Yonlendirmeyi ben yaptim gecen gun :) baktim cagiran takim yok. Sonuc listelerine baktim en az 8. Takim geldigi icin oraya yonlendirdim. Daha onceleride boyle yapiyorduk. Birdaha yapmam kaptanim
Hayirli kandiller
Ellerine sağlık canımGünaydınlarr
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Not: 13. takımLAydLiNe kaptanım bu hafta dikkat lütfen %0,30 barajı altına düşerseniz sonuç listesi hazırlama cezası geliyor 1 sarı kart bir notanız var hali hazırda
Günaydınlarr
sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Not: 13. takımLAydLiNe kaptanım bu hafta dikkat lütfen %0,30 barajı altına düşerseniz sonuç listesi hazırlama cezası geliyor 1 sarı kart bir notanız var hali hazırda
Teşekkür ederizSevgili arkadaşlar,
Bir duyurum var. Hatırlarsınız "malum olaylar" döneminde, 7. takıma bir şans daha tanıdığımız günlerde bu şansa tepki olarak 9. takım kaptanıMefkurem takımını kapatma kararı almıştı.
Herkes bilir; gidene gel, gelene git demeyiz.
Konuya dair bir gelişme yaşandı.Mefkurem takımını yeniden açmak istediğini iletti, biz de yönetim ile birlikte karar alarak olumlu cevabımızı ilettik.
9. Takım bugün itibariyle açılmıştır. Sonuç listelerine girişleri 598. etapta olacaktır.
Bilginize.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederiz LeydicimHayırlı olsunMefkurem kaptanım
hayirli olsunSevgili arkadaşlar,
Bir duyurum var. Hatırlarsınız "malum olaylar" döneminde, 7. takıma bir şans daha tanıdığımız günlerde bu şansa tepki olarak 9. takım kaptanıMefkurem takımını kapatma kararı almıştı.
Herkes bilir; gidene gel, gelene git demeyiz.
Konuya dair bir gelişme yaşandı.Mefkurem takımını yeniden açmak istediğini iletti, biz de yönetim ile birlikte karar alarak olumlu cevabımızı ilettik.
9. Takım bugün itibariyle açılmıştır. Sonuç listelerine girişleri 598. etapta olacaktır.
Bilginize.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederiz Elifcim
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.Teşekkür ederiz
Sevgiliyasom7272 ve sevgili kaptanım moni şim, teknik bir arıza nedeni ile verien kilo 12,4 olduğu halde açıklamayı 14,4 kilo olarak yazmışım. Geçmiş aylarda bir veriyi yanlış girmiş olmalıyım. Hatanın hangi ay verisinden kaynaklandığını bulmak benim için yeniden karne hazırlamak anlamına geliyor. Bunu yapmak yerine hatamı söylemeyi tercih ediyorum.
Bağışlayınız.
Not:
Teknik arıza, dikkat noksanlığı anlamına gelmektedir. (TDK, II.Cilt, S. 64748)
Teşekkür ederiz monicimHoşgeldiniz, hayırlı olsun.
Teşekkür ederiz ördekcimMefkurem hayırlı olsun hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?