Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar;
Bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle çok katılamadım aranıza bu süreçteki desteği için SchonerDuft a ve sevgili moni ye çok teşekkür ederim.
Analiz raporlarını Yeni görebildim kimse izne ayrılmamış herkes gayretle zayıflamaya çalışıyor
Yeni üyeye ihtiyacım olduğu da kesin.
Raporlar İçin ellerine sağlık seaBahAR teşekkür ederim ve bize burayı bu güzellikle sunduğun için

18 e kadar zannediyordum ben. LAydLiNe bizde sıra dedi ondan ben hazırladım. o yanlış biliyormuş demek ki. gece yapacaktım aslında. kızım oyuna dalmıştı aradan çıkarayım dedim aceleci ben neyse değişiklik olursa düzeltirsin

seaBahAR

593. ETAP NOTLARI

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyoruz.

MARATONCU TAKIMLAR

593. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
2. TAKIM
3. TAKIM
4. TAKIM
8. TAKIM
13. TAKIM
14. TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
10. TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 593. Etap birincisi 10.Takımdan

Aylin42konya

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Yarışmamız 593. Etap sonuncusu 5. Takımdan Toplight
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.

YÜKSELEN YILDIZLAR

4. TAKIM : 592 > 9 /593 > 7
10. TAKIM : 592> 4 / 593 > 1
13. TAKIM : 592 > 8 / 593 > 5
14. TAKIM: 592 > 6 / 593 > 4

Son düzenleme:
Eline saglik kaptanim

Eline saglik canim

Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım, teşekkür ederiz
Sevgili kaptanlarım ve püsküütüm,
593. etap notlarını, sonuç listesi hazırlama sırası 10. takımda olması ve Bahar'ımızın tatilde oluşu sebebiyle hazırlamak istedim.
Hatam yoktur umarım.
Ellerine sağlık canım

593. etap notlarını, sonuç listesi hazırlama sırası 10. takımda olması ve Bahar'ımızın tatilde oluşu sebebiyle hazırlamak istedim.
Hatam yoktur umarım.

ellerinize sağlık kaptanlarımmmm bitanesiniz

İyi yolculuklar canım

iyi yolculuklar kafanı boşaltıp güzelce dinlenme zamanı buraları merak etme senin kadar olmasa da elimizden geleni yaparız

İyi yolculuklar püsküütüm.
Mutlu güzel tatiller.

Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar..

Hatam yoktur umarım.

Ayrıca teşekkür ederim bu emekleri harcayan ellerin sahibelerine..

Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar..

Ayrıca teşekkür ederim bu emekleri harcayan ellerin sahibelerine..

Hoşgeldin sevgili bahar umarım iyi geçmiştir tatilin etap sonuncusu olarak görevlerini yarın işyerinde ki pc den yapacağım bebeklerden bana pc düşmedi de

Canlarım bir karışıklık olmuş. İki hafta üst üste cuma günleri olamayacağım için böyle bir karışıklık oldu. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim yordum sizleri. Ellerinize emeğinize sağlık

Hoşgeldin sevgili bahar umarım iyi geçmiştir tatilin etap sonuncusu olarak görevlerini yarın işyerinde ki pc den yapacağım bebeklerden bana pc düşmedi de
Hoş buldum.. Güzel dileklerin için teşekkürler. Buradaki yoğun (henüz alışıp da oturtamadığım) tempodan uzaklaşınca, en azından dinlendim.
Döndüğüm gün komşumun cenazesine gittim. Hayat işte..
Bu sabah kızını gördüm, servis bekliyordu yanında başka bir kadınla. Küçücük kız annesiz kaldı.
Her şey ne zor.
Her şey nasıl da kapı önünde bekliyor.

Kıymetini bilelim, her şeyin. Her anın.

6. takımda iki üye nick değişimi yapmış.

Her ikisi de "-" ile başlıyor.

Bu imgeyi excel formül başlangıcı olarak algılıyor, bu şekilde kaydedebilmem mümkün değil.
İleride çıkabilecek aksiliklerden siz sorumlusunuz. Haberiniz olsun.

@-Kanguru-
@-Zipzip-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…