Tekrar değişiklik yapsak sıkıntı olur muYine etiketleme yapamıyorum.. ne yapsam ki.
Hah.
6. takıma link bırakayım.
Degistiririz hemen kaptanim. Cuma gunu yeniden bildiririz.6. takımda iki üye nick değişimi yapmış.
Her ikisi de "-" ile başlıyor.
Bu imgeyi excel formül başlangıcı olarak algılıyor, bu şekilde kaydedebilmem mümkün değil.
İleride çıkabilecek aksiliklerden siz sorumlusunuz. Haberiniz olsun.
@-Kanguru-
@-Zipzip-
Bizim grupta yazarken etikette sorun olmuyoYine etiketleme yapamıyorum.. ne yapsam ki.
Hah.
6. takıma link bırakayım.
Tekrar değişiklik yapsak sıkıntı olur mu
Şimdi ben exceldeki listelere baştaki "-" işaretini kaldırarak ekledim.Degistiririz hemen kaptanim. Cuma gunu yeniden bildiririz.
Bu etiketleme işi tuhaf.. Bazen oluyor, bazen olmuyor.Bizim grupta yazarken etikette sorun olmuyo
Anladım kaptanım hemen değişiyorum tşkler uyardıgın için
Şimdi ben exceldeki listelere baştaki "-" işaretini kaldırarak ekledim.
İleride Kanguru veya Zipzip diye biri gelirse karışabilir tabii. Sondaki imge arama yaparken işleri karıştırabilir.
Değiştirebilirseniz daha kalıcı bir çözüm olur.
Bu etiketleme işi tuhaf.. Bazen oluyor, bazen olmuyor.
Misal şimdi bir daha deneyeyim bakalım ne olacak.
@-Zipzip-
bir heves dönmüştüm ebrucum ama aksiliklerle dolu bir hafta olunca sonuncu oldum maalesef keşke birinci olabilseydimYeniden listelere dönmen çok sevindirici
sözün bittiği yer ne diyeyim küçücük bir çocuğun annesiz kalması allah yardımcıları olsun hayat devam ediyorrHoş buldum.. Güzel dileklerin için teşekkürler. Buradaki yoğun (henüz alışıp da oturtamadığım) tempodan uzaklaşınca, en azından dinlendim.
Döndüğüm gün komşumun cenazesine gittim. Hayat işte..
Bu sabah kızını gördüm, servis bekliyordu yanında başka bir kadınla. Küçücük kız annesiz kaldı.
Her şey ne zor.
Her şey nasıl da kapı önünde bekliyor.
Kıymetini bilelim, her şeyin. Her anın.
bir heves dönmüştüm ebrucum ama aksiliklerle dolu bir hafta olunca sonuncu oldum maalesef keşke birinci olabilseydim
resimlerden hiç fazlan yok ebrucum yaaa keşke senin gibi olsamOlsun olsun sen dön yeter ki nasılsa bir gün birinci olursun.
Az biraz benim de fazlam var. Eğer 6 ayımı doldurduysam ben de yeniden listelere dönmeyi düşünüyorum
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Ellerine sağlık kaptanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
20.00 e kadar canimmerhabalarlisteyi paylaşıma atmak için saat kaça kadar vaktimiz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?