsenin halinden anlamaz derdi ayni olan anlarr allahim hepimize hayirli dini imani guzel olan evlatlar nasip etsin tabiki saglikli

amin ins oyledirr ama hala umudum varrrrrrrrrrr ve ogune kadarda dualarimla devam, edecek allahin izniylee

çok acele ediyosunuz be güzelim.erkenden tahlil yapıyorsunuz sonrada belkide bedavadan bu kadar stres yaşıyorsunuz.biliyorum sabretmek zor ama bak fazladan üzüntü yaşıyosunuz.bütün üzüntülerin inşallah boşunadır canım.cuma kaçta yaptırıcaksın tahlili.??

çok acele ediyosunuz be güzelim.erkenden tahlil yapıyorsunuz sonrada belkide bedavadan bu kadar stres yaşıyorsunuz.biliyorum sabretmek zor ama bak fazladan üzüntü yaşıyosunuz.bütün üzüntülerin inşallah boşunadır canım.cuma kaçta yaptırıcaksın tahlili.??

bılmıyorum ama cuma saatınden sonra son dularımı yaptıktan sonra gıdecem ıns

dualarım senınle cnmmmmm
ama ılkonce soylemeden yapamıcam su testı erkenden yapmasanız neguzel olur yaaaa dr lar bosuna 12 gun demıyorlar dımıı hcg hormonu 12 gune kadar degerlerde degıskenlıkler gosterebılıyormus ancak 12 gunde sabıtlenıyor ve gebelıksaglıklıysa 2 katlayarak yukselıyormus bende 9 gunde test yapmıstım dr um bana cok kızmıstı ve bu acıklamayı yapmıstı bence kendını uzmemelısın bu senı ve bebeklerını cok etkıler cnmmm morelını yuksek tut bebegın senınle hıc merak etme burda hep bırlıkte senınle o guzel haberı mutlulugu paylasıcazzz bak gorursun

Allahım bu guzel ayların hurmetıne dualarını kabul etsın ınsallah ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

daha öncede yazmıştım ..gereğinden önce üzülmek,gereğinden fazla üzülmektir..çok erken test yaptırmışsın..bu bi şey ifade etmez..günün gelince yaptırdığında inşallah iyi sonuçlar alacaksın..ben az önce senin için peşin peşin duamı ettim..inşallah Allah kabul eder

canım bütün dualarımız seninle yanlızca sen kendine stres yapma inşallah 12.günde değerin güzel olacak bende cuma günü testi tekrarlayacağım inşallah biryikte o mutluluğu yaşarız sendeki belirtilerin aynısı bendede var inşallah hamilesindir

canım niye kendine strest yapıyorsunki ..rabbimden hayırlısını iste..ama eminimki canım sen hamilesin..

canım aynı belirtileri yaşadım ve şu anda hamileyim yarın inşallah mucizene kavuşursun canım arkadaşlarında dediği gibi erken test yapmak hiç iyi değil çünkü moralimiz bozuluyo erkenden idrarda çıkmıyo kandada yüksek çıkmayabiliyo hadi canım arkadaşım dualarımız seninle bitanem rabbim yüzünü güldürsün inşallah

nazcim inan bilmiyorum degerim dustu 8 ci gun baska bir yerde yaptim deger 5.29 baska yerdede 0.90 cikti anlamadim dr cuma yapmami istedi

canımmm neden hep aynı yerde yaptırmıyorsun fark edebılıyor
ıhsallah cuma gunu degerın artmıs olucak canım dualarım senınle

Back
X