Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2282333

13. Takımdan ada81 69 haftada 17,3 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık... böyle bir platformda öncülük yaptığınız ve zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim ... burası olmasaydı bu kadar azimli olmazdım...

sizden nacizane bir isteğim var , mezun olan üyelerin geri dönüş süresi 6 ay olması çok uzun değil mi ? mutlaka kaptanlarla vermiş olduğunuz bu kuralın geçerli bir sebebi vardır ama 6 ay listeden uzak kalmak inanın motivasyon açısından bir çok kişiyi buradan uzak kalmasını sağlıyor... en azından 3 ay olsa olmaz mı ?

Eğer mezuniyet kilonun altında olursan 6 ay beklemeden tekrar listeye alınabiliyorsun. Ekstrem bir kural koymustuk yakın zamanda :)

Eğer mezuniyet kilonun altında olursan 6 ay beklemeden tekrar listeye alınabiliyorsun. Ekstrem bir kural koymustuk yakın zamanda :)
evet onu biliyorum , ama işte içimizde yeme potansiyeli var illaki belli bir dönem sonra 1-3-5 kilo alınıyor bunun için 6 ayı beklemek kişiyi bazen daha çok kilo almasına sebep oluyor 6 ay olduğunda bir bakıyorsun daha fazla almış oluyorsun. özellikle diyet gruplarını seviyorsan istiyorsun ki listede olayım .. tabii gönül ister ki herkes kilosunu korumayı başarsın işte bazen olmuyor mutlaka geçerli sebepler vardır bana biraz uzun bir süreç geldi

Merak etme canım sen korumayı öğreneceksin diyeceğim de sanki kaçırıyormuşsun gibi hissettim

Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim.
3 ay veya 6 ay.. rakamların önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü rakamlar sadece listeye girerken önem kazanıyor.
Önemli olan kilo almamak, verileni korumaya gayret etmek. Baktın alıyorsun, takımın kapısı, bu platform sana destek için burada olacaktır. Yeniden takıma girer ve kendini kontrol etmeyi öğrenebilirsin. Zaten bunu başarabilirsen 100 gramcık bile daha versen hoooop listedesin.
Yani kurallarda bir katılık yok. Bir çok kuralın bir gerekçesi, olmuş olan bir olaya dayandırıldığı bir önlem niteliği var.

Lütfen dikkat et. Çok uzun zamanda ve bol izinli bir süreçte verdiğin kiloyu ki çoğunu zaten bu yıl verdin, almamaya özen göster. Kolayca geri alabilirsin çünkü.

Sanirim kendime pek guvenmiyorum ne olur ne olmaz yerim dusuncesi oldugu icin 6 ay fazla geldi ......
Cok teşekkür ederim insallah takimimla korumayı başarırim.... takima yeni gelenlere yardimci olabilirim

628. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

(21 - 28 Haziran)

****8. TAKIM 628. ETAP****

mavimli ( 80 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %)
Zarpy ( 68.5 / 67.9 / 0.6 / 0.88 % )
HasibeG ( 93.8 / 93.5 / 0.3 / 0.32 % )
aijoo ( 89.2 / 88.2 / 1 / 1.12 % )
Frytiop ( 73.3 / 72.7 / 0.6 / 0.83 % ) Yeni Üye, Başlangıç tarihi 11.06., Başlangıç kilosu 77 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; 0.780 %

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…