Sanada hayirli olsun kaptanim, kolayliklar dliyorum.Tesadüf aynı dönem geri döndük ikimize de hayırlı olsun canım benim
Cok tesekkur ederim :)
Gunaydin ve cok tesekkurler.
Ben teşekkür ederim kaptanım büyük bir aile kazandım burdadaGörevi devralanYawrukush ve toplight kaptanlarıma hayırlı olsun.
Görevi devreden @tuzsuz_ruh vemorordek kaptanlarıma bugüne kadar verdikleri destek için teşekkürler.
Karar defteri güncellenmiştir, bilginize.
çok teşekkür ederim emeğinize sağlıkEki Görüntüle 2282333
13. Takımdanada81 69 haftada 17,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Eğer mezuniyet kilonun altında olursan 6 ay beklemeden tekrar listeye alınabiliyorsun. Ekstrem bir kural koymustuk yakın zamanda :)çok teşekkür ederim emeğinize sağlık... böyle bir platformda öncülük yaptığınız ve zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim ... burası olmasaydı bu kadar azimli olmazdım...
sizden nacizane bir isteğim var , mezun olan üyelerin geri dönüş süresi 6 ay olması çok uzun değil mi ? mutlaka kaptanlarla vermiş olduğunuz bu kuralın geçerli bir sebebi vardır ama 6 ay listeden uzak kalmak inanın motivasyon açısından bir çok kişiyi buradan uzak kalmasını sağlıyor... en azından 3 ay olsa olmaz mı ?
evet onu biliyorum , ama işte içimizde yeme potansiyeli var illaki belli bir dönem sonra 1-3-5 kilo alınıyor bunun için 6 ayı beklemek kişiyi bazen daha çok kilo almasına sebep oluyor 6 ay olduğunda bir bakıyorsun daha fazla almış oluyorsun. özellikle diyet gruplarını seviyorsan istiyorsun ki listede olayımEğer mezuniyet kilonun altında olursan 6 ay beklemeden tekrar listeye alınabiliyorsun. Ekstrem bir kural koymustuk yakın zamanda :)
evet onu biliyorum , ama işte içimizde yeme potansiyeli var illaki belli bir dönem sonra 1-3-5 kilo alınıyor bunun için 6 ayı beklemek kişiyi bazen daha çok kilo almasına sebep oluyor 6 ay olduğunda bir bakıyorsun daha fazla almış oluyorsun. özellikle diyet gruplarını seviyorsan istiyorsun ki listede olayım.. tabii gönül ister ki herkes kilosunu korumayı başarsın işte bazen olmuyor mutlaka geçerli sebepler vardır bana biraz uzun bir süreç geldi
Merak etme canım sen korumayı öğreneceksin diyeceğim de sanki kaçırıyormuşsun gibi hissettim
Tesekkur ederim kaptanim.
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık... böyle bir platformda öncülük yaptığınız ve zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim ... burası olmasaydı bu kadar azimli olmazdım...
sizden nacizane bir isteğim var , mezun olan üyelerin geri dönüş süresi 6 ay olması çok uzun değil mi ? mutlaka kaptanlarla vermiş olduğunuz bu kuralın geçerli bir sebebi vardır ama 6 ay listeden uzak kalmak inanın motivasyon açısından bir çok kişiyi buradan uzak kalmasını sağlıyor... en azından 3 ay olsa olmaz mı ?
evet onu biliyorum , ama işte içimizde yeme potansiyeli var illaki belli bir dönem sonra 1-3-5 kilo alınıyor bunun için 6 ayı beklemek kişiyi bazen daha çok kilo almasına sebep oluyor 6 ay olduğunda bir bakıyorsun daha fazla almış oluyorsun. özellikle diyet gruplarını seviyorsan istiyorsun ki listede olayım.. tabii gönül ister ki herkes kilosunu korumayı başarsın işte bazen olmuyor mutlaka geçerli sebepler vardır bana biraz uzun bir süreç geldi
Sanirim kendime pek guvenmiyorumGüzel sözlerin için ben teşekkür ederim.
3 ay veya 6 ay.. rakamların önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü rakamlar sadece listeye girerken önem kazanıyor.
Önemli olan kilo almamak, verileni korumaya gayret etmek. Baktın alıyorsun, takımın kapısı, bu platform sana destek için burada olacaktır. Yeniden takıma girer ve kendini kontrol etmeyi öğrenebilirsin. Zaten bunu başarabilirsen 100 gramcık bile daha versen hoooop listedesin.
Yani kurallarda bir katılık yok. Bir çok kuralın bir gerekçesi, olmuş olan bir olaya dayandırıldığı bir önlem niteliği var.
Lütfen dikkat et. Çok uzun zamanda ve bol izinli bir süreçte verdiğin kiloyu ki çoğunu zaten bu yıl verdin, almamaya özen göster. Kolayca geri alabilirsin çünkü.
Eki Görüntüle 2282333
13. Takımdanada81 69 haftada 17,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Cok teşekkür ederim canimEllerine ve emeğine sağlık
ada81 Canım hayırlı olsun inşallah bir daha asla arti yüzü gormezsin ♡
Darısı benim ve diger herkesin başına. ..Amin ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?