Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derece alan arkadaşlarımı kutlarım.

Ellerine saglik monicim
Duzeltme icinde ayrica teşekkür ederim

Ellerine sağlık

Eline sağlık kaptanım ♥

Eki Görüntüle 2306326

14. Takımdan blonde ambition 48 haftada 15,2 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Téşekkür ederim ellerinize sağlık
Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık ❤

Anka
LAydLiNe
Zipzip-

%4 kuralı ile fark ettiğiniz noksanlık doğru.
Haklısınız.

Zaten oylanmış olan bir kuralı yeniden oylamaya sunmak gerekmez.
Bu bir detay sadece. Çarşamba gününe kadar beklerim. İtiraz gelmezse karar defterinde şu şekilde düzenlerim:

66 / 61 / 5 / 7,58%​
Üye bu şekilde listeye giremez.​
Listeye girebileceği üst limit 4,00% dır.​
Bildirim şu şekilde yapılacaktır:​
66 / 61 / 5 / 4,00% -üst limit kuralı-​

sevgili seaBahAR arada kaynamaz umarım yanlış zamanda yazıyorum çünkü karar defterindeki 5. takım yardımcılarımı silip @emnis ve @Nefesimm02 yi eklermisin
Yok kaynamaz toplightım. Kaldığım yerden itibaren okuyorum tüm mesajları.
Az sonra güncellerim. Hayırlı olsun.

Ellerine sağlık monişim.

Teşekkür ederiz eline sağlık

639. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı Kmsl Hnd ve 14. Takım yarışmacısı kaptinn 639. Etap birincisi oldular!
Kmsl Hnd'yi kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

kaptinn'i kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı LaydLiNe 639. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
639. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

639. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (9 ► 3)
  • 5. TAKIM (8 ► 5)
  • 6. TAKIM (6 ► 1)

ETAP NOTLARI:

10. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 10. Takım için yapılmıştır. Tebrik ediyorum, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı prensesimin annesiyim mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takım yarışmacısı medine66 mezun oldu, tebrikler!
  • 14. Takım yarışmacısı kaptinn ikinci kez mezun oldu, tebrikler!

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Eline sağlık kaptanım ♥

Ellerine saglik kaptanım

Ellerinize sağlık kaptanlarım

ellerinize sağlık kaptanlarım

Merhaba arkadaşlar,

Aldığım bir kararı açıklayacağım.

Biliyorsunuz permormans uygulamamızın turları 8 hafta sürüyor. Bu uygulamanın amacı takım ortalamasının en azından 0,30% oranını tutturması. Bu bir motivasyon sağlasın diye başlatılmış bir uygulama.

Bir turun sürdüğü 2 aylık süre zarfında takım ortalamasını 0,30% un altına hiç indirmemiş dolayısı ile hiç nota almamış olan takım veya takımların ek bir motivasyona sahip olmaları gerektiğini düşündüm ve kararımı bu sebeple aldım.

Son tur dahil olmak üzere, bundan sonraki her tur sonrasında nota almayayı başarmış olan takım veya takımlarımızın analizlerini yapacağım. Bence güzel bir ödül olur bu.

Yapacak olduğum analiz dönemi de; performans uygulaması turunun 8 haftasını kapsayacak.

Yine de ayrıntı vereyim:

Analiz başlangıcı: Performans turunun ilk haftası
Analiz bitişi: Performans turunun son haftası (Eğer hazırlamada gecikirsem güncel son etap ne ise o olacak)

Bilgilerinize gülümseyerek sunuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…