Duzeltme yapalim kaptanim bence etap raporu gecikmesin.seaBahAR kaptanim degerlendirmesini ona gore yapar
Kaptanlarim hatamdan oturu hepinizden ozur diliyorum, listemizi bu hafta icin guncellerken bu hafta , gecen hafta listemize yeni katilan uyemizi eklemeyi unutmusuz.
Duzeltmeleri yaptim.
seaBahAR kaptanim eger ki bir ceza almamiz gerekiyorsa da , cezamiza raziyiz.
Ellerine sağlık kaptanım.Kaptanlarim sonuc listeleri hazir ama bir hata fark ettim sıralama degisebilir
Yawrukush kaptanım bir uyenizi yazmamissiniz
Bu konu her hafta muallakta kalıyordu. Zipzip bana sordu ben eklenir demiştim ben de yanlış biliyormuşumKaptanlarım sıralamayı etkileyen herhangi bir eksik/hata olması durumda süre bitiminden sonra müdahale edilmiyor.
Ufak tefek notlar vs. eklenebilir. Ama dediğim gibi kıstas: sıralamayı etkilemiyor olmak.
Etap raporunun beklemesi diye bir durum zaten sözkonusu değil.
Bugüne kadarki bütün etap raporlarında olduğu gibi ben hatayı fark edersem zaten raporda yazıyorum ve ilgili takım yönetimi buna göre de sonuç listesini güncelliyor.
Uygulamamız her zaman bu şekilde.
Yawrukush kaptanım böyle durumlarda hiçbir zaman ceza da alınmıyor.
Bunlar basit gözden kaçırmalar.
Ceza raporda belirtilen durumları görmezden gelip cevap verilmemesi durumunda devreye giren bir yaptırım sadece.
Tamam kaptanim bir daha sure bitiminden sonra listelere asla mudahale etmeyecegim, tesekkurler bilgiler icin.Kaptanlarım sıralamayı etkileyen herhangi bir eksik/hata olması durumda süre bitiminden sonra müdahale edilmiyor.
Ufak tefek notlar vs. eklenebilir. Ama dediğim gibi kıstas: sıralamayı etkilemiyor olmak.
Etap raporunun beklemesi diye bir durum zaten sözkonusu değil.
Bugüne kadarki bütün etap raporlarında olduğu gibi ben hatayı fark edersem zaten raporda yazıyorum ve ilgili takım yönetimi buna göre de sonuç listesini güncelliyor.
Uygulamamız her zaman bu şekilde.
Yawrukush kaptanım böyle durumlarda hiçbir zaman ceza da alınmıyor.
Bunlar basit gözden kaçırmalar.
Ceza raporda belirtilen durumları görmezden gelip cevap verilmemesi durumunda devreye giren bir yaptırım sadece.
sevgili bahar etap raporu hazırlandıktan hemen sonra performans ı hazırlarım ama 13. takım etap 2. si olmuş cezalı takım olmayacak gibi görünüyor hesap hatası yoksaSevgili arkadaşlar,
Karar defteri güncellemesini performans uygulamasına göre yapacağım. Malum tur sonu.
toplight kaptanım da benim etap raporunu yapmamı bekliyor olacak doğal olarak.
Neyse işte.. bilginiz olsun diye.
Eline sağlık kaptanım,❤654. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2570507
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2570508
10. Takım yarışmacısı perihan00 654. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
12. Takım yarışmacısı aslihancngz 654. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
654. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2570509
654. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (4 ► 1)
- 13. TAKIM (8 ► 2)
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 6.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
Rapor Kaynağı
Bende emziriyorum bu gün başladım gruba girmek istiyorum ne yapılması gerek acaba
Eline sağlık kaptanım ❤Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Ceza alan takım yoktur bilginize
SONUÇ: 39. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3.,9. ve 10. takım 39. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 8. takım kapanmıştır.Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık püsküütüm.654. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2570507
Eki Görüntüle 2570508
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2570509
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (4 ► 1)
- 13. TAKIM (8 ► 2)
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 6.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
Rapor Kaynağı
Eline sağlık şahnurum.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Ceza alan takım yoktur bilginize
SONUÇ: 39. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 3.,9. ve 10. takım 39. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz. 8. takım kapanmıştır.Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Ceza alan takım yoktur bilginize
Ellerine saglik kaptanim.654. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2570507
Eki Görüntüle 2570508
MARATONCU TAKIMLAR
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2570509
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (4 ► 1)
- 13. TAKIM (8 ► 2)
ETAP NOTLARI:
6. TAKIM
Rapor Kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?