Teşekkür ederiz canımGokyuzundeki turna yanlış yuvarlanmış ondan sanırım
Ellerinize sağlık kaptanım
Ellerine saglik cnm34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
Ellerine sağlık canım34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
Ellerine sağlık canım nasılsın iyileşmiştir inşallah kolun.34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
teşekkür ederim çok mutluyum,ilginiz için ayrıca teşekkür ederim
Ay inşallah canım bende seni tanıdığıma sevindim benim merhametli kaptanımEllerinize sağlık kaptanım
kaju canımmmm 5 aylık bile olmamış emzirdiğin bebeğin varken bu kadar azimle bu kiloları verdiğin için tebrik ediyorum seni tanıdığıma çok memnunum bir daha hamilelik haricinde asla kilo almamanı diliyorum
çok teşekkür ede
34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
Ellerinize sağlık kaptanımEtiketleyememe sorunum nedeni ile ilgili analiz dönemi şampiyonlarını tebrik etmek için bir mesaj daha yazıyorum:
sonundaoldu
Aylin42Konya
G gokyuzundekiturna
takımların bütün üyelerinin içinde ilk üçe girdiğiniz için tebrikler kızlar!
Eline sağlık canım.34. Tur 2. Hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. Cepten yaptığım için link ekleyemedim bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?