Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yonlendirmeyi ben yaptim gecen gun :) baktim cagiran takim yok. Sonuc listelerine baktim en az 8. Takim geldigi icin oraya yonlendirdim. Daha onceleride boyle yapiyorduk. Birdaha yapmam kaptanim
Hayirli kandiller

Genel anlamda söylemiştim canım, bizim takımımızında çok fazla ihtiyacı var ve sürekli bakıyorum katılmak isteyenlere ama denk gelemiyorum bir türlü. O nedenle söylemiştim ihtiyacı olan takım kendi çağırsın lütfen diye.

Hayırlı kandiller

10. Takımdan yasom7272 37 haftada 14,4 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Sevgili yasom7272 ve sevgili kaptanım moni şim, teknik bir arıza nedeni ile verien kilo 12,4 olduğu halde açıklamayı 14,4 kilo olarak yazmışım. Geçmiş aylarda bir veriyi yanlış girmiş olmalıyım. Hatanın hangi ay verisinden kaynaklandığını bulmak benim için yeniden karne hazırlamak anlamına geliyor. Bunu yapmak yerine hatamı söylemeyi tercih ediyorum.

Bağışlayınız.

Not:
Teknik arıza, dikkat noksanlığı anlamına gelmektedir. (TDK, II.Cilt, S. 64748)

Sevgili arkadaşlar,

Bir duyurum var. Hatırlarsınız "malum olaylar" döneminde, 7. takıma bir şans daha tanıdığımız günlerde bu şansa tepki olarak 9. takım kaptanı Mefkurem takımını kapatma kararı almıştı.
Herkes bilir; gidene gel, gelene git demeyiz.

Konuya dair bir gelişme yaşandı. Mefkurem takımını yeniden açmak istediğini iletti, biz de yönetim ile birlikte karar alarak olumlu cevabımızı ilettik.

9. Takım bugün itibariyle açılmıştır. Sonuç listelerine girişleri 598. etapta olacaktır.

Bilginize.
Hayırlı olsun.

Teşekkür ederiz

hayirli olsun Mefkurem hosgeldin ablacim

Hakkını nasıl öderiz bilemezken, dert ettiğin şeye bak.
Seviliyorsun kocamanından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…