Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanim siz öyle yazmışsınız
Tekrar mı hesapladiniz

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Mesajlarınızı beğendim ancak bir kez daha baş sağlığı mesajlarınızın için teşekkür etmek istedim.
Güzel uğurladık dayımı. Cennet gibi bir hayat kurmuştu Kuşadası'nda. Sevdiği ne varsa yaptık onun için bir kez daha.
Büyük bir aşk hikayesi onlarınki.. Allah yengemin yar ve yardımcısı olsun.

Görevimi yaptım, huzurluyum.
Ölümden kaçış yok ve bu nedenle elimizdeki hayatla ne yaptığımız, nasıl anılar biriktirdiğimiz çok önemli.
Kendinizi ufak şeylerle üzmeyin lütfen.. ve daha da önemlisi sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin.
İstediğiniz gibi değilse hayatınız yıkın, baştan yapın. Ya da bir çiçek koyun pencere önüne.
Yaşadığımız her an kıymetli ve hayat bize emanet.

Ellerine sağlık kaptanım.

Sevgili seaBahAR 6.takım kaptan yardımcılıgından fattylamb94 'ü cıkartıp yerine Kirmizi pabuc ve Yonahime ekleyebilir misin. Simdiden tesekkür ederim ❤
Tamam kaptanım, notumu aldım. Bugün düzenlerim.
Yeni kaptan yardımcıların senin ve takımın için hayırlı olsun.

615. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

Yarışmamız 615. Etap birincisi 3.Takımdan hande_buse

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Yarışmamız 615. Etap sonuncusu 3. Takımdan T Titizz1

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
615. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

615. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (6 ► 2)
  • 5. TAKIM (8 ► 6)
  • 6. TAKIM (5 ► 4)
  • 9. TAKIM (2 ► 1)
  • 10. TAKIM (4 ► 3)
ETAP NOTLARI:

3. TAKIM
fulias ile ilgili olarak;
Üyenin yanına şöyle bir not düşmüşüm. "Mezuniyetten sonra 3. kez yarışıyor. Kayıp."
Muhtemelen yarışmakta olduğu takım kapandı ve ortadan kayboldu. Ya da bildirim yapmadan kayboldu.
Bu durumu etkiler mi bilemedim, geçmiş hesaplara bakmak gerek. Hafta içi bakar haber veririm.
Şimdilik listenizdeki bilgileri not aldım.

5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
%0,339 olan ortalamanız benim hesaplarıma göre %0,326 çıkıyor.
Muhtemeldir ki farkın sebebi, benim kullanmakta olduğum excel formülasyonunda yuvarlama yapılıyor olması. Çünkü; tek tek baktığımda her üyenin ortalamasında mutabıkız.
Kontrol ederek geri dönerseniz takım analizlerinde geçerli olacak ortalamaya karar verelim.

6. TAKIM
Kirmizi Pabuc ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 200 gramlık azalış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (93,8) Eski (94)
Hedef kilosu: Yeni (79,8) Eski (80)

Rapor Kaynağı

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerinize sağlık kaptanım.

Sevgili Bahar aslında ben de Excel kullanıyorum direkt ekran görüntüsü atayım :

Elle hesaplama yapınca da 0.3390 gibi bir sayı buluyorum. Excel'in birbiri arasında tutarsız olması ilginç geldi bana. Araya başka bir veri karışmış olabilir mi ki?

Tamam kaptanım, notumu aldım. Bugün düzenlerim.
Yeni kaptan yardımcıların senin ve takımın için hayırlı olsun.
tesekkür ederim kaptanım ♥
Eline sağlık kaptanım ♥

Meraktan ben de baktım 339 buldum :))

Ellerine ve emeğine sağlık Baharimmmmm ♡♡♡♡

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 35. tur 2. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. İyi çalışmalar dilerim.

Ellerine sağlık kaptanım, teşekkür ederiz emeklerine

Bak ben de şaşırdım şimdi.. Çünkü her hafta kontrol için aynı şablonu kullanıyorum.

Yok hiçbir şey anlamadım.
En alttaki satır standart yer. Sadece her takımın üye sayısı farklı olduğu için ortalama komutu vermeden önce satır taraması yapıyorum. Ve görüldüğü üzere 0,326 çıkıyor.
Şimdi satırların bitiş yerinde ortalama formülü kullandım ve bu sefer 0,33 çıktı. (hücre seçiminde ondalık basamak ayarı yapmadım)

Yani.. anlamadım.
OK o zaman. Ortalamanız geçerli.

Ellerine sağlık toplightım.

Ellerine ve emeğine sağlık canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…