Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuc listeleri hazır umarım hatam yoktur

Kaptanim ellerine saglik, oyle birgun gecirdim ki , daha suan bilgisayari elime alabilmistim listeleri yapayim diye sen yapmissin.
Senin yapacagin haftada ben senin yerine hazirlayacagim, cok mahcup oldum..
seaBahAR kaptanim gecikmeden oturu ozur dilerim...

Bir listenin lafı mı olur canım yogun oldugunu bildiğim için hazırlayım demistim

seaBahAR kaptanım 9. Takım kaptan yardımcılığına askpozitif ve curukelma yerine takımıin genelinin hemfikir olduğu @GastrikAsit ve @Dream00 ekleyebilir misiniz.. şimdiden teşekkür ederim
Tamam kaptanım, az sonra güncellerim.

Ellerine sağlık.

Özür ne demek kaptanım ya..
Öğlen 12:00 ye kadar vakit var zaten, gecikmiş değilsin.

Ben evden çıkmadan hiç değilse raporun yarısını bitirmiş olayım diye şımarıklık yaptım.

ellerine sağlık canım

seaBahAR senin alıntın karışıklık oldu kusura bakma

652. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı
happy_mom_ 652. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

12. Takım yarışmacısı
mavimli 652. Etap sonuncusu oldu!

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
652. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 12. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

652. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (6 ► 3)
  • 9. TAKIM (2 ► 1)
  • 12. TAKIM (7 ► 4)

ETAP NOTLARI:

10. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

Rapor Kaynağı

Cuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.

Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.

Parmak kaldırma süresi bu gece 00:00 da sona erecek.

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine sağlık parmak yine arada kaynar diye yazamadım

Selamlar arkadaşlar
Belki farketmissinizdir iki aydır çok aktif olamıyorum ve dolayısıyla takımla ilgilenemiyorum
Yeni iş , eşimin ameliyati, gelen giden, şimdide benim hastalık derken herşey üst üste geldi. Biraz kendimi toparlamam lazim
Takımı zaten yoklugumda idare eden arkadaşlarım var ama kaptan faktörü çok önemli o yuzenden
Kaptanlığı Lusi arkadaşıma devretmek istiyorum. Referans olursanız sevinirim arkadaşlar ben kendisine kefilim

Referans metni:
" 3. takım Kaptan adayı Lusi kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Bana yazdığın özel mesaja cevap vermemi beklemeden yazmışsın bu mesajı kaptanım.
Bu durumda geçerliliği yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…