Ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR , 34. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki listededir,
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Ellerinize sağlık kaptanım , teşekkür ederiz610. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
Eki Görüntüle 2238936
610. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2238938
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 610. Etap birincisi 14.Takımdan Nidsalii
Eki Görüntüle 2238937
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 610. Etap sonuncusu 8. Takımdan Ucukkacikk
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Ufak bir farklılık var. Benim hesabım ile sonuç 0,236% çıkıyor. Sizin sonuç ise 0,230%
Farklılık ebideryal ve zarpy hesaplarında.
Sanmam ki sıralamayı etkilesin ama ileride sorun çıkmaması açısından sonuç listesini güncellemenizde fayda var.
ETAP MEZUNLARI
Eki Görüntüle 2238935
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.
- 8. Takımdan Meryemozcan27 mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan cemresila mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takımdan april1109 mezun oldu, tebrikler!
Rapor Kaynağı
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR , 34. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki listededir,
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR , 34. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki listededir,
Eki Görüntüle 2239639
8. TakımdanElhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Ellerinize sağlık kaptanımEki Görüntüle 2239639
8. TakımdanElhan 25 haftada 20 kilo vererek mezun olmuştur.
Bütün takımın mezuniyetini yaşaman dileğiyle güzel kaptanım. Her şey için çok teşekkür ederim.Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡♡♡
Ne mutlu bize bir mezun daha verdik ♡
Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡
Hiçbirimiz bir daha yaşamayalim. Çok teşekkür ederim kaptanım. En yakın zamanda güzel başlayıp mutlu sonla biten hikayemi yazacağım inşallah.Ellerinize sağlık kaptanım
Elhan tebrik ederim 25 haftada 20 kilo! Başarı hikayeni okumak İçin sabırsızlanıyorum, bir daha hiç kilo sorunu yaşamaman dileğiyle
Canım başarı hikayeni kaçırmak istemem lütfen paylaştığında beni de etiketler misinHiçbirimiz bir daha yaşamayalim. Çok teşekkür ederim kaptanım. En yakın zamanda güzel başlayıp mutlu sonla biten hikayemi yazacağım inşallah.
Eki Görüntüle 2239948
9. Takımdan C cemresila 8 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Eki Görüntüle 2239948
tesekkur ederiz cnm ellerine saglikPardon. 8 değil 6 hafta.
Düzeltmedim, bu not ile idare edin lütfen.
(az önce bir eleştiri okuyup sinirlenen bahar kişisi.. öneri ile doldurulmayan eleştiri hangi akla hizmet eder acaba? dedim ve sustum.)
Ellerine sağlık canım. Bunları dosya yükle butonuyla mı ekliyorsun peki. Diğerlerinin görünmeyip bunun görünmesinin sebebi ne acaba onu merak ettim.Eki Görüntüle 2239948
Sağ ol kaptanım.tesekkur ederiz cnm ellerine saglik
Görsel olmasi şart degil kolayina nasil geliyorsa oyle olsun
Evet tatlım ya. Dosya yükle benim hiç kullanmadığım bir şeydi.Ellerine sağlık canım. Bunları dosya yükle butonuyla mı ekliyorsun peki. Diğerlerinin görünmeyip bunun görünmesinin sebebi ne acaba onu merak ettim.
Çok heyecanlandım bak bu mesajla...Canım başarı hikayeni kaçırmak istemem lütfen paylaştığında beni de etiketler misin
Insanlar ne kadar acımasız cook üzüldüm köpeğin için kaptanımSağ ol kaptanım.
Gerçekten de daha güzel olsun diye daha fazla vakit harcamamam daha mantıklı.
Bu yazılım güncellemesi benim formatları alt üst etti maalesef.
İçerik için harcıyorum zaten yeterince zaman. E bunu 2007 den beri yapınca da artık bir tıkanma zamanı geliyor demek ki.
Daha hassas oldum belki de ondan bilemiyorum.
Biri çıkıp bir laf ediyor, canım sıkılıyor.
Ama bugün canım zaten sıkkın. Hem de çok.
Bahçede baktığım köpeğimi zehirlemiş biri.
Yani şekil olarak buradan, burada yaptığım işlerden bunalmış gibi görünsem de aslında hayattan bunaldım.
Evet tatlım ya. Dosya yükle benim hiç kullanmadığım bir şeydi.
O süslü püslü her şeyi internet üzerinden link ile eklerdim.
Analizlerdeki excel tablolarını bile ekran fotosu alıp painte geçirip oradan da yin internet üzerinden dowload yapardım.
Şimdi sistem bana diyor ki sadece dosya yükle, o zaman sorun çıkmaz.
İyi de yükleme kıvamındaki dosya için kaç basamak atlıyoruz?
Bak misal kupa..
Nette buldum bu fotoyu. Masaüstüne ekledim. Karne içeriğini hazırladıktan sonra dosya yükle ile yüklüyorum. Ama şahsa özel olamıyor. Üzerinde isim yok. İyi güzel falan dedik. Sonra biri bugün "çakma" demiş bu isimsiz kupalar için.
Ağrıma gitti.
O karnenin bilgi içeriği için o kadar uğraşıp görsel yüzünden bu lafı yemek iyi değil tabii .
Sonra ben de ilgili foto ile paintte uğraşıp isim ekledim. Onu yükledim.
Sonra fark ettim ki her karnede bir de bununla mı uğraşacağım.
....
O yüzden artık olduğu kadar.
Sahi diyorum hayat, artık parmağımın ucunu bile oynatmak istemiyorum. Duydun mı hayat? Kafana göre takıl.
Evde baktığım köpeğim Odin de büyük köpek. Yoksa ben Güçlü'yü bırakmazdım bahçede. Ama evde iki büyük köpekle başa çıkamam diye çekindim. Evde yalnız kaldıklarında olacaklardan korktum vs.Insanlar ne kadar acımasız cook üzüldüm köpeğin için kaptanım
Evde bakamasan bile ne güzel dısarda bakıyormussun kime ne zararı olmus kiEvde baktığım köpeğim Odin de büyük köpek. Yoksa ben Güçlü'yü bırakmazdım bahçede. Ama evde iki büyük köpekle başa çıkamam diye çekindim. Evde yalnız kaldıklarında olacaklardan korktum vs.
Üçümüz geziyorduk ne güzel.
Çok yakışıklıydı Güçlü.
Bu dünyanın sadece insanlar için olduğuna inananlar, yaşam hakkının sadece insanlara ait olduğunu düşünenler var. Dilerim kısa sürede gerçeği öğrenirler.
Nefret ettim bu hayattan artık. Ne isterler savunmasız hayvanlardan anlamıyorum çok üzüldüm gerçektenAma bugün canım zaten sıkkın. Hem de çok.
Bahçede baktığım köpeğimi zehirlemiş biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?