• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2555701

Cuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.

Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.

Not: Yalnız bir ricam olacak. Bir hafta sonra yarışmadan ayrılacak kişiler parmak kaldırmasın. Bu çabamın nedeni yarışmacıyı, bu zorlu sürecinin kalanında motive etmek.
Beeeeennn istiyorummmm lütfen :KK200: En Büyük KK

Kızlar bir tane daha referansa ihtiyacımız var :KK66: Kaptanlığın resmilesmesi için

kaptanım, akıl vermek gibi düşünme ama.. şöyle bir önerim olacak.
referans mesajını alıntıla yeniden ve altına da takım kaptanlarını etiketle. İsimlere karar defterinden ulaşabilirsin. Herkes zamanında takip etmeyebiliyor burayı.

Arkadaşlar malum sağlık sorunlarım yüzünden 8. Takim Kaptanlığını laikiyle yerine getiremiyorum ve şükür yerime gerektiği ilgi alakayi gösterebilecek bir aday buldum ♡

Sizlerden ricam @DilaBg Arkadaşıma referans olup desteginizi esirgememeniz :KK66:

Referans metni:
" 8. takım Kaptan adayı @DilaBg kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Şimdiden destek olan herkese teşekkür ediyorum ♡

Sağlığıma kavusunca yine bende daha aktif olacağım ama siz yinede hakkınızı helal edin ♡ Şu Hastalık süresinde sizlere de fazladan iş çıkardım :KK66:

Referans Metni :
" 8. takım Kaptan adayı @DilaBg kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

" 8. takım Kaptan adayı [IMG alt="DilaBg"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/511/511696.jpg?1469688685[/IMG] DilaBg kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Referansları için kaptanlarımıza teşekkürler.

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım dilerim ki; bir an önce sağlığına kavuşursun. :nazar:
Yeni kaptanımız @DilaBg ye de hayırlı olsun. :nazar:

648. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2555411

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2555412

10. Takım yarışmacısı
cimbomlukiz 648. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
Meltemesintisi80 648. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
648. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2555415

648. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (5 ► 4)
  • 6. TAKIM (8 ► 6)
  • 8. TAKIM (7 ► 3)

ETAP NOTLARI:

9. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

Rapor Kaynağı
Emeklerine saglik seaBahAR seaBahAR kaptanim :)

@DilaBg kaptanım, bireysel grafiğinin notlarını almaya başladığımda garip bir durumla karşılaştım.

Geçmişte önemli bir hata yapılmış ve senin de, kaptanının da, bizlerin de gözünden kaçmış ne yazık ki.

Yaklaşık 2 yıllık izinden sonra bu yıl, 634. etapta dönmüşsün. Ve bildirim şu şekilde yapılmış:

DilaBG ( 62 / 81 / 19 / % -0,08 ) Dilakzn adlı üye isim değişikliği yaptı, 478. Etapta 2. takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 157ye bölündü​

Bir sonraki etapta yani 635. etapta ise bildirim şöyle:
DilaBG ( 69.5 / / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadı​

Bir haftada 11,5 kilo vermiş olmak mümkün değil.

Acaba hata nerede yapıldı?
Ya da biz bunu fark edip üzerinde konuştuk mu, ben mi not almadım.

Buyrun 100 puanlık uzman sorusu. :63: Benim beynim durdu, biriniz el atın. Yarın uğrarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X