- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Oyy teşekkür ederim canım benim emeğin büyükEllerine emeğine sağlık canım kaptanım
Saksımı tebrik ediyorum ve hiç kilo almamasını diliyorum canım arkadaşımSaksi_Degilim_Ben
Oyy teşekkür ederim canım benim emeğin büyükEllerine emeğine sağlık canım kaptanım
Saksımı tebrik ediyorum ve hiç kilo almamasını diliyorum canım arkadaşımSaksi_Degilim_Ben
Kadınlar kulübünün bana kattığı insanlardan birisin ben ne yaptım ki işim gaza getirmek sadeceOyy teşekkür ederim canım benim emeğin büyük
Memleketine gelince seni bulacağım. Aklımdasın. İsmimi de bir ara özelden yazarım. Senden saklımız yok kaptancım
Bul vallahi beklerim çaya yemeğeMemleketine gelince seni bulacağım. Aklımdasın. İsmimi de bir ara özelden yazarım. Senden saklımız yok kaptancım
Bul vallahi beklerim çaya yemeğehiç önemli değil saklı da olsa farketmez sadece insan tanımadan da yakın olabiliyor dost olabiliyor demek istedim
597. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
597. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 2. TAKIM
- 3. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 597. Etap birincisi 6.Takımdan Pembegomlek
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 597. Etap sonuncusu 4. Takımdan dtcf
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 2. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
6. TAKIM
1) Hanmeli ile ilgili olarak;
Üyemiz listede bu şekilde yer almış, ancak kayıtlarıma göre üye 552. etapta ayrılmış. Dolayısı ile izinden dönen üye işlemi geçersiz.Hanmeli (67/73.7/+6.7/%-0.20) 548. Etapda izine ayrilan uye geri dondu. Yuzdesi 49 a bolundu.
Bilgiyi kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.
2)herderdedeva ile ilgili olarak;
Üyemiz 2018 yılına ait son izin hakkını kullanmıştır, bilginize.
ETAP MEZUNLARI
- 4. Takımdan Saksi_Degilim_Ben mezun oldu, tebrikler.
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini bu linkte paylaşabilir.
Rapor Kaynağı
Sevgili kaptanlar veseaBahAR 32. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Ceza alan takım yoktur, tüm takımları tebrik ederim
Çok geçmiş olsun kaptanımSelamın aleyküm ♡♡♡♡♡
Fıtık maduru Kaptan geldi
Gecen cuma azimli kelebeklerin Birinciliği ile çok mutlu oldum ♡ Maalesef hak ettikleri kutlamayı yapamadım onlara yamuluncageç te olsaListeler için teşekkür edeyim dedim
Çooook teşekkür ederim Baharim ♡♡♡♡♡ ellerine ve emeğine sağlık
Baya bir geç oldu ama Fıtık maduru oldum ancak iki gündür kendime geldim
Seninde ellerine ve emeğine sağlık canım ♡♡♡♡
Gecmis olsun kaptanimSelamın aleyküm ♡♡♡♡♡
Gecen cuma azimli kelebeklerin Birinciliği ile çok mutlu oldum ♡ Maalesef hak ettikleri kutlamayı yapamadım onlara yamuluncageç te olsaListeler için teşekkür edeyim dedim
Başınız sağolsun canımkaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
Başınız sağolsun canım, ilgileniriz merak etmeyin.kaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
Basiniz sagolsun. Liste halledilir akliniz burda kalmasinkaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım bir an evvel iyileşmen dileğiyle Allah şifa versin inşallahSelamın aleyküm ♡♡♡♡♡
Başınız sağolsun canım hallederiz inşallahkaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
Başınız sağolsun canım, buradayım ben merak etme.kaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineSelamın aleyküm ♡♡♡♡♡
Başınız sağolsun canım merak etmeyin elimizden geleni yaparızkaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?