Kaptanim ellerine saglik, oyle birgun gecirdim ki , daha suan bilgisayari elime alabilmistim listeleri yapayim diye sen yapmissin.Sonuc listeleri hazır umarım hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
Bir listenin lafı mı olur canım yogun oldugunu bildiğim için hazırlayım demistimKaptanim ellerine saglik, oyle birgun gecirdim ki , daha suan bilgisayari elime alabilmistim listeleri yapayim diye sen yapmissin.
Senin yapacagin haftada ben senin yerine hazirlayacagim, cok mahcup oldum..
seaBahAR kaptanim gecikmeden oturu ozur dilerim...
Tamam kaptanım, az sonra güncellerim.seaBahAR kaptanım 9. Takım kaptan yardımcılığına askpozitif ve curukelma yerine takımıin genelinin hemfikir olduğu @GastrikAsit ve @Dream00 ekleyebilir misiniz.. şimdiden teşekkür ederim
Ellerine sağlık.Sonuc listeleri hazır umarım hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
Özür ne demek kaptanım ya..Kaptanim ellerine saglik, oyle birgun gecirdim ki , daha suan bilgisayari elime alabilmistim listeleri yapayim diye sen yapmissin.
Senin yapacagin haftada ben senin yerine hazirlayacagim, cok mahcup oldum..
seaBahAR kaptanim gecikmeden oturu ozur dilerim...
ellerine sağlık canımSonuc listeleri hazır umarım hatam yokturCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Seni de alıntılamışım yanlışlıkla da bildirim gelmiştir anka alıntı yaptı diye onu dedimneyin kusura bakmayacağımı anlamadım zaten
Eline sağlık kaptanım ❤652. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2565192
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2565193
6. Takım yarışmacısı happy_mom_ 652. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
12. Takım yarışmacısı mavimli 652. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
652. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2565194
652. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM (6 ► 3)
- 9. TAKIM (2 ► 1)
- 12. TAKIM (7 ► 4)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
Rapor Kaynağı
☝Eki Görüntüle 2565197
Cuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.
Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.
Parmak kaldırma süresi bu gece 00:00 da sona erecek.
Ellerine sağlık parmak yine arada kaynar diye yazamadımEki Görüntüle 2565197
Cuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.
Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.
Parmak kaldırma süresi bu gece 00:00 da sona erecek.
Yettim kaptanım.Internetim bitmiş.Evde degildim
TeşekkürlerParmağı gördüm, onayladım.
Teşekkürler2015 eylüle kadar gitmeniz gerek
Selamlar arkadaşlar
Belki farketmissinizdir iki aydır çok aktif olamıyorum ve dolayısıyla takımla ilgilenemiyorum
Yeni iş , eşimin ameliyati, gelen giden, şimdide benim hastalık derken herşey üst üste geldi. Biraz kendimi toparlamam lazim
Takımı zaten yoklugumda idare eden arkadaşlarım var ama kaptan faktörü çok önemli o yuzenden
KaptanlığıLusi arkadaşıma devretmek istiyorum. Referans olursanız sevinirim arkadaşlar ben kendisine kefilim
Referans metni:
" 3. takım Kaptan adayıLusi kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?