Ellerinize saglikEki Görüntüle 2540688
4. TakımdanKozmogirl17 13 haftada 11,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 38. tur 3. hafta sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu hafta hiçbir takım nota almamıştır :)
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanimSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 38. tur 3. hafta sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu hafta hiçbir takım nota almamıştır :)
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Emeklerine saglik kaptanim.Eki Görüntüle 2540688
4. TakımdanKozmogirl17 13 haftada 11,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Kuralları hatırlamakta fayda var diye düşündüm.
Söz konusu kurala göre en geç Perşembe günü yükümlülüklerin yerine getirilmesi gerekiyor.
Ben Cumaya kalmaması gerektiğini düşünüyorum aslındaneyse ki bu hafta etap birincisi de etap sonuncusu da yükümlülüklerini yerine getirdiler.
Evet Ankacım, üyem sadece tek konuya yazacağını sanmış ve ilk gün o konuya yazmış. Kendisi tatilde ve izinli olduğu için tekrar bakamamış, bende bu ara baya bir yoğunluğumdan ve net sorunum yüzünden ancak dün uyarabildim, bugün mesajıma dönüş yapabildi ve sabah yazdı. Bu konuda bir şey diyemiyorum.ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Kuralları hatırlamakta fayda var diye düşündüm.
Söz konusu kurala göre en geç Perşembe günü yükümlülüklerin yerine getirilmesi gerekiyor.
Kesinlikle sana özel yazmadım canım daha önce de dikkatimi çekti yazmak istedim. Anlayışın için teşekkür ederimEvet Ankacım, üyem sadece tek konuya yazacağını sanmış ve ilk gün o konuya yazmış. Kendisi tatilde ve izinli olduğu için tekrar bakamamış, bende bu ara baya bir yoğunluğumdan ve net sorunum yüzünden ancak dün uyarabildim, bugün mesajıma dönüş yapabildi ve sabah yazdı. Bu konuda bir şey diyemiyorum.
Teşekkür ederim ilgin için kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?