Ellerine emeğine sağlık canım, teşekkür ederizİyi akşamlar herkese..
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur..
Eline saglik canimİyi akşamlar herkese..
İyi akşamlar herkese..
Çok geçmiş olsun kaptanım
kaptanlarım günaydım biraz önce cenaze haberi aldım yakınım olan biri ben listemi tamamladım ama bildirimler yapılmadı yapanları hesaplayamadım eğer kaptanım gelemezse ilgilenir misiniz ? onunda çocukları ve kendi rahatsızdı . şimdiden çok teşekkür ederim
İyi akşamlar herkese..
Bennnnn deyipSoru: Yarışmaya girdiği tarihten bu yana yürüdüğü yolu grafiklerle kim görmek ister?
Cevap: İlk parmak kaldıran.
Eki Görüntüle 2211110
Soru: Yarışmaya girdiği tarihten bu yana yürüdüğü yolu grafiklerle kim görmek ister?
Cevap: İlk parmak kaldıran.
Eki Görüntüle 2211110
Püsküütümün mesajını görünce senin adına yazacaktım sonra öyle olamayacağı aklıma geldi. Tam sana, Banu koş parmak kaldır diye mesaj atacakken mesajını gördüm. Kesinlikle sen olmalısın lütfen o parmağı kaldır.Valla benim grafik yapılsa kesin borsa gibi bir aşağı bir yukarı olur o yüzden ben es geçeyim
Şansa benden başkası da yok ama benden sonraki gelen arkadaşın grafiği inşallah çok güzel olur ve hep aşağı doğru gider rakamlar ♡♡♡
Simdiden ellerine ve emeğine sağlık ♡ yine her zamanki gibi cok incesin ♡♡♡
Bennnnn deyipDeryaOnDiet in karnesini görmek istiyorum kaptanım şuan rahatsız ve o haliyle hala zayıflamaya çalışıyor bunu da bilmiyorum kabul edermisiniz ama benimkini hazırlamıştınız bir süre önce
Başkasının yerine parmak kaldırılmıyor diye biliyorum ama
Olmuyorsa yapacak bişey Yok canım olursa diye kaldırdım ve şuan inanılmaz motivasyona ihtiyacı var kendisinin belki motivasyon olur dedim
Ah görse kesin gelirde haftasonu yaaaO gelsin hemen çünkü henüz parmak kaldıran yok
Senin nezdinde tümgeçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim ♡ iyiki varsınız
Maalesef ağrılar geçmiyor ve dün artık kesin Ameliyat kararı verdim ( 7 doktor oldu artık ağrılardan gecmeyince mecbur razı gelmek zorunda kaldım )
İnşallah önümüzdeki hafta artık işlemlere başlar en kisa zamanda Ameliyatimi olur tekrar eski hayatıma kavusuruminsanın hiç bir şey yapamamasi ne zormuş Rabbim kimseyi elden ayaktan dusürmesin .......Aminnnnnn
Başınız sağ olsun canımRabbim geride kalanlara sabır versin ....Aminnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡
Parmak kaldirdim canim kaptanim. Karnemi ben de hiic gormedim. Ilk mezuniyette iyi oldugu kesin de bu seferki pek ic acici degildir.Ah görse kesin gelirde haftasonu yaaaDeryaOnDiet parmak kaldırdım deeeee kızzzzzz
Parmak kaldiriyorumm. Umarim kaldiran olmamistir.Ellerine sağlık..
Canim benim ya. Cok dusuncelisin her zamanki gibi.Bennnnn deyipDeryaOnDiet in karnesini görmek istiyorum kaptanım şuan rahatsız ve o haliyle hala zayıflamaya çalışıyor bunu da bilmiyorum kabul edermisiniz ama benimkini hazırlamıştınız bir süre önce
[/USER=695569]seaBahAR gec kaldim galiba bir 25 veya 30 dakikayla. Tuh yaa canim kaptanim @tuzsuz_ruh yazdi da simdi gordum [/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?