Ellerine sağlık canımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bu arada geçen hafta 9. takımı perormans gruplara eklememişim Mefkurem kaptanım kusura bakma bu haftayı eklerken farkettim yeni listeyi de eklemedim zaten geçen hafta 1. olduğunuz için başarılısınız diye bu hafta ekledim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-29#post-58242628
Eline saglik canimSevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bu arada geçen hafta 9. takımı perormans gruplara eklememişim Mefkurem kaptanım kusura bakma bu haftayı eklerken farkettim yeni listeyi de eklemedim zaten geçen hafta 1. olduğunuz için başarılısınız diye bu hafta ekledim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-29#post-58242628
canım ben bu mesajı atlamışım bahar la bir konuşayım güncel perforans derken o haftakinden mi yoksa 33. tur dan mı bahsediyor?toplight baharin mesaji buydu cnm
a) Takımınız, Ocak 2019 döneminde yapılacak olan takım analizlerinde yer almayacaktır. Bir sonraki analizlerde yer alacaksınız.
b) Takımınız, güncel performans uygulamasında yer almayacaktır. Bir sonraki uygulamada değerlendirmeye gireceksiniz.
Biliyor musun; aynı şeyi düşünmüşüz.Ellerine sağlık sevgili Bahar
Bir an yine sadece bizim takım yüzünden mi maratoncu takımlarda eksik var diye panikledim :) Neyse ki 4. takım da eksikmiş. Yine bizden dolayı bir ilki es geçiyoruz sanmıştım
Ellerine sağlık sevgili toplight.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 33. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bu arada geçen hafta 9. takımı perormans gruplara eklememişim Mefkurem kaptanım kusura bakma bu haftayı eklerken farkettim yeni listeyi de eklemedim zaten geçen hafta 1. olduğunuz için başarılısınız diye bu hafta ekledim.
Kuzum biz birdahaki tura kadar performans listelerinde olmicaz diye hatirliyorum
Kulağına fısıldadım az önce.canım ben bu mesajı atlamışım bahar la bir konuşayım güncel perforans derken o haftakinden mi yoksa 33. tur dan mı bahsediyor?
hemen düzeltmeyi yapıyorum thanksBiliyor musun; aynı şeyi düşünmüşüz.
Ellerine sağlık sevgili toplight.
Oklavayı yerine kaldırabilirsin.
Kulağına fısıldadım az önce.
Teşekkür ederimKaptanım zaten mezuniyet sonrası dönüş yaptığın için ve bu nedenle de bir daha karne hazırlanmayacağı için geriye dönük bir sorunla karşılaşılmaz. Bu nedenle revizyona gerek yok.
Bana analizlerde lazım olacağı için, kendi listeme verdiğin bilgiyi ekledim.
Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Teşekkür ederim püsküütüm.Ne güzel bir düşünce monişim.. Herkese iyi okumalar dilerim.
Dün birisiyle fikir tartışması yapıyoruz.
Ben merhamet duygusunun insani olmadığını, çünkü acıdan beslendiğine inanıyorum. Sen kimsin ki kime acıyorsun?
İnsan olmak, sevgiden kaynaklı şefkat duygusunu gerektirir. Sevdiğin için sefkat duyarsın, acıdığın için merhamet değil.
Neyse.. o da acıma duygusunun insani olduğunu savunuyor.
Laf lafı açıyor. Laf lafı baltalıyor. Ortak noktada buluşmak mümkün değil. (ki zaten belki de gerekmiyor.)
Konuyu kapatıp uzaklaşırken, aklımdan şunlar geçiyordu:
Anlamak için okumak gerek, anlatabilmek için de daha çok okumak ve sabır. Bu size düşen.
Karşı tarafı kontrol edemezsiniz. Okumadığını bildiğiniz kişiyi zaten hiç kontrol edemezsiniz.. duvarları betondur onun.
Sabah sabah çenem düşmüş.. topladım, kaçtım.
Teşekkürler canımEki Görüntüle 2217429
Sevgili arkadaşlar, 2. takım kaptanımızEllssa foruma giremiyormuş. Takım üyesi dün bu durumu özel mesajla iletmiş.
Güncel durumu bilmiyorum ama bugün Cuma olduğu için kardeş takımlardan gerekli yardımı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Sen onay verdi isen benim için sıkıntı yok canımseaBahAR püsküütüm ve kaptanlarım,
Yarışmadan diskalifiye olmuş eski bir üye 5 aralıktan beri takımımda deneme sürecindedir ve tekrar listeye girmek istiyor. Deneme süreci başarılı geçti .
Arşiv bilgisini talep ediyor ve oylama başlatmak istiyorum.
Durumu şu şekilde:
Esmahan38 ► 452 ► Takım kurallarına uymamak
Kendisine takım kurallarına uymamaktan dolayı diskalifiye edilmiş olduğunu hatırlatıp nedenini sorduğumda, o dönem hamilelik ve bebeğini kaybetmesinden dolayı çok kötü zamanlar geçirdiğini söyledi.
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye tekrar yarışma hakkını kazanamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?