- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kaptanim kendimi cok kotu hissettim hasta halinle listeleri yaptin.Kızlar Sonuç listemiz hazırinşallah bir hatam yoktur
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Bireysellerde düzenleme yapıldı :KK66: 9En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (9. TAKIM) ==> %1,487 2. (10. TAKIM) ==>%0.934 3.(6. TAKIM) ==>%0.884 BİREYSEL DERECELER 1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM 2. @mefkurem...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım ♥Kızlar Sonuç listemiz hazırinşallah bir hatam yoktur
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Bireysellerde düzenleme yapıldı :KK66: 9En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 634. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (9. TAKIM) ==> %1,487 2. (10. TAKIM) ==>%0.934 3.(6. TAKIM) ==>%0.884 BİREYSEL DERECELER 1. @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM 2. @mefkurem...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanim kendimi cok kotu hissettim hasta halinle listeleri yaptin.
Emeklerine saglik, acil sifalar.
Rahatsizligin ne kaptanim, insallah misil misil uyursun..Rica ederim canımkötü hissetme canım hava makinesine bağlanınca bir iki saat rahatlıyorum çok şükür o yüzden hemen aradan çıkarayım dedim
Yatmadan tekrar hava alacağım ki gece bari rahat uyuyabileyimYarın daha iyi olurum inşallah
Gecmis olsun cnm, ellerine saglikRica ederim canımkötü hissetme canım hava makinesine bağlanınca bir iki saat rahatlıyorum çok şükür o yüzden hemen aradan çıkarayım dedim
Yatmadan tekrar hava alacağım ki gece bari rahat uyuyabileyimYarın daha iyi olurum inşallah
Gecmis olsun kaptanım ♥Rica ederim canımkötü hissetme canım hava makinesine bağlanınca bir iki saat rahatlıyorum çok şükür o yüzden hemen aradan çıkarayım dedim
Rahatsizligin ne kaptanim, insallah misil misil uyursun..
Dikkat et kaptanim kendine, makina epey rahatlatiyor kucuk oglumda birkac sefer kullanmak durumunda kaldik.Ya Kurban Bayramında terlemistim baya birde gittigimiz kesim alanında su istediğimde resmen buzlu şu verdiler tabi o An cosssss dedim içerken ama anında cigerlere kadar usutmusumdoktor astım mi var sende dedi direk Normalde kolay kolay grip olmam ama olunca direk makineye bağlanacak kıvama geliyorum
Anam her şeyim zaten abartılı tepki verir
Neyseki makine baya rahatlattı gerçi hala sesim travestiden hallice
Canım aynı anda alıntılamışız, ben renkleri düzeltirken paylaşılmış fark etmemişim. Kusuruma bakmayınLAydLiNe kaptanim mesajinizi paylasirken 4. takimi unutmussunuz.
Ben duzelteyim mi? Siz mi duzeltmek istersiniz?
Geçmiş olsun kaptanımYa Kurban Bayramında terlemistim baya birde gittigimiz kesim alanında su istediğimde resmen buzlu şu verdiler tabi o An cosssss dedim içerken ama anında cigerlere kadar usutmusumdoktor astım mi var sende dedi direk Normalde kolay kolay grip olmam ama olunca direk makineye bağlanacak kıvama geliyorum
Canım geçmiş olsun ellerine sağlık bu aradaYa Kurban Bayramında terlemistim baya birde gittigimiz kesim alanında su istediğimde resmen buzlu şu verdiler tabi o An cosssss dedim içerken ama anında cigerlere kadar usutmusumdoktor astım mi var sende dedi direk Normalde kolay kolay grip olmam ama olunca direk makineye bağlanacak kıvama geliyorum
Dikkat et kaptanim kendine, makina epey rahatlatiyor kucuk oglumda birkac sefer kullanmak durumunda kaldik.
Biran evvel toparlarsin insallah...
Geçmiş olsun kaptanım
Canım geçmiş olsun ellerine sağlık bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?