mektubunu aldım canım.. teşekkürler.
Ellerine sağlık toplightım..
Ya ne güzel değil mi? Uzun zamandır ceza alan takım yok.
Tşkler emeğinize sağlıkEki Görüntüle 2305958
9. TakımdanDream00 11 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Eski madalyalar tekrardan verilecek mi?Madalyalar geri gelmiştir !
Evet listeyi verebilirsenizEski madalyalar tekrardan verilecek mi?
Emeklerine saglik kaptanim.37. tur performans sonuçlarına göre; karar defterimizdeki sonuç listelerini hazırlama programını güncelledim arkadaşlar, bilginize.
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR 37. tur performans yarışmamız sonuçlanmıştır.
Sonuç olarak 37. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9. takım 37. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
Performans Uygulaması
PERFORMANS UYGULAMASI Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca: 1) NOTA: Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir. 2) SARI KART: İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2305958
9. TakımdanDream00 11 haftada 8,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Eki Görüntüle 2306326
14. Takımdanblonde ambition 48 haftada 15,2 kilo vererek mezun olmuştur.
Arkadaşlar önemsiz bir ayrıntı için geri dönük düzeltme yapmayayım.
Aralığın sonunda yarışmaya gelmiş üyemiz ve listeye girişi 2018 yılının başı.
Yani kayıt tarihi Aralık 2018 değil, Aralık 2017 olacak.
Dikkat edenler hatamı fark eder ve önemsemezler zaten.
Kaptan Arkadaşlarım veseaBahAR
Zipzip- kaptanımla konuşurken şu an çok önemli bir konuyu farkettik. (Belki de bana göre çok önemli )
Karar defterinde %4 kuralıyla ilgili kural aşağıdaki şekildeymiş
66 / 61 / 5 / 7,58%
Üye bu şekilde listeye giremez.
Listeye girebileceği üst limit, "66 x 0,04" olarak hesaplanır ki bu da 2,64 ediyor.
66 - 2,64 = 63,36
Bildirim şu şekilde olacaktır:
66 / 63,36 / 2,64 / 4,00%
Ama geriye dönüp baktığım zaman son zamanlarda uygulayan bazı takımlar bu şekilde uygulamıyor. Sadece %4 şeklinde yazıyor. Ki bence zaten bu kuralın alınmasının amacı abartılı kilo verilmesinden değil miydi? Güncel kilosunu düzeltmeden sadece %4 yazmak daha mantıklı değil mi ?
Yok canım. Aynı çıktığı için ben öyle sandımBen aynen kurala göre uyguladım geçen günkü 3. takımdaki üyenin kilosunu. Diğer takımlar farklı mı hesaplamış?
Yok canım. Aynı çıktığı için ben öyle sandım
Ama bu şekilde hesaplanması ne kadar doğru. Mesela örnekte olduğu gibi olsa 61 le haftaya başlarken 63le başlamış görünüyor
Boşa gitsin diye getirmedik mi kuralı. Sonraki haftaya aktarılacaksa neden geldi ki bu kuralO benimde dikkatimi çekti ama bu kez aradaki kilolarda boşa gitmiş olmaz mı?
Boşa gitsin diye getirmedik mi kuralı. Sonraki haftaya aktarılacaksa neden geldi ki bu kuralBen yoktum o zaman hatırlayamıyorum net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?