Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinize sağlık kaptanim

Ellerine saglik kaptanim ❤

Merhaba arkadaşlar, dünden bu yana "şu işi de halledeyim öyle girerim, dur şu da bitsin öyle" diye diye burayı fena salladım. Bir isteksizlik hali var üzerimde.
Şimdi girdim ama etap raporu bugün biter mi bitmez mi bilemiyorum.. hissediyorum oturmamla kalkma bir olacak pc nin başından.

Neyse işte.. en kötü ihtimalle yarına kalır. Dur bakalım.

Ben Cumaya kalmaması gerektiğini düşünüyorum aslında
Sana katılıyorum Ankacım.
Sonuç listeleri hazırlandığı anda birinci de sonuncu da belli oluyor.
Buna rağmen ben etap raporunda tekrar hatırlatıyorum.
Ama yine de gecikmeler oluyor, bu haftayı tenzi ediyorum. Üyenin izin notunu görünce ben paylaşım beklemiyordum. Ona rağmen yapıldı, bunun için de moni şime teşekkürü borç bilirim.

oynakbasi34 kaptanım usagisanın kilosu mu yanlış yoksa farkı mı kontrol eder misiniz?

Her iki durumda da ortalamanız yanlış bu arada.
Mesajı beğenenlere baktım ama oynakbasi34 kaptanımdan ses çıkmamış.
Ne oldu acaba, düzeltti mi?
Bu durumda ben kafadan 8. takımı kontrol edeyim bu hafta.

Ellerine sağlık kaptanım.

Yok düzeltilmedi. Belki ben yanlış hesaplamışımdır daha önce de olmuştu ısrarla yanlış demiştim ama yanlış değildi.

Gerçekten yanlışsa ve kontrol uygulamasında başka takım çıksa, nota almaları gerekirken almayacaklar, daha önce yine böyle bir hata yüzünden başka takımdan bir üye sonuncu olacaktı.

Demek istediğim aaa ben çok önemli iş yapıyorum değil kimse övündüğümü düşünmesin ben şunu anlatmak istiyorum.

Kardeş takım uygulaması niye var?
Bu cezaların son günü neden var?
Biz hedef kilo uygulamasını neden koyduk?
Eski üyeler isim değiştiriyor geliyor benim çok kolay ulaşabildiğim burada da defalarca anlattığım şeyi neden kimse uğraşmıyor?

Ya da başka bir soru
Anka 9 takım var 9 kaptan var sana ne?

Saygılarımla!!!

Sana tamamen katılıyorum. Yazdıklarına dair kendimce toparlayıcı bir yürütme belirleyeceğim.
Yarın yazarım cevabımı.

Şimdi etap raporunu ekleyip gitmem gerekiyor.

642. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı hippocan 642. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

5. Takım yarışmacısı Nefesimmmsin 642. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
642. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

642. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (4 ► 2)
  • 6. TAKIM (8 ► 4)
  • 10. TAKIM (6 ► 1)
  • 13. TAKIM (9 ► 8)
  • 14. TAKIM (7 ► 5)

ETAP NOTLARI:

8. TAKIM
1) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız 0,320% görünüyor, ancak benim hesabıma göre 0,289% çıkıyor.
Hatanın kaynağı Usagisan bildirim hesaplamasında. Şu şekilde olmalıydı: ( 76.7 / 77 /+0.3 / - 0.39%)
Lütfen gerekeni yapınız ve hesaplamalarda daha özenli olunuz, yakın zamanda benzer sorunu yaşamıştık.

2) Colombre ile ilgili olarak;
Kurallara göre mezun olamaz. Bundan sonra önce kontrol edip sonra mezuniyet talebinde bulununuz lütfen.

ETAP MEZUNLARI

• 10. Takım yarışmacısı mn5822 mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

ellerine sağlık canım

Son sorun haricinde tamamen katılıyorum söylediklerine. Sana ne kısmında da kendine haksızlık ediyorsun. Keşke hepimiz senin gibi olsak. Bu konuda sana gıptayla bakıyorum.

Son sorun haricinde tamamen katılıyorum söylediklerine. Sana ne kısmında da kendine haksızlık ediyorsun. Keşke hepimiz senin gibi olsak. Bu konuda sana gıptayla bakıyorum.

laydline canım tamamen sana katılıyorum anka kaptanım hep olmak isteyip de olamadığım birisi

sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 38. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.

Kaptanım eline sağlık ama 8. Takım Ortalaması etap raporuna göre değişecek bu durumda nota alıyor

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Eline sağlık şahnurum

Ellerine sağlık toplightım.

Bu arada bu hafta mezun olan arkadaş profilinden madalyasını aktif hale getirebilirmiş
A-aa kriterler bitti demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…