Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun kaptanım

Senin nezdinde tümgeçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim ♡ iyiki varsınız

Maalesef ağrılar geçmiyor ve dün artık kesin Ameliyat kararı verdim ( 7 doktor oldu artık ağrılardan gecmeyince mecbur razı gelmek zorunda kaldım )

İnşallah önümüzdeki hafta artık işlemlere başlar en kisa zamanda Ameliyatimi olur tekrar eski hayatıma kavusurum insanın hiç bir şey yapamamasi ne zormuş Rabbim kimseyi elden ayaktan dusürmesin .......Aminnnnnn

Başınız sağ olsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versin ....Aminnnn

İyi akşamlar herkese..
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur..

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡

Soru: Yarışmaya girdiği tarihten bu yana yürüdüğü yolu grafiklerle kim görmek ister?

Cevap: İlk parmak kaldıran.

Eki Görüntüle 2211110
Bennnnn deyip DeryaOnDiet in karnesini görmek istiyorum kaptanım şuan rahatsız ve o haliyle hala zayıflamaya çalışıyor bunu da bilmiyorum kabul edermisiniz ama benimkini hazırlamıştınız bir süre önce

Soru: Yarışmaya girdiği tarihten bu yana yürüdüğü yolu grafiklerle kim görmek ister?

Cevap: İlk parmak kaldıran.

Eki Görüntüle 2211110

Valla benim grafik yapılsa kesin borsa gibi bir aşağı bir yukarı olur o yüzden ben es geçeyim
Şansa benden başkası da yok ama benden sonraki gelen arkadaşın grafiği inşallah çok güzel olur ve hep aşağı doğru gider rakamlar ♡♡♡
Simdiden ellerine ve emeğine sağlık ♡ yine her zamanki gibi cok incesin ♡♡♡

Püsküütümün mesajını görünce senin adına yazacaktım sonra öyle olamayacağı aklıma geldi. Tam sana, Banu koş parmak kaldır diye mesaj atacakken mesajını gördüm. Kesinlikle sen olmalısın lütfen o parmağı kaldır.

Başkasının yerine parmak kaldırılmıyor diye biliyorum ama

Hakkında hayırlısı olsun kaptanım
İnşallah Ameliyattan sağlığına kavuşmuş olarak çıkarsın ve ağrıların son bulur
Tahmin edebiliyorum zorluğunu
Canı gönülden şifa diliyorum

Canim benim ya. Cok dusuncelisin her zamanki gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…