Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet karışıklık olmuş, hemen düzeltiyorum.
Muhtemelen, haftaya listeyi hazırlarken farkedecektim. İki ayrı mesajla da kilosunu bildirmesini istemiştim üstelik.

Evet karışıklık olmuş, hemen düzeltiyorum.
Muhtemelen, haftaya listeyi hazırlarken farkedecektim. İki ayrı mesajla da kilosunu bildirmesini istemiştim üstelik.
Okudum kaptanim uyarmışsiniz ondan anladım yanlış olduğunu ,oluyor öyle bende bugün nerdeyse başkasını izne ayırıyordum uyarmasalar

Daha önce de yazdım ne yazık ki tekrarlamak ve bu mesajı yazmak için de zaman kaybetmek zorundayım. Paylaşıma yazdığım mesajı kaptanlar bile okumuyorsa yani.. diyecek bir şey yok.

Lütfen kaptanlar ve yardımcıları, mesajımı alıntılayıp okudum desinler.

1- Cuma günleri genelde burada olmuyorum. Dolayısı ile o gün özel mesaj yazarsanız cevap vermem mümkün değil. Etaba ilişkin sorularınızı son ana bırakmayın lütfen.

2- Diskalifiye onayı istediğiniz üyenin, siteye en son girdiği tarihi gösterir ekran fotosunu çekip mesajınıza ekleyin lütfen.

Kimseye iş yüklemiyorum, benim yükümlülüklerime biraz olsun kolaylık sağlamanızı rica ediyorum. Çünkü artık buraya ayırdığım zaman beni zorluyor. Bunu dile getirmekten de bunaldım, eminim sizi de bunalttım.

Okudum kaptanım daha dikkatli olacagız

Karar defterini güncelleyeceğim. Gözünüzden kaçabilecek bir ayrıntı olma ihtimali nedeni ile burada ayrıca belirteyim.
Takım sayısı üst sınırımız biliyorsunuz ki 12.
Bu sayıyı, şu anda olduğu şekilde 10'a düşürüyorum, haberiniz olsun.
Artık yeni takım açmayalım, onun yerine mevcut takımlar güçlensin. Yeni üye popülasyonu takım sayısı arttıkça olumsuz etkileniyor.

9.takim olarak okudum Baharcim

Okudum canım

Okudum.

Listedeki üye sayım 10dan fazla onu nasıl yapacam bilemedim şimdi

Okudum

Okudum canım

Okudum püsküütüm.

Ben de okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…