Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili arkadaşlar,

Uzun zamandır sürpriz hazırlamadığımı biliyorum.. En son bayram döneminde hazırlamıştım. Tatil nedeni ile zamanım olmuştu.
Artık zaman sorunum var.
Karne hazırladığım haftalar sürpriz için zaman ayırabilmem mümkün olmadığı için ses çıkartmıyorum, yoksa unuttum ya da artık hazırlamayacağım diye düşünülmesin.
Kendimce, karne hazırlamadığım bir hafta olursa o hafta süpriz hazırlamamın doğru olduğunu düşündüm. Zaman yönetimi aısından aksi mümkün değil. Her hafta uğraştıklarım malum zaten, anca yetişiyorum.

Böyle bir ara bilgi olarak düşünün lütfen..

Sağlıcakla kalın, keyifli hasta sonları dilerim.

Eline emeğine sağlık canım.

Ellerinize sağlık kaptanım
Mutlu pazarlar

Ellerine ve emeğine sağlık Baharimmmm ♡♡♡♡♡

Senin canın sağ olsun ♡ Fırsat olunca sen zaten en güzel suprizleri bizlere yaparsın ♡♡♡♡

Ellerine sağlık canım

Farkındayım toplight kaptanım ilginiz için teşekkürler inşallah ceza almadan atlatırız bu turu.

merryangel anneyim83 ada81 kızlar bu hafta listede sadece bizler varız lütfen dikkat

Günaydınlarr
sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 32. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.

Ellerine sağlık sevgili toplight..

Farkındayım toplight kaptanım ilginiz için teşekkürler inşallah ceza almadan atlatırız bu turu.

merryangel anneyim83 ada81 kızlar bu hafta listede sadece bizler varız lütfen dikkat

Sizin liste pek tenhalaştı son zamanlarda.. dilerim olumlu enerjili yeni üyeleriniz olsun.
Laydim sen listeye girdiğine göre inanıyorum ki ceza almazsınız bu hafta..

Sevgili arkadaşlar,

Yarışmaya başvuru topiğinde yeni üyeleri davet ederken sadece takım ismini yazmayın, mutlaka takım topiğinin linkini de verin.

Sitede tek yaptıkları eylem başvuru topiğine mesaj yazmak değildir, kim bilir kaç yere kaç mesaj yazıyor ve kaç bildirim alıyorlar, siz cevap da verseniz arada kaynayabilir.
Bu nedenle üyeyi takip edin lütfen. Aynı gün içinde ses çıkmazsa özel mesaj yazarak iletişime geçin.

Unutmayın ki forumun yabancısı olabilir ve yönlendirilmeye ihtiyaç duyabilirler.

Bir de naçizane önerim... paldır küldür davet etmeden önce üyenin sayfasına girip, yazdığı mesajlara göz atıverin.. kabataslak da olsa bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Ellerinize sağlık kaptanım
Teşekkür ederiz kaptanım

Ellerine sağlık sevgili toplight..

Sizin liste pek tenhalaştı son zamanlarda.. dilerim olumlu enerjili yeni üyeleriniz olsun.
Laydim sen listeye girdiğine göre inanıyorum ki ceza almazsınız bu hafta..

Aminnnn İnşallah canım Listeye girmek iyi bir şey değil ama başka türlüsünü henüz başaramadım.

Arkadaşlar bir de lütfen üyeleri her takım kendi çağırsın. Başka takımların üyeleri ya da kaptanları kendi takımı dışında yönlendirme yapmazsa sevinirim.
Yonlendirmeyi ben yaptim gecen gun :) baktim cagiran takim yok. Sonuc listelerine baktim en az 8. Takim geldigi icin oraya yonlendirdim. Daha onceleride boyle yapiyorduk. Birdaha yapmam kaptanim
Hayirli kandiller

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…