ben şimdi nasıl utandım anlatamam sankı kırlı camasrlarım ortaya serılmıs gıbı oldu ama guzel oldu ellerıne emegıne saglık puskuutum gec cevap yazdım cunku ınt.gıremıyordum..sakıncası yoksa sımdı cevaplıyım2. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ
GENEL SONUÇ:
çiçek
Yarışmaya 8 Şubat 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 11 aylık zamanda 1.1 kilo verdi.
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 -Kardeş takımınız olan 1. takımdan ya da kendi takımının en başarılısı kişisi olan esra_kar dan koçluk yapmalarını ister misin?
Şubat ayında yapılan analiz sonrası, takip edilmesi gereken arkadaşlarımız geçen sürede ne yaptı? MART 2009
JNAZ
Hedef : 11 Mayıs => 53
Başlangıç kilosu: 59
Analiz kilosu : 59.4
Şimdiki kilosu : 59.4
Şubat ayında kilo verememiş.?
.[/COLOR]
NESLİHAN
Hedef : Mayıs => 65
Başlangıç kilosu: 84
Analiz kilosu : 72.5
Şimdiki kilosu : 71.7
Şubat ayında 800 gr vermiş. Hedefine 6.7 kilo var. Şubat ayı temposu ile ulaşması zor.
Şubat ayında yapılan analiz sonrası, takip edilmesi gereken arkadaşlarımız geçen sürede ne yaptı? MART 2009
8. TAKIM
HOZLEMK
Hedef : Haziran => 70
Başlangıç kilosu: 84.4
Analiz kilosu : 78.8
Şimdiki kilosu : 79.9
Şubat ayında 1.1 kg almış.?
ÖNEMLİ NOTLAR:
1) 3-11 Şubat aralığında yapılan takım analizleri sonucunda, üzerinde durulması gereken arkadaşlarımız için "özel takip" listesidir. Liste Nisan ayında güncellenecektir.
2) Listedeki bazı arkadaşlar Mart ayı hedefi belirtmiş ve hedeflerine ulaşamamış. Yeni hedef belirlemeleri gerekiyor.
3) "Beni kendi halime bırakın, ben burada takılıyorum, analiz istemiyorum" düşüncesi olanlar lütfen iletsin. Listeden çıkartalım.
4) Kilo alan ve kilo veremeyen arkadaşların durumları ile ilgili açıklama bekliyoruz. Zaten durumu iyi gitmeyen arkadaşlarımız yer alıyor listede, üstüne bir de kilo alıyor olmaları burada bulunma amaçlarına uygun değil.
5) Cuma Zayıflama Yarışması takımlarının bir sonraki "GENEL" analizi Mayıs 2009 tarihinde yapılacaktır.
Not: Listede yer alan arkadaşlar durumlarını kişisel olarak lütfen kontrol etsin ve hatam olduysa uyarsın..
Açıklama: Bir önceki listeyi daha fazla bilgi içerir duruma getirmek için formatı değiştirdim, bu nedenle de önceki listeyi sildim.
Bu arada fatunuz arkadaşımızda da büyük bir hata yapmışım. Ancak hatayı ne üyenin kendisi ne de 6. takım kaptanı farketmemiş. Düzelttim. Bilginize.
sevgili püsküüt,
ben dijital tartıya geçmiştim.
bu arada 3.1 kg fark vardı.
bu yüzden başlangıç kilom güncellenmişti.
senin listede kaçırmış olabilir misin acab bu durumu?
yani 76.1 olacak ..
cünkü şu anki kilom olan 70.1 dijital tartıya göre,başlangıç olarak göürünen 73 ise eski tartıya göre a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?