İnşallah canım tekrar geçmiş olsunYok canım hastanede yatmadı ama neredeyse hergün hastanedeydik enfeksiyon kapmış çok şükür dün son kez gittik inşallah birdaha gitmeyiz sağol teşekkür ederim
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirim 1) b- maddesinde açıklandığı şekilde yapılacaktır. Burada "izne ayrıldığı kilo" yerine "mezun olduğu kilo" geçecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.
Deneme Süresi: Mezun olarak ayrılan üye geri döndüğünde deneme süresi uygulamak kaptanın inisiyatifindedir.
Kendi isteğiyle ayrılan üyeye, aynı yeni üyeye uygulandığı gibi deneme süresi uygulanacaktır.
@seaBahAR burada “deneme süresi kaptanın insiyatifinde” olan mezuniyet durumu, sadece mezun olduğu kilonun altında geri dönen mezunlar için mi acaba
Geçmiş olsun.Sizin daha yapacak birşeyiniz yok kaptanım benim babam rahatsızdı onun yanındaydım bir hafta hastane ev arası gidip geldik yazamadan çıkmak zorunda kaldım hep deryaya da bildirim gitmemiş nasıl olmuşsa görmemiş işte olacak yani yapacak bişey Yok malesef bundan sonra daha dikkatli oluruz
Teşekkür ederim kaptanımElbette hayır.
Geri dönen üye mezunsa deneme süresi uygulanmayabilir, anlamında.
Geçmiş olsun.
Peki deneme süresinin bir amacı da o ilk haftalarda fazla fazla giden kiloları takım listesine yansıtmamak ve bir nevi haksız rekabetin önüne geçmek değil miydi? Ben yanlış mı anımsıyorum ki?Elbette hayır.
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin DönüşüElbette hayır.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun babacigina cnmSizin daha yapacak birşeyiniz yok kaptanım benim babam rahatsızdı onun yanındaydım bir hafta hastane ev arası gidip geldik yazamadan çıkmak zorunda kaldım hep deryaya da bildirim gitmemiş nasıl olmuşsa görmemiş işte olacak yani yapacak bişey Yok malesef bundan sonra daha dikkatli oluruz
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun babacigina cnm
Peki deneme süresinin bir amacı da o ilk haftalarda fazla fazla giden kiloları takım listesine yansıtmamak ve bir nevi haksız rekabetin önüne geçmek değil miydi? Ben yanlış mı anımsıyorum ki?
Mezun olan bir üye 6 ayı geçtiği takdirde 40 kg alıp yarışmaya geri dönebilir. Bu üyeye deneme süresi uygulanmazsa bu bahsettiğim ilk haftalarda verilen kilolar takım listesine yansıyacak.
Bana göre açık.2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Bu pragrafı müsait olunca düzenleyebilir misin o zaman?
@tuzsuz_ruh canım geçmiş olsun babacığına, hastalıkla, hastanelerle uğraşmak çok zor. Umarım tekrar ihtiyaç duymazsınız. Sağlıklı uzun ömürler dilerim.
çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun inşallah@tuzsuz_ruh gecmis olsun canim
Ben yanlış biliyormuşum demek ki, emin olmak icin sormustum.Karar defterindeki her madde oylanıyor.
Hatalı bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız hepiniz yeniden oylama başlatabilirsiniz kaptanım.
Ellerine sağlık sevgili Bahar
5. Takım Analiz Bilgileri
Analiz Dönemi: 589. ve 604. etaplar arası
Toplam Üye Sayısı: 14 - önceki analizde 16
İzne Ayrılan Üye Sayısı: 4
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 29% - önceki analizde 44%
Yeni Üye Sayısı: 3
Yeni Üyenin Oranı: 21% - önceki analizde 25%
Mezun Üye Sayısı: 4
Mezun Üyenin Oranı: 29% - önceki analizde 19%
Mezun üye ve izne ayrılan üye oranlarında olumlu gelişme var. Yeni üye sayınız yükselirse zaten toplam üye sayınız da yükselecektir.
Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,496%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,480%
Takım ortalamanız bir önceki döneme göre az da olsa düşmüş.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.
Takım Birincisi:ayvacicegi
Analiz döneminde 5,1 kilo (8,63%) vermiştir. Tebrik ederim.
Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.
Yeni üye gibi işlem yapılır diyince deneme süresi olacak gibi algılıyordum dün, bu gün tekrar okuyunca listede nasıl yer alacağını anlatıyormuş.Karar defterindeki her madde oylanıyor.
Hatalı bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız hepiniz yeniden oylama başlatabilirsiniz kaptanım.
Bana göre açık.
Neyi düzelteceğimi anlamadım.
Analizi ekleyip kaçıyorum.
Ben yanlış biliyormuşum demek ki, emin olmak icin sormustum.
Tatlim kazeni etiketlemen gereksizsoru : tarafınızdan verilen (yıllık 2) izin hakkımızı alıp ,izin döneminde hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ve ayrıca sağlık sorunları sebebiyle ameliyat geçirip ardından geri döndüğümüzde(kilo alarak) tarafımıza gerekli maddeler neden uygulanamıyor neden bu maddelerden faydalanamıyorum..hamileliğim ve geçirdiğim ameliyatım yok sayılıyor.bu kuralın tekrar görüşülmesini talep ediyorum.Kazen seaBahAR
sitenin patronu diye etiketlemiş bulundum.Tatlim kazeni etiketlemen gereksiz
Buranin editoru seaBahAR
Hamile kalarak kilo aldıysan listeye girebilirsin. Cuma günü ekstrem durum a-2 ye göre listeye girdiğin belirtildiği için durumun buna uymuyor dedim. Ekstrem durum 1-a şeklinde yazılsaydı sorun olmazdı. Karışıklık olmuş sanırım.soru : tarafınızdan verilen (yıllık 2) izin hakkımızı alıp ,izin döneminde hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ve ayrıca sağlık sorunları sebebiyle ameliyat geçirip ardından geri döndüğümüzde(kilo alarak) tarafımıza gerekli maddeler neden uygulanamıyor neden bu maddelerden faydalanamıyorum..hamileliğim ve geçirdiğim ameliyatım yok sayılıyor.bu kuralın tekrar görüşülmesini talep ediyorum.Kazen seaBahAR
soru : tarafınızdan verilen (yıllık 2) izin hakkımızı alıp ,izin döneminde hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ve ayrıca sağlık sorunları sebebiyle ameliyat geçirip ardından geri döndüğümüzde(kilo alarak) tarafımıza gerekli maddeler neden uygulanamıyor neden bu maddelerden faydalanamıyorum..hamileliğim ve geçirdiğim ameliyatım yok sayılıyor.bu kuralın tekrar görüşülmesini talep ediyorum.Kazen seaBahAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?