solmez canım sonuç listesi hazırlama sırası bizdeydi yani 10. takımda. Hazırlamışsın teşekkür ederim fakat bildirim saati henüz bitmedi. Saat 20:00 a kadar takımlar değişiklik ve düzenleme yapabiliyorlar. Ben saat 20:00 yi bekleyip,sonuç listelerinin kontrolünü yapıcam. Bir değişiklik olursa düzeltirim.
Eline sağlık canım.18 e kadar zannediyordum ben.LAydLiNe bizde sıra dedi ondan ben hazırladım. o yanlış biliyormuş demek ki. gece yapacaktım aslında. kızım oyuna dalmıştı aradan çıkarayım dedim aceleci ben neyse değişiklik olursa düzeltirsin
Ellerine sağlık monisimSevgili kaptanlarım ve püsküütüm,
593. etap notlarını, sonuç listesi hazırlama sırası 10. takımda olması ve Bahar'ımızın tatilde oluşu sebebiyle hazırlamak istedim.
Hatam yoktur umarım.
Ayy teşekkür ederim çok güzel.Eki Görüntüle 2201123 Manşetsiz olur mu hiç
Eline saglik kaptanimseaBahAR
593. ETAP NOTLARI
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyoruz.
MARATONCU TAKIMLAR
593. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
2. TAKIM
3. TAKIM
4. TAKIM
8. TAKIM
13. TAKIM
14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
10. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 593. Etap birincisi 10.Takımdan
Aylin42konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 593. Etap sonuncusu 5. Takımdan Toplight
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.
YÜKSELEN YILDIZLAR
4. TAKIM : 592 > 9 /593 > 7
10. TAKIM : 592> 4 / 593 > 1
13. TAKIM : 592 > 8 / 593 > 5
14. TAKIM: 592 > 6 / 593 > 4
Eline saglik canim18 e kadar zannediyordum ben.LAydLiNe bizde sıra dedi ondan ben hazırladım. o yanlış biliyormuş demek ki. gece yapacaktım aslında. kızım oyuna dalmıştı aradan çıkarayım dedim aceleci ben neyse değişiklik olursa düzeltirsin
Ellerine sağlık canım18 e kadar zannediyordum ben.LAydLiNe bizde sıra dedi ondan ben hazırladım. o yanlış biliyormuş demek ki. gece yapacaktım aslında. kızım oyuna dalmıştı aradan çıkarayım dedim aceleci ben neyse değişiklik olursa düzeltirsin
Ellerine sağlık canım, teşekkür ederizseaBahAR
593. ETAP NOTLARI
MARATONCU TAKIMLAR
2. TAKIM
3. TAKIM
4. TAKIM
8. TAKIM
13. TAKIM
14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
10. TAKIM
Aylin42konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaşması gerektiğini hatırlatıyoruz.
YÜKSELEN YILDIZLAR
Sevgili kaptanlarım ve püsküütüm,
593. etap notlarını, sonuç listesi hazırlama sırası 10. takımda olması ve Bahar'ımızın tatilde oluşu sebebiyle hazırlamak istedim.
Hatam yoktur umarım.
seaBahAR
593. ETAP NOTLARI
MARATONCU TAKIMLAR
2. TAKIM
3. TAKIM
4. TAKIM
8. TAKIM
13. TAKIM
14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
10. TAKIM
Aylin42konya
YÜKSELEN YILDIZLAR
Hatam yoktur umarım.
ellerinize sağlık kaptanlarımmmm bitanesinizEki Görüntüle 2201123 Manşetsiz olur mu hiç
İyi yolculuklar canım
iyi yolculuklar kafanı boşaltıp güzelce dinlenme zamanı buraları merak etme senin kadar olmasa da elimizden geleni yaparız
İyi yolculuklar püsküütüm.
Mutlu güzel tatiller.
Hatam yoktur umarım.
Eki Görüntüle 2201123 Manşetsiz olur mu hiç
Hoşgeldin sevgili bahar umarım iyi geçmiştir tatilin etap sonuncusu olarak görevlerini yarın işyerinde ki pc den yapacağım bebeklerden bana pc düşmedi de
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar..
Ayrıca teşekkür ederim bu emekleri harcayan ellerin sahibelerine..
Hoşgeldin sevgili bahar umarım iyi geçmiştir tatilin etap sonuncusu olarak görevlerini yarın işyerinde ki pc den yapacağım bebeklerden bana pc düşmedi de
solmez canım sonuç listesi hazırlama sırası bizdeydi yani 10. takımda. Hazırlamışsın teşekkür ederim fakat bildirim saati henüz bitmedi. Saat 20:00 a kadar takımlar değişiklik ve düzenleme yapabiliyorlar. Ben saat 20:00 yi bekleyip,sonuç listelerinin kontrolünü yapıcam. Bir değişiklik olursa düzeltirim.
18 e kadar zannediyordum ben.LAydLiNe bizde sıra dedi ondan ben hazırladım. o yanlış biliyormuş demek ki. gece yapacaktım aslında. kızım oyuna dalmıştı aradan çıkarayım dedim aceleci ben neyse değişiklik olursa düzeltirsin
Hoş buldum.. Güzel dileklerin için teşekkürler. Buradaki yoğun (henüz alışıp da oturtamadığım) tempodan uzaklaşınca, en azından dinlendim.Hoşgeldin sevgili bahar umarım iyi geçmiştir tatilin etap sonuncusu olarak görevlerini yarın işyerinde ki pc den yapacağım bebeklerden bana pc düşmedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?