Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elbette hayır.
Geri dönen üye mezunsa deneme süresi uygulanmayabilir, anlamında.

Geçmiş olsun.

Elbette hayır.
Peki deneme süresinin bir amacı da o ilk haftalarda fazla fazla giden kiloları takım listesine yansıtmamak ve bir nevi haksız rekabetin önüne geçmek değil miydi? Ben yanlış mı anımsıyorum ki?

Mezun olan bir üye 6 ayı geçtiği takdirde 40 kg alıp yarışmaya geri dönebilir. Bu üyeye deneme süresi uygulanmazsa bu bahsettiğim ilk haftalarda verilen kilolar takım listesine yansıyacak.

Elbette hayır.

Geçmiş olsun.
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

Bu pragrafı müsait olunca düzenleyebilir misin o zaman?

Geçmiş olsun babacigina cnm

Karar defterindeki her madde oylanıyor.
Hatalı bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız hepiniz yeniden oylama başlatabilirsiniz kaptanım.

Bana göre açık.
Neyi düzelteceğimi anlamadım.
Analizi ekleyip kaçıyorum.

5. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 589. ve 604. etaplar arası

Toplam Üye Sayısı: 14 - önceki analizde 16

İzne Ayrılan Üye Sayısı: 4
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 29% - önceki analizde 44%

Yeni Üye Sayısı: 3
Yeni Üyenin Oranı: 21% - önceki analizde 25%

Mezun Üye Sayısı: 4
Mezun Üyenin Oranı: 29% - önceki analizde 19%
Mezun üye ve izne ayrılan üye oranlarında olumlu gelişme var. Yeni üye sayınız yükselirse zaten toplam üye sayınız da yükselecektir.

Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,496%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,480%
Takım ortalamanız bir önceki döneme göre az da olsa düşmüş.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: ayvacicegi
Analiz döneminde 5,1 kilo (8,63%) vermiştir. Tebrik ederim.
Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

Karar defterindeki her madde oylanıyor.
Hatalı bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız hepiniz yeniden oylama başlatabilirsiniz kaptanım.
Ben yanlış biliyormuşum demek ki, emin olmak icin sormustum.
Ellerine sağlık sevgili Bahar
İzin konusunda dikkat etmeye calısıyoruz, analizimize yansımasına sevindim. Yeni üyelerle daha iyi olacağız umarım ki

Yeni üye gibi işlem yapılır diyince deneme süresi olacak gibi algılıyordum dün, bu gün tekrar okuyunca listede nasıl yer alacağını anlatıyormuş.

soru : tarafınızdan verilen (yıllık 2) izin hakkımızı alıp ,izin döneminde hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ve ayrıca sağlık sorunları sebebiyle ameliyat geçirip ardından geri döndüğümüzde(kilo alarak) tarafımıza gerekli maddeler neden uygulanamıyor neden bu maddelerden faydalanamıyorum..hamileliğim ve geçirdiğim ameliyatım yok sayılıyor.bu kuralın tekrar görüşülmesini talep ediyorum. Kazen seaBahAR

Tatlim kazeni etiketlemen gereksiz
Buranin editoru seaBahAR

Hamile kalarak kilo aldıysan listeye girebilirsin. Cuma günü ekstrem durum a-2 ye göre listeye girdiğin belirtildiği için durumun buna uymuyor dedim. Ekstrem durum 1-a şeklinde yazılsaydı sorun olmazdı. Karışıklık olmuş sanırım.

Son düzenleme:

1- Kazen'i etkileyip meşgul etmenize ne gerek var onu anlamadım.

2- Konuya dair zaten bir de özel mesaj yazmışsınız ki az önce cevapladım. 7/24 burada değilim. Ancak geldiğimde cevap verebilirim. Hem özel mesaj hem de paylaşımda feverana gerek yok.

3- Konuya dair diğer kaptanların müdahelesi doğru ve yerindedir. Burada kişisel bir muamele yoktur, karar defterindeki kurallara uyulmadığı için itiraz edilmiştir.
Duruma dair detay verilmedikçe kimse müneccim değil, ne sizin hamileliğiniz ne de ameliyatınız bilinemez. SOnuç olarak; bu açıklamayı yapmak da sizi takım listesine alan takım kaptanınınızın sorumluluğundadır.
İnsanlık halidir unutabilir, ancak itiraz geldiğinde durumu açıklayabilirdi. Görebildiğim kadarı "zamanında" kimse cevap vermedi.

4- Konuyu kaptanınızla neden çözemediğinizi de anlamış değilim.

Konuyu kaptanınıza iletiniz, bu hafta etap listesinde açıklamasını TAM yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…