Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
drdotty kaptanım ve diğer arkadaşlarım, ufak bir hata yapmışım. 14. takım analizinin döneminin bitişi elbette 606. etap.
600 nereden çıktıysa?

drdotty kaptanım ve diğer arkadaşlarım, ufak bir hata yapmışım. 14. takım analizinin döneminin bitişi elbette 606. etap.
600 nereden çıktıysa?

Ben de şaşırdım ama demek ki hep böyleymiş dedim açıkçası dönüp bizim analizlere bakmak aklıma gelmedi

607. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR

607. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 607. Etap birincisi 10.Takımdan april1109

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Yarışmamız 607. Etap sonuncusu 10. Takımdan sara_28
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP NOTLARI:
14. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 14. takıma isabet etti.
Takım ortalamanızı 0,600% olarak belirtmişsiniz, ancak benim hesaplarımda 0,598% çıkıyor.
Sıralamayı etkileyen bir durum yok ancak analizlerde kullanacağım veri olduğu için kontrol etmenizde fayda var, belki de ben hata yapıyorumdur.

ETAP MEZUNLARI

• 4. Takımdan kaju mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takımdan habinar mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.

Rapor Kaynağı

Ellerine saglik Baharcim
Resimler sonradan gorunmuyor
Bendemi bi sorun var acaba herkesmi goremiyor :)

Ellerine sağlık kaptanım, teşekkür ederiz.
Takım ortalamamızı hesaplarken bikaç kez gözden geçirdim ayrıca kaptan yardımcımız SchonerDuft ile kontrol ederek hata riskini minimuma indirmeye çalıştık.(Ki seni defaten yormak hiç istemem)
Şimdi tekrar kontrol ettim yine 0,600 sonucuna ulaşıyorum. Hatayı tespit edemedim. Sizin Excel uygulaması kullandığınızı düşünüyorum bu şartlarda hatanın sizde olması da imkansız görünüyor. Yapılan yuvarlamalar belirtilen hesaplama kurallarına uygundu belki bunlardan kaynaklanan %0,002 lik fark oluşmuştur.

Eline emeğine sağlık canımcım.

Telefondan tek tek hesapladım. Hesap makinem hata veriyor diye tekrar kontrol edeyim belki iş çıkışı hesap ettim gözümden birşey kaçmış olabilir

Ellerinize emeğinize sağlık kaptanım

Ellerine ve emeğine sağlık Baharım ♡♡♡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…