Ellerine saglik kaptanim.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Ceza alan takım yoktur bilginize
SONUÇ: 39. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3.,9. ve 10. takım 39. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 8. takım kapanmıştır.Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık toplightım..
En sevdiğim şekilde sonuçlanmış tur. Kimse ceza almamış.
Nota almadan turu tamamlayan 3, 9 ve 10. takımları tebrik ediyorum.
Kuralımız gereği her üç takım için analiz raporu hazırlayacağım. Hangi hafta hangileri biter, şimdiden söylemek zor. Üç tane birden olunca zaman alır.
Analizler, 39. turun ilk etabı itibari ile başlayacak ve ben analizi hangi hafta yapıyor isem o haftaya ait son etabın bilgileri ile bitecek. Bilginiz olsun sevgili kaptanlarım.
sahgull
Handandandan
moni
Teşekkürler ellerine sağlık canimPerformans uygulaması 39.turu hiç nota almadan tamamlayan 3. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporunu hazırladım.
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
sahgull
Hepfitim
Emeklerine saglik kaptanim.Değerli Kaptanlarım listeler hazır, sonuç sayfamızda paylaştım.
Dereceye giren takımları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim
Eline sağlık kaptanım ❤Değerli Kaptanlarım listeler hazır, sonuç sayfamızda paylaştım.
Eline sağlık kaptanım.Değerli Kaptanlarım listeler hazır, sonuç sayfamızda paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?