Evet tatlım ya. Dosya yükle benim hiç kullanmadığım bir şeydi.
O süslü püslü her şeyi internet üzerinden link ile eklerdim.
Analizlerdeki excel tablolarını bile ekran fotosu alıp painte geçirip oradan da yin internet üzerinden dowload yapardım.
Şimdi sistem bana diyor ki sadece dosya yükle, o zaman sorun çıkmaz.
İyi de yükleme kıvamındaki dosya için kaç basamak atlıyoruz?
Bak misal kupa..
Nette buldum bu fotoyu. Masaüstüne ekledim. Karne içeriğini hazırladıktan sonra dosya yükle ile yüklüyorum. Ama şahsa özel olamıyor. Üzerinde isim yok. İyi güzel falan dedik. Sonra biri bugün "çakma" demiş bu isimsiz kupalar için.
Ağrıma gitti.
O karnenin bilgi içeriği için o kadar uğraşıp görsel yüzünden bu lafı yemek iyi değil tabii .
Sonra ben de ilgili foto ile paintte uğraşıp isim ekledim. Onu yükledim.
Sonra fark ettim ki her karnede bir de bununla mı uğraşacağım.
....
O yüzden artık olduğu kadar.
Sahi diyorum hayat, artık parmağımın ucunu bile oynatmak istemiyorum. Duydun mı hayat? Kafana göre takıl.
Yasattiklarini yasamadan ölmesinler ,bu kadar acimasiz ,merhametsiz ,vicdansiz, insan demeye dilim varmiyor ,insan kilikli yaratiklarla yasamak ne aciEvde baktığım köpeğim Odin de büyük köpek. Yoksa ben Güçlü'yü bırakmazdım bahçede. Ama evde iki büyük köpekle başa çıkamam diye çekindim. Evde yalnız kaldıklarında olacaklardan korktum vs.
Üçümüz geziyorduk ne güzel.
Çok yakışıklıydı Güçlü.
Bu dünyanın sadece insanlar için olduğuna inananlar, yaşam hakkının sadece insanlara ait olduğunu düşünenler var. Dilerim kısa sürede gerçeği öğrenirler.
Evde bakamasan bile ne güzel dısarda bakıyormussun kime ne zararı olmus ki
Gördükce üzülüyorum bu tür olayları gecen sene bizde yuva yapmıstık vicdanı olmayan insanlar yuvayı yaktılar neyseki içi bostu..
Inşallah bir gün öğrenirler kaptanım hayvanların yasam hakkına sahip olduklarını..
Tuhaf bir şeye dönüştü.. hayat demek bile içimden gelmiyor artık.Nefret ettim bu hayattan artık. Ne isterler savunmasız hayvanlardan anlamıyorum çok üzüldüm gerçekten
Kim bilir neye alındın sen de.Aslında sen böyle yazmadan o mesajı gördüm ben şaka yapmış diye düşündüm. Buradaki mesajları okumadığı için sanırım. Hiç beğenmediği aklıma gelmedi. Belki de Güçlü’ye üzüldüğün için zoruna gitti. Sen benim geçen haftalarda neye alındığımı bi bilsen
Ben imagechef ten PC ye kaydedip dosya yükle şeklinde yükleyebilirsin istersen diyecektim ama zaten sorun dosya yüklemekteymiş
Sana nasıl kolay olacaksa sen öyle yap. Öyle de güzel olur. Önemli olan içerik zaten ellerine sağlık bütün emeklerin için
Ya mumuşum.Yasattiklarini yasamadan ölmesinler ,bu kadar acimasiz ,merhametsiz ,vicdansiz, insan demeye dilim varmiyor ,insan kilikli yaratiklarla yasamak ne aci
Hic sorun degil püsküütüm :) ben gelip gelip gidiyom zatiAnlamadığım şu.. tamam hiç kimse hayvanları sevmek zorunda değil, onların verdiği yaşam mücadelesine katkıda bulunmak zorunda değil. Ama bu nefret ne? Bu barbarlık niye? Anlamak mümkün değil.
Tuhaf bir şeye dönüştü.. hayat demek bile içimden gelmiyor artık.
Hep mi kötü şey olacak arkadaş.
Kim bilir neye alındın sen de.
Ya evet, buraya o ağır ruh haliyle gelip karne hazırlarken o mesaj ağrıma gitti gerçekten.
Yarın ve Cuma buraya giremeyeceğim diye karneleri bitirmek istedim. Keşke gelmeseymişim bugün. Zaten kötüydüm daha da kötü hissettim.
Yok haklısın. imagechef de yapılan her şeyin görselini paint üstü dosya yükle ile eklenir buraya doğru.
Benim demek istediğim bu işlem, benim rutinime iki tane fazladan basamak ekliyor. Niye yapayım bunu?
Açıkçası var olan işleri nasıl sadeleştiririm, burada daha az zaman nasıl geçiririmin peşindeyken, güncelleme sonrası ortaya çıkan bu sorunu daha fazla zaman harcayarak çözmek istemiyorum. Doğruya doğru, kıvırmaca yok. Başta bir yapayım dedim ama baktım daha da çok uğraştırdı. O yüzden vazgeçmek daha mantıklı geldi.
Ya mumuşum.
Seni gördüm de hoş geldin diyecektim. Kafam artık teflon tava gibi. Ne koysan kayıp gidiyor. Unuttum sonra.
Hoş geldin yerine böyle üzücü bir günde konuşmak nasip oldu.
Kusura bakma.
..ve evet insan dememek lazım böyle iki ayaklılara.
Çok uzuldum BaharcimSağ ol kaptanım.
Gerçekten de daha güzel olsun diye daha fazla vakit harcamamam daha mantıklı.
Bu yazılım güncellemesi benim formatları alt üst etti maalesef.
İçerik için harcıyorum zaten yeterince zaman. E bunu 2007 den beri yapınca da artık bir tıkanma zamanı geliyor demek ki.
Daha hassas oldum belki de ondan bilemiyorum.
Biri çıkıp bir laf ediyor, canım sıkılıyor.
Ama bugün canım zaten sıkkın. Hem de çok.
Bahçede baktığım köpeğimi zehirlemiş biri.
Yani şekil olarak buradan, burada yaptığım işlerden bunalmış gibi görünsem de aslında hayattan bunaldım.
Analizlerdeki excel tablolarını bile ekran fotosu alıp painte geçirip oradan da yin internet üzerinden dowload yapardım.
Bak misal kupa..
Nette buldum bu fotoyu. Masaüstüne ekledim. Karne içeriğini hazırladıktan sonra dosya yükle ile yüklüyorum. Ama şahsa özel olamıyor. Üzerinde isim yok. İyi güzel falan dedik. Sonra biri bugün "çakma" demiş bu isimsiz kupalar için.
Ağrıma gitti.
O karnenin bilgi içeriği için o kadar uğraşıp görsel yüzünden bu lafı yemek iyi değil tabii .
....
Sahi diyorum hayat, artık parmağımın ucunu bile oynatmak istemiyorum. Duydun mı hayat? Kafana göre takıl.
Bunu ben de merak ediyorum gerçekten.Anlamadığım şu.. tamam hiç kimse hayvanları sevmek zorunda değil, onların verdiği yaşam mücadelesine katkıda bulunmak zorunda değil. Ama bu nefret ne? Bu barbarlık niye? Anlamak mümkün değil.
Geçenlerde bi yazı okumuştum. Bir kız çocuğu var işitme engelli. Komşuları onun işitme engelli olduğunu duyunca toplanıp işaret dili kursuna gidip işaret dili öğrenmişler. Ben bunu okuyunca kocaman şükrettim.Tuhaf bir şeye dönüştü.. hayat demek bile içimden gelmiyor artık.
Hep mi kötü şey olacak arkadaş.
Haklısın canım. 12 yıldır karşılıksız yapıyorsun zaten. Sana nasıl kolay gelecekse öyle devam et. . hiç tanımadığın ve tanımayacağın insanlar için uğraşıyorsun. Hakkın asla ödenmezKim bilir neye alındın sen de.
Ya evet, buraya o ağır ruh haliyle gelip karne hazırlarken o mesaj ağrıma gitti gerçekten.
Yarın ve Cuma buraya giremeyeceğim diye karneleri bitirmek istedim. Keşke gelmeseymişim bugün. Zaten kötüydüm daha da kötü hissettim.
Yok haklısın. imagechef de yapılan her şeyin görselini paint üstü dosya yükle ile eklenir buraya doğru.
Benim demek istediğim bu işlem, benim rutinime iki tane fazladan basamak ekliyor. Niye yapayım bunu?
Açıkçası var olan işleri nasıl sadeleştiririm, burada daha az zaman nasıl geçiririmin peşindeyken, güncelleme sonrası ortaya çıkan bu sorunu daha fazla zaman harcayarak çözmek istemiyorum. Doğruya doğru, kıvırmaca yok. Başta bir yapayım dedim ama baktım daha da çok uğraştırdı. O yüzden vazgeçmek daha mantıklı geldi.
Eki Görüntüle 2239948
9. Takımdan C cemresila 8 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Pardon. 8 değil 6 hafta.
Düzeltmedim, bu not ile idare edin lütfen.
(az önce bir eleştiri okuyup sinirlenen bahar kişisi.. öneri ile doldurulmayan eleştiri hangi akla hizmet eder acaba? dedim ve sustum.)
Eki Görüntüle 2239948
9. Takımdan C cemresila 8 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
10. Takımdan @april1109 10 haftada 8 kilo vererek mezun olmuştur.
Sağ ol kaptanım.
İçerik için harcıyorum zaten yeterince zaman. E bunu 2007 den beri yapınca da artık bir tıkanma zamanı geliyor demek ki.
Yani şekil olarak buradan, burada yaptığım işlerden bunalmış gibi görünsem de aslında hayattan bunaldım.
Bak misal kupa..
Ağrıma gitti.
....
Merhaba abla, öncelikle köpeğin için çok üzüldüğümü söylemek isterim. Kupa konusuna gelince aslaaaa kötü niyetle eleştirmelik söylemedim tamamen muzurluk olsun diye yapmıştım senin bukadar önemseyip üzüleceğini bilseydim asla yapmazdım çok özür dilerim.Sağ ol kaptanım.
Bak misal kupa..
Ağrıma gitti.
....
Eline emeğine sağlık püsküütüm.10. Takımdan @april1109 10 haftada 8 kilo vererek mezun olmuştur.
2-3 bildiririm eksik benimde kaptanımTam bugün site değişmiş nasıl olacak giremeyenler var bizde hala sizdede aynı sorun var mı kızlar
Aynen 3 kişi Yok nasıl olacak bilmiyorum gerildim çok2-3 bildiririm eksik benimde kaptanım
Diger kaptanlarımızda nasıl durum, daha önce böyle birsey oldu mu acabaAynen 3 kişi Yok nasıl olacak bilmiyorum gerildim çok
Bilmiyorum bende olmadı hiçDiger kaptanlarımızda nasıl durum, daha önce böyle birsey oldu mu acaba
Sorunlardab dolayi giremiyorlar sanirimTam bugün site değişmiş nasıl olacak giremeyenler var bizde hala sizdede aynı sorun var mı kızlar
bilmiyorum ben sadece pcden girebiliyorum bildirim yapmayan 3 kişi var baharda yok bugün yol göstersin bizeTam bugün site değişmiş nasıl olacak giremeyenler var bizde hala sizdede aynı sorun var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?