Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerinize sağlık kaptanım , teşekkür ederiz

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR , 34. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki listededir,
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Ellerinize sağlık canım

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR , 34. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki listededir,
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡♡♡

Eki Görüntüle 2239639

8. Takımdan Elhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Ne mutlu bize bir mezun daha verdik ♡
Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡♡♡

Ne mutlu bize bir mezun daha verdik ♡
Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡
Bütün takımın mezuniyetini yaşaman dileğiyle güzel kaptanım. Her şey için çok teşekkür ederim.

Ellerinize sağlık kaptanım
Elhan tebrik ederim 25 haftada 20 kilo! Başarı hikayeni okumak İçin sabırsızlanıyorum, bir daha hiç kilo sorunu yaşamaman dileğiyle
Hiçbirimiz bir daha yaşamayalim. Çok teşekkür ederim kaptanım. En yakın zamanda güzel başlayıp mutlu sonla biten hikayemi yazacağım inşallah.

Hiçbirimiz bir daha yaşamayalim. Çok teşekkür ederim kaptanım. En yakın zamanda güzel başlayıp mutlu sonla biten hikayemi yazacağım inşallah.
Canım başarı hikayeni kaçırmak istemem lütfen paylaştığında beni de etiketler misin

yok susmadım..

bundan sonra hazırlayacağım karne ve rapor ve aklınıza gelen dökümanlarda görsel kullanmayacağım, bilginize.
bu dosya yükleme işi benim var olan sistemime darbe gibi oldu.. yaptığım iş daha da uzadı.

analizleri yapacağım zaman mecbur görsele kalacağım tabii. nasıl cebelleşirim henüz bir fikrim yok.. eğer sorun çıkarsa zaten yapmam.. analizlere veda ederiz.

yaptığım işeri devraalacak biri çıkarsa başımın üstüne.

Eki Görüntüle 2239948
9. Takımdan C cemresila
8 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Pardon. 8 değil 6 hafta.
Düzeltmedim, bu not ile idare edin lütfen.

(az önce bir eleştiri okuyup sinirlenen bahar kişisi.. öneri ile doldurulmayan eleştiri hangi akla hizmet eder acaba? dedim ve sustum.)
tesekkur ederiz cnm ellerine saglik

Görsel olmasi şart degil kolayina nasil geliyorsa oyle olsun

tesekkur ederiz cnm ellerine saglik

Görsel olmasi şart degil kolayina nasil geliyorsa oyle olsun
Sağ ol kaptanım.
Gerçekten de daha güzel olsun diye daha fazla vakit harcamamam daha mantıklı.
Bu yazılım güncellemesi benim formatları alt üst etti maalesef.
İçerik için harcıyorum zaten yeterince zaman. E bunu 2007 den beri yapınca da artık bir tıkanma zamanı geliyor demek ki.
Daha hassas oldum belki de ondan bilemiyorum.
Biri çıkıp bir laf ediyor, canım sıkılıyor.

Ama bugün canım zaten sıkkın. Hem de çok.
Bahçede baktığım köpeğimi zehirlemiş biri.

Yani şekil olarak buradan, burada yaptığım işlerden bunalmış gibi görünsem de aslında hayattan bunaldım.

Ellerine sağlık canım. Bunları dosya yükle butonuyla mı ekliyorsun peki. Diğerlerinin görünmeyip bunun görünmesinin sebebi ne acaba onu merak ettim.
Evet tatlım ya. Dosya yükle benim hiç kullanmadığım bir şeydi.
O süslü püslü her şeyi internet üzerinden link ile eklerdim.
Analizlerdeki excel tablolarını bile ekran fotosu alıp painte geçirip oradan da yin internet üzerinden dowload yapardım.
Şimdi sistem bana diyor ki sadece dosya yükle, o zaman sorun çıkmaz.
İyi de yükleme kıvamındaki dosya için kaç basamak atlıyoruz?

Bak misal kupa..
Nette buldum bu fotoyu. Masaüstüne ekledim. Karne içeriğini hazırladıktan sonra dosya yükle ile yüklüyorum. Ama şahsa özel olamıyor. Üzerinde isim yok. İyi güzel falan dedik. Sonra biri bugün "çakma" demiş bu isimsiz kupalar için.
Ağrıma gitti.

O karnenin bilgi içeriği için o kadar uğraşıp görsel yüzünden bu lafı yemek iyi değil tabii .

Sonra ben de ilgili foto ile paintte uğraşıp isim ekledim. Onu yükledim.
Sonra fark ettim ki her karnede bir de bununla mı uğraşacağım.

....

O yüzden artık olduğu kadar.

Sahi diyorum hayat, artık parmağımın ucunu bile oynatmak istemiyorum. Duydun mı hayat? Kafana göre takıl.

Insanlar ne kadar acımasız cook üzüldüm köpeğin için kaptanım

Insanlar ne kadar acımasız cook üzüldüm köpeğin için kaptanım
Evde baktığım köpeğim Odin de büyük köpek. Yoksa ben Güçlü'yü bırakmazdım bahçede. Ama evde iki büyük köpekle başa çıkamam diye çekindim. Evde yalnız kaldıklarında olacaklardan korktum vs.

Üçümüz geziyorduk ne güzel.
Çok yakışıklıydı Güçlü.

Bu dünyanın sadece insanlar için olduğuna inananlar, yaşam hakkının sadece insanlara ait olduğunu düşünenler var. Dilerim kısa sürede gerçeği öğrenirler.

Evde bakamasan bile ne güzel dısarda bakıyormussun kime ne zararı olmus ki
Gördükce üzülüyorum bu tür olayları gecen sene bizde yuva yapmıstık vicdanı olmayan insanlar yuvayı yaktılar neyseki içi bostu..
Inşallah bir gün öğrenirler kaptanım hayvanların yasam hakkına sahip olduklarını..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…