Eline sağlık kaptanım ❤sevgili arkadaşlar sonuç listesi hazırlanmıştır, umarım hatam yoktur
sonuç listeleri
takım ve bireysel derecelerCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 653. ETAPEn Büyük TÜRKİYE (13 Aralık - 20 Aralık 2019) ***3.Takım 653.Etap ***İKİNCİ pisi pisi kopatim(64.2/63.3/0.9/%1.40) Canim cocuklarim(66.1/65.9/0.2/%0.30) Luteb03(67.5///%) 1. kez bildirimde bulunmadi hande_buse (66.1/65.3/0.8/%1.21)...www.kadinlarkulubu.com
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 653. ETAPEn Büyük TÜRKİYE (13 Aralık - 20 Aralık 2019) ***3.Takım 653.Etap ***İKİNCİ pisi pisi kopatim(64.2/63.3/0.9/%1.40) Canim cocuklarim(66.1/65.9/0.2/%0.30) Luteb03(67.5///%) 1. kez bildirimde bulunmadi hande_buse (66.1/65.3/0.8/%1.21)...www.kadinlarkulubu.com
sevgili arkadaşlar sonuç listesi hazırlanmıştır, umarım hatam yoktur
sonuç listeleri
takım ve bireysel derecelerCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Elinize sağlık kaptanım,evet üyemiz yagmurtugba düzeltme için teşekkür ederiz :)2) yağmurtugba ile ilgili olarak;
üyemizin nickinde "ğ" yok değil mi? Yazım hatası olarak kabul ettim ve kendi listeme yagmurtugba olarak kaydettim.
Öncelikle eline sağlık kaptanım653. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2567504
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2567505
4. Takım yarışmacısı Esperenza006 653. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
12. Takım yarışmacısı cemrenil 653. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
653. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2567507
653. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM (3 ► 2)
- 4. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
---***AppLe***--- ile ilgili olarak;
Aynı sorunu yakın zamanda başka bir üyede de yaşadık. Keşke herkes etap raporunu (kendi takımını ilgilendirmese dahi) okusa.
Bu üyeyi listeme kaydedemedim. Nickinin önündeki "-" işareti exceldeki tablolarda sorun çıkartıyor. Excel, metin yerine formül olarak algılıyor. Diğer işaretlerde bildiğim kadarı ile sorun çıkmıyor.
Nickini düzeltince haber verin lütfen. Dediğim gibi şu anda üye benim için geçerli değil.
5. TAKIM
1) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
2) yağmurtugba ile ilgili olarak;
üyemizin nickinde "ğ" yok değil mi? Yazım hatası olarak kabul ettim ve kendi listeme yagmurtugba olarak kaydettim.
6. TAKIM
2019 sağlık iznine ayrılan üye rekorunu sizin takım kazandı bence. Tesadüftür muhakkak ama göze çarpacak kadar fazla oldu, diye düşünüyorum. 649. etaptan bu yana 5 kişi sağlık iznine ayrılmış .
Tabii üyeleri kaptanlar tanıyor, ben dışarıdan bakıyorum sadece. Mesela snglmlk nin normalde 2019 yılı izin hakkı bitmiş, ama şimdi sağlık izni notu ile izne ayrılmış.
Kimsei suçlamak ya da kinaye etmek gibi dertlerim yok olamaz da.
Herkese geçmiş olsun.
Ancak tölerans olarak verilen sağlık izni konusuna sınırlama getirmek gerekiyor. Umursayan ve önerisi olan varsa konuşalım.
ETAP MEZUNLARI
- 10. Takım yarışmacısı Ehlimuhabbet mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı H M mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Rapor Kaynağı
Merhabalar, hem 6. Takım kaptan yardımcısı olarak hem de ismi geçen kişi olarak bizzat kendim de cevap vereyim. Keşke sağlık hep bizimle olsa. 2019 yılı içerisinde 4 kez operasyon geçirdim, 3ü takıma katıldıktan sonra oldu. İkinci normal iznimi kullandigimda böbrek ameliyatı olmuş, aradan birkaç gün geçince tekrar operasyona alınmıştım. Buna rağmen normal izne ayrıldım, nasılsa izin hakkım bitmedi diye. İzin hakkım varken iyiniyeti suistimal eder gibi olmasın diye bu kararı verdik kaptanimla.
6. TAKIM
2019 sağlık iznine ayrılan üye rekorunu sizin takım kazandı bence. Tesadüftür muhakkak ama göze çarpacak kadar fazla oldu, diye düşünüyorum. 649. etaptan bu yana 5 kişi sağlık iznine ayrılmış .
Tabii üyeleri kaptanlar tanıyor, ben dışarıdan bakıyorum sadece. Mesela snglmlk nin normalde 2019 yılı izin hakkı bitmiş, ama şimdi sağlık izni notu ile izne ayrılmış.
Herkese geçmiş olsun.
Ancak tölerans olarak verilen sağlık izni konusuna sınırlama getirmek gerekiyor. Umursayan ve önerisi olan varsa konuşalım.
Ben yeni üyelerin izine ayrılma sürelerinin 4 haftaya düşürülmesini, yıllık izinlerin 3 e çıkarılmasını, sadece hamilelik ve ameliyat vb durumlar için hastalık izni alınmasını teklif ediyorum.Ancak tölerans olarak verilen sağlık izni konusuna sınırlama getirmek gerekiyor. Umursayan ve önerisi olan varsa konuşalım.
Kimseye listeden çık denmemiş canım. O nerden çıktı. Mesajı tam okumadınız mı?Merhabalar, hem 6. Takım kaptan yardımcısı olarak hem de ismi geçen kişi olarak bizzat kendim de cevap vereyim. Keşke sağlık hep bizimle olsa. 2019 yılı içerisinde 4 kez operasyon geçirdim, 3ü takıma katıldıktan sonra oldu. İkinci normal iznimi kullandigimda böbrek ameliyatı olmuş, aradan birkaç gün geçince tekrar operasyona alınmıştım. Buna rağmen normal izne ayrıldım, nasılsa izin hakkım bitmedi diye. İzin hakkım varken iyiniyeti suistimal eder gibi olmasın diye bu kararı verdik kaptanimla.
Bu son birkaç gün içinde olanlar da haliyle beklenmedik durumlar, yoksa şunun şurasında iki hafta daha bekler 2020 izinlerimi kullanırdım. Zayıflama konusunda kararlı olan ve en fazla kilo verenler listesinde yer alan biri olarak takımdan ayrilayim o zaman kararini vermek kolay değil ve içime sinmiyor, tanınmış olan bu hakkı da bu sebeple kullanmak zorunluluktu artık benim için. Yine de kaptanimin en ufak bir rahatsızlık duymasını istemem, takımdan tamamen çıkar, liste dışı yine yoluma devam ederim. İyi akşamlar.
Canım günaydın, listeden çık denmemiş zaten ama ben eğer sağlık izni kullanamasaydim, mezuniyet aşamasına da gelmedigim için mecburen ayrılmak zorunda kalacaktım, bundan bahsettim.Kimseye listeden çık denmemiş canım. O nerden çıktı. Mesajı tam okumadınız mı?
Kimseyi suçlamak veya kinaye yok diye özellike belirtilmiş. Konu sizin takım üzerinden dikkat çekti tartışmaya açıldı sadece. Sizin takımla bi sıkıntı yok şu anda. Çok geçmiş olsun bu arada 2019 gerçekten çok zor geçti sana inşallah hepsi bu yılda kalır sağlık sorunu yaşamazsın bi daha
Tabii ki de açıklama yapmana bişey demedim. Ben sadece bundan sonrası için parmak basıldı konuya artık senin ayrılmanı gerektirecek bir durum yok onu anlatmak istedim.Canım günaydın, listeden çık denmemiş zaten ama ben eğer sağlık izni kullanamasaydim, mezuniyet aşamasına da gelmedigim için mecburen ayrılmak zorunda kalacaktım, bundan bahsettim.
Dikkat çeken ve tartışmaya açılan konuda adım geçtiği için kendim de bir açıklama yapmak istedim. Ben de kimseye aksi bir cevap yazmadım, güzelce sorunumu anlattım. Ve gerçekten özellikle kaptanımı zor durumda bırakmak istemem, diğer çözüm (ayrılmak) de kabulüm dedim.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim, umarım sağlıklı bir yeni yıl olur hepimiz için
Eline emeğine sağlık püsküütüm.653. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2567504
Eki Görüntüle 2567505
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2567507
- 3. TAKIM (3 ► 2)
- 4. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Aynı sorunu yakın zamanda başka bir üyede de yaşadık. Keşke herkes etap raporunu (kendi takımını ilgilendirmese dahi) okusa.
Bu üyeyi listeme kaydedemedim. Nickinin önündeki "-" işareti exceldeki tablolarda sorun çıkartıyor. Excel, metin yerine formül olarak algılıyor. Diğer işaretlerde bildiğim kadarı ile sorun çıkmıyor.
Nickini düzeltince haber verin lütfen. Dediğim gibi şu anda üye benim için geçerli değil.
5. TAKIM
1) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 5.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
6. TAKIM
Herkese geçmiş olsun.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Rapor Kaynağı
Öncelikle eline sağlık kaptanım
Izin haklarına gelince kimseyi sorunu olmadan sağlık izini göstermedim
Snglmlk arkadasımızın persembe günü önce oğlu kücük bir kaza gecirdi dünde kendisi bir operasyon gecirdi
Malipina arkadasımızın ilac kullanımına baslması gerekiyormus bu durumda ayrılmak istedi sağlık daha önemli oldugu için öyle gösterdim
Simdi kişiye hasta olma mı diyeyim takımda kimse bilerek hasta olmak istemez ki
Sorun teskil edecekse bundan sonra izin hakkı olmayanları kendi isteğiyle ayrıldı yazarım
Merhabalar, hem 6. Takım kaptan yardımcısı olarak hem de ismi geçen kişi olarak bizzat kendim de cevap vereyim. Keşke sağlık hep bizimle olsa. 2019 yılı içerisinde 4 kez operasyon geçirdim, 3ü takıma katıldıktan sonra oldu. İkinci normal iznimi kullandigimda böbrek ameliyatı olmuş, aradan birkaç gün geçince tekrar operasyona alınmıştım. Buna rağmen normal izne ayrıldım, nasılsa izin hakkım bitmedi diye. İzin hakkım varken iyiniyeti suistimal eder gibi olmasın diye bu kararı verdik kaptanimla.
Bu son birkaç gün içinde olanlar da haliyle beklenmedik durumlar, yoksa şunun şurasında iki hafta daha bekler 2020 izinlerimi kullanırdım. Zayıflama konusunda kararlı olan ve en fazla kilo verenler listesinde yer alan biri olarak takımdan ayrilayim o zaman kararini vermek kolay değil ve içime sinmiyor, tanınmış olan bu hakkı da bu sebeple kullanmak zorunluluktu artık benim için. Yine de kaptanimin en ufak bir rahatsızlık duymasını istemem, takımdan tamamen çıkar, liste dışı yine yoluma devam ederim. İyi akşamlar.
Ankacım her zamanki gibi çözüm önerisi ile gelmişsin. Teşekkür ederim.Ben yeni üyelerin izine ayrılma sürelerinin 4 haftaya düşürülmesini, yıllık izinlerin 3 e çıkarılmasını, sadece hamilelik ve ameliyat vb durumlar için hastalık izni alınmasını teklif ediyorum.
Özre gerek yok kaptanım.
Mesajınızı okudum sadece sağlık izninde kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye acıkladımÖncelikle bu iki mesaja cevap vereyim.
Cevabım kısa: yazdıklarımı lütfen bir kez
Merhaba, sadece uyelerin excele ismini girememeniz hakkinda bilgi vermek istedim, tabii kolay nick secmeleri daha iyi ama basinda eksi de olsa, ismi yazmadan o hucreyi text'e cevirip yazarsaniz, basinda eksi olan uye isimleri de excele kaydedebiliniyor. ben de excel ile hallediyorum bizim takimdaki kayitlari :)653. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2567504
Eki Görüntüle 2567505
MARATONCU TAKIMLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2567507
- 3. TAKIM (3 ► 2)
- 4. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
5. TAKIM
6. TAKIM
Herkese geçmiş olsun.
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?