Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KAPtanlarım bir kaptana daha ihtiyacım var referans için bahar kaptanımın onayı var zaten ve yawrukush daha önce kaptanlık yapmış bir arkadaşımız endişelerinizi anlıyorum ama ben zaten buralardayım gözüm de her daim 4. Takımda olacak içiniz rahat olsun o konuda

Sevgili kaptan arkadaşlarım,

Bir kaptan değişimi de bizim takımda gerçekleşecek sizin de referanslarınız doğrultusunda. Biliyorsunuz ben takımı toplight 'tan devralmıştım, şimdi de ben takım işlerine yetişemediğimden ötürü kendisine tekrar kaptanlığı devredeceğim. Ancak tabi bizim için de iki referans gerekiyor. Kendisini zaten tanıyorsunuz, sorun oluşacağını düsünmüyorum.

Referans metni:
"5. takım Kaptan adayı toplight kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Çok tesekkurediyorum kendim ve takımım adına ve diğer takım üyeleri ve takımları tebrik ediyorum

teşekkür ederim ebrucum hadi bismillah diyerek yeniden başladık seneler sonra :)

Referans metni:
"5. takım Kaptan adayı toplight kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
Çok teşekkür ediyorum ikinize de
seaBahAR Karar Defteri'nde değişikliği referanslarla birlikte yapabilirsin.

Referans metni:
"4. takım Kaptan adayı Yawrukush kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Tesekkur ederim kaptanim:)

Yawrukush kaptanlıgın hayırlı olsun
Sagol canim:)

Referans metni:
"4. takım Kaptan adayı Yawrukush kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Tesekkur ederim kaptanim:)

Teşekkür ediyorum tatlım çok sağol Yawrukush hayırlı olsun canın
Sagol canim benim:)

Yawrukush kaptanlığın hayırlı olsun canım Kardeş takım olarak her zaman yardıma hazırız.
Tesekkur ederim:)

Yeni kaptanlara hayırlı uğurlu olsun ♡♡♡♡♡
Tesekkur ederiz canim:)

teşekkür ederim ebrucum hadi bismillah diyerek yeniden başladık seneler sonra :)
Kaptanim sizinle ayni donem kaptandik, hayirli olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…