Onemli degil kaptanim hallettim ben.Canım aynı anda alıntılamışız, ben renkleri düzeltirken paylaşılmış fark etmemişim. Kusuruma bakmayın
Ellerine sağlık sevgili morordekSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 4. hafta sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Performans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar Sonuç listemiz hazırinşallah bir hatam yoktur
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Bireysellerde düzenleme yapıldı :KK66: 9En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (9. TAKIM) ==> %1,487 2. (10. TAKIM) ==>%0.934 3.(6. TAKIM) ==>%0.884 BİREYSEL DERECELER 1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM 2. @mefkurem...www.kadinlarkulubu.com
Hoşbulduk ablacımmmHosgeldinizzzzz cnm hayirli olsun
Sağol canım hoşbuldukHosgeldiniz hayirli olsun:)
Pembe olmuşsun hiç de sevmezdinYarın cebimde etap raporu ile gelirim sevgili arkadaşlar.. keyifli geçsin hafta sonunuz.
Hoşbulduk ankacımmmHoşgeldiniz
Ayyyhhhh neresi pembe?Pembe olmuşsun hiç de sevmezdin
Ellerine sağlık kaptanım635. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2299386
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2299387
6. Takım yarışmacısı enerji_kusagi 635. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
14. Takım yarışmacısı Dlrykc 635. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
635. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2299388
635. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (6 ► 4)
- 6. TAKIM (3 ► 1)
- 8. TAKIM (7 ► 3)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Sara_28 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takım yarışmacısı melita09 mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini paylaşabilir:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Pembenin amca kızıHoş geldiniz kaptanım.
Kadroyu güncellerim bugün.
Yalnız benim kafa direkt çalışır biliyorsun. "Eklemek" sözcüğü var olana eklemek mi? Değildir sanırım mı?
Sadece ikiniz mi olacaksınız kadroda?
Ayyyhhhh neresi pembe?
Böyle saçma renk mi olur yaa
lolipop muyum ben?
gerçekten ben ekranımı hala mavi görmekteyimdir.
yeni fark ettim pembenin nerede olduğunu.. bence yakışmamış bana.Pembenin amca kızı
Ben bayılıyorum pembeyeyeni fark ettim pembenin nerede olduğunu.. bence yakışmamış bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?