Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında sen böyle yazmadan o mesajı gördüm ben şaka yapmış diye düşündüm. Buradaki mesajları okumadığı için sanırım. Hiç beğenmediği aklıma gelmedi. Belki de Güçlü’ye üzüldüğün için zoruna gitti. Sen benim geçen haftalarda neye alındığımı bi bilsen
Ben imagechef ten PC ye kaydedip dosya yükle şeklinde yükleyebilirsin istersen diyecektim ama zaten sorun dosya yüklemekteymiş
Sana nasıl kolay olacaksa sen öyle yap. Öyle de güzel olur. Önemli olan içerik zaten ellerine sağlık bütün emeklerin için

Yasattiklarini yasamadan ölmesinler ,bu kadar acimasiz ,merhametsiz ,vicdansiz, insan demeye dilim varmiyor ,insan kilikli yaratiklarla yasamak ne aci

Evde bakamasan bile ne güzel dısarda bakıyormussun kime ne zararı olmus ki

Anlamadığım şu.. tamam hiç kimse hayvanları sevmek zorunda değil, onların verdiği yaşam mücadelesine katkıda bulunmak zorunda değil. Ama bu nefret ne? Bu barbarlık niye? Anlamak mümkün değil.

Nefret ettim bu hayattan artık. Ne isterler savunmasız hayvanlardan anlamıyorum çok üzüldüm gerçekten
Tuhaf bir şeye dönüştü.. hayat demek bile içimden gelmiyor artık.
Hep mi kötü şey olacak arkadaş.

Kim bilir neye alındın sen de.

Ya evet, buraya o ağır ruh haliyle gelip karne hazırlarken o mesaj ağrıma gitti gerçekten.
Yarın ve Cuma buraya giremeyeceğim diye karneleri bitirmek istedim. Keşke gelmeseymişim bugün. Zaten kötüydüm daha da kötü hissettim.

Yok haklısın. imagechef de yapılan her şeyin görselini paint üstü dosya yükle ile eklenir buraya doğru.
Benim demek istediğim bu işlem, benim rutinime iki tane fazladan basamak ekliyor. Niye yapayım bunu?

Açıkçası var olan işleri nasıl sadeleştiririm, burada daha az zaman nasıl geçiririmin peşindeyken, güncelleme sonrası ortaya çıkan bu sorunu daha fazla zaman harcayarak çözmek istemiyorum. Doğruya doğru, kıvırmaca yok. Başta bir yapayım dedim ama baktım daha da çok uğraştırdı. O yüzden vazgeçmek daha mantıklı geldi.

Yasattiklarini yasamadan ölmesinler ,bu kadar acimasiz ,merhametsiz ,vicdansiz, insan demeye dilim varmiyor ,insan kilikli yaratiklarla yasamak ne aci
Ya mumuşum.
Seni gördüm de hoş geldin diyecektim. Kafam artık teflon tava gibi. Ne koysan kayıp gidiyor. Unuttum sonra.
Hoş geldin yerine böyle üzücü bir günde konuşmak nasip oldu.
Kusura bakma.
..ve evet insan dememek lazım böyle iki ayaklılara.

Hic sorun degil püsküütüm :) ben gelip gelip gidiyom zati beceremiyom bu diyet islerini ama pes de etmiyom iste,hayirlisi bakalim.
Sairi hatirlamiyom ama ne güzel söylemis
"Ben bu cagdan nefret ettim,etimle kemigimle nefret ettim."

Çok uzuldum Baharcim Allah vicdan versin boylelerine ne denirki ...

Görseller gerçekten hic onemli degil
Elestiri yapan arkadasida hic anlamadim
Lüzumsuzluk yapmis
Herkesin bin bir türlü derdi varken burda karsiliksiz biseyler yapmaya calisiyor
Boyle ufak tefek seylere takilmaya degmez,
önemli olan icerik zaten

Umarim hafta sonu biraz toparlanirsin
Sevgiler....

Anlamadığım şu.. tamam hiç kimse hayvanları sevmek zorunda değil, onların verdiği yaşam mücadelesine katkıda bulunmak zorunda değil. Ama bu nefret ne? Bu barbarlık niye? Anlamak mümkün değil.
Bunu ben de merak ediyorum gerçekten.
İnsanın eline ne geçer. Hayvanlara, masumlara eziyet etmek nasıl zevk verir aklım almıyor. Hiç mi sevgisiz büyüyorlar, nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. Hepimiz aynı bebek şeklinde geliyoruz bu dünyaya. Bu insanlar neden canavar oluyor
Peki hiç bulunma imkanı yok mu yapanın. Keşke bulunsa. Belki kanunda yaptırım olmaz ama. Tanıdığın biriyse....

Tuhaf bir şeye dönüştü.. hayat demek bile içimden gelmiyor artık.
Hep mi kötü şey olacak arkadaş.
Geçenlerde bi yazı okumuştum. Bir kız çocuğu var işitme engelli. Komşuları onun işitme engelli olduğunu duyunca toplanıp işaret dili kursuna gidip işaret dili öğrenmişler. Ben bunu okuyunca kocaman şükrettim.
Dünyada iyi-düşünceli insanlar da var rabbim hep iyilerle karşılaştırsın inşallah

Haklısın canım. 12 yıldır karşılıksız yapıyorsun zaten. Sana nasıl kolay gelecekse öyle devam et. . hiç tanımadığın ve tanımayacağın insanlar için uğraşıyorsun. Hakkın asla ödenmez

Eki Görüntüle 2239948
9. Takımdan C cemresila
8 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

10. Takımdan @april1109 10 haftada 8 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Ellerine vé emeğine sağlık canım

Köpeğin için çok ama çok üzüldüm İnsanlarda Allah korkusu kalmamış Nasıl Allahın yarattigi üstelik kimseye zararı olmayan bir cana kıyarlar
Allah bildiği gibi yapsin

Diğer yorum olayina gelince ben asla o niyetle yazilmadigina eminim çünkü ikiside benim Takımında ki birini daha bu hafta mezun ettik
İnan ikiside her zaman senin ne kadar emek verdiğinin ve mükemmeliyetçi olduğunun farkında oldukları için zaten öyle bir tabir kullanmışlar ( Teşbihde hata olmaz )
Hani güncelleme öncesi öyleyken yeni hali çakması gibi olmuş hesabı ama bunda senin hiç bir eksigin yok sonuçta sartar ortada
Ben kızlar adına seni uzduysek özür dilerim ama inan ikiside güreği güzel kızlardan Asla kimseyi kırma niyetiyle bir şey yazmazlar
Dediğin gibi belki birazda tatsız olduğun bir ana den geldiği için daha çok garibine gitmiştir Yoksa buraya harcadığın emeğin asla hakkı ödenmez

Seni uzduysek tekrar ben özür dilerim yüreği kocaman Hatun

Merhaba abla, öncelikle köpeğin için çok üzüldüğümü söylemek isterim. Kupa konusuna gelince aslaaaa kötü niyetle eleştirmelik söylemedim tamamen muzurluk olsun diye yapmıştım senin bukadar önemseyip üzüleceğini bilseydim asla yapmazdım çok özür dilerim. Mefkurem abla sağolsun gelip uyarmasaydı inan haberim bile olmayacaktı. oynakbasi34 kaptanımızda açıklamış ne ben ne de Elhan Meryem ablam emeğe nankörlük edip gerekli gereksiz eleştiriler yapıp insanları üzmek istemeyiz ablacım,biz genelde şakalaşıyoruzya onu buradada sürdürme gafletinde bulundum tekrar çok özür dilerim niyetim asla seni kırmak değildi ,bütün emeklerin için de kendi adıma çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…