Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emeğine yüreğine sağlık Püsküütümmmm

Bahar'ı da çok seviyorum ama Püsküüütümü de unutmak istemiyorum

daha dün yediklerimi yazdığım ajandama "3 püsküüt" yazarken gülümsemiştim..
keşke yeni yazılım türkçe karakteri destekleseydi de öyle kalsaydım.
ama zorlasam da Puskuut'e alışamadım.
Puskuut ne yaaaaa

sonuç olarak kim püsküüt dese gülümsüyorum ben.
Çünkü ben püsküütüm. Çok anısın var püsküütün. Ölen köpeğime püsküüt ister misin derdim eskiden. Zaten o yüzden nickim bu olmuştu. Sonra kocam da püsküüt yiyelim mi falan derdi espri.

yani anısı çok.

Aaaa Türkçe karakter yok diye mi değiştirdin?
Benim de aklıma hep püsküüt gelir ama öyle dememizi istese değiştirmezdi demek ki onu kullanmak istememiş diye düşünüp Bahar yazıyordum.

Çok sevdim püsküüt ne güzel de söyleniyor
Biz sevdiğiniz şekilde hitap edelim canım hem güzel şeyleri anımsatması da çok hoş
Sevgiler

ellerine sağlık kaptanım ceza puanı da almışız napalım sağlık olsun

Eline emegine saglik püsküütcüm
Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 33. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
eline saglik kaptanim

Ellerine sağlık Baharim ♡♡♡♡

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 33. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.

Seninde ellerine sağlık canım

Aaaa Türkçe karakter yok diye mi değiştirdin?
Benim de aklıma hep püsküüt gelir ama öyle dememizi istese değiştirmezdi demek ki onu kullanmak istememiş diye düşünüp Bahar yazıyordum.
ya hatta ben greve gideyim.. türkçe karakter olana kadar siteye girmeyeyim. (dermişim)

Ellerine sağlık sevgili toplight..

Çok sevdim püsküüt ne güzel de söyleniyor
Biz sevdiğiniz şekilde hitap edelim canım hem güzel şeyleri anımsatması da çok hoş
Sevgiler

ellerine sağlık kaptanım ceza puanı da almışız napalım sağlık olsun
Elbette sağlık olsun ancak yine de gereksiz bir ceza oldu.
Etap birincisi ve sonuncusu her hafta önce sonuç listesinde açıklanıyor.
Sonra ben üyelerin takımlarına girip normalde kaptanın yapması gereken şeyi yapıyor ve isimlerini etiketleyerek sorumluluklarını hatırlatıyorum.
Sonra bir de etap raporunda yazıyorum.
Sonra da üstüne günler geçiyor Perşembeye kadar.

Yani yine de ceza alıyor olmak garip geliyor bana. Daha n'apalım durumu bu.

Sizin daha yapacak birşeyiniz yok kaptanım benim babam rahatsızdı onun yanındaydım bir hafta hastane ev arası gidip geldik yazamadan çıkmak zorunda kaldım hep deryaya da bildirim gitmemiş nasıl olmuşsa görmemiş işte olacak yani yapacak bişey Yok malesef bundan sonra daha dikkatli oluruz

Rabbim şifa versin canım nasıl şimdi çıktı mı hastaneden.

Rabbim şifa versin canım nasıl şimdi çıktı mı hastaneden.
Yok canım hastanede yatmadı ama neredeyse hergün hastanedeydik enfeksiyon kapmış çok şükür dün son kez gittik inşallah birdaha gitmeyiz sağol teşekkür ederim

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.

Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirim 1) b- maddesinde açıklandığı şekilde yapılacaktır. Burada "izne ayrıldığı kilo" yerine "mezun olduğu kilo" geçecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.

Deneme Süresi: Mezun olarak ayrılan üye geri döndüğünde deneme süresi uygulamak kaptanın inisiyatifindedir.
Kendi isteğiyle ayrılan üyeye, aynı yeni üyeye uygulandığı gibi deneme süresi uygulanacaktır.

@seaBahAR burada “deneme süresi kaptanın insiyatifinde” olan mezuniyet durumu, sadece mezun olduğu kilonun altında geri dönen mezunlar için mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…