Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siz komik misiniz yaa aynı acıyla sınanmanız dileğiyle hoşçakalın ..................

Normalde diskalifiye olan üyelerin geri dönme isteğine tavrım net. İkinci bir şansı vermem çünkü çok uğraşmışımdır kazanabilmek için ama burda durum çok farklı balım. Hamilelik sürecinde bebeğini kaybeden biri olarak bu arkadaşı çok iyi anlıyorum. @moni kaptanım da test süzgecinden geçirmiş zaten, ona da güvenirim.. Bana da onay vermek düştü. Bence sen de bir daha düşün balım
Canım burda çok istisnai bi durum yaşanmış. Hiç kayıp yaşadınmı bilmiyorum ama Allah yaşatmasın. Korkunç bi travma bu.. O dönemleri aklıma bile getirmek istemem.
Hayattan vazgeçmek istemiş, burası aklına gelirmi? Kadınlar kulübü aklına bile gelmemiş cümlesi cımbızlanmamalı..
Başka bir takımda da yarışan üye ile aynı kefeye koyamayız. Aynı şey değil çünkü..
Bu kadar katı ve tek açıdan bakma derim..
Hamilelik ve bebek kaybı...
İkinci bi şans verilir.. Öyle dimii

Son düzenleme:
Tanımıyorum seni ama çok ağır bi söz bu.. Yapma lütfen.. Kimseye yaşatmasın Rabbim böyle bir kayıp.
bu mesajı silemedim ne yazıkkki silemedim nasıl söyledim nasıl ağzımdan çıktı diye çok pişman oldum özür mesajıda yazdım ben o dönemi çok zor atlattım çok ağır bişey bu kimse yaşamasın kimse gerçekten özür dilerim bende seni tanımıyorum ama en iyi sen anlamışsın benim ne demek istediğimi

Sevgili moni ve sevgili LAydLiNe kaptanlarım ve sevgili arkadaşlarım,

Diskalifiye edilmiş üye ile ilgili konu kapanmıştır. Lütfen konuya dair herhangi bir mesaj yazmayınız. Bu manasız konu gereksiz yere uzamasın.

Benim bu konudaki fikrimi bilen bilir, bilmeyen için bir daha yazayım.
Çok kısa bir dönem hariç oylamalara katılmadım biliyorsunuz. Sebebi de bu konuydu.
Diskalifiye edilmiş bir üyenin geri dönüşü için her zaman hayır derim ben ve oylama başlamadan biter.
Dönem dönem bu fikrimi de oylamaya sundum; diskalifiye edilen geri dönmesin, istedim ama mevcut uygulama devam etti. Diskalifiyeyi kaldıralım zaten işe yaramıyor, dedim o da kabul edilmedi.
Her zaman da oyçokluğundan yana olduğum için elbette kabul etmeliydim. Ancak fikrim başka.

Sebebim kişiden / olaydan tamamen bağımsız. Şöyle ki;
Düşünün sizler kaptansınız. Güncel bir sebepten x kişisini diskalifiye ediyorsunuz. Sonra zaman geçiyor. Siz de gitmişsiniz takımdan. Yeni bir kaptan ya da başka bir takımın kaptanı o üyeyi tekrar geri alıyor.
O zaman siz kaptanken aldığınız yönetimle ilgili kararın ne önemi kalıyor? Niye diskalifiye ediliyor bunca insan? Sonra geri alınmak için mi? Siz niye kaptansınız?
Ben kimim? Burası neresi? Böyle uzar gider bu konu. Araf'ta çekeriz 1386. bölümünü.

Ellerine sağlık kaptanımcım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…