Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline saglik kaptanim

Yaaaaaaa ben şimdi çok duygulandım bu işe

Bir gün böyle dükkanı hep birlikte kapatıp gideceğimiz aklımdan bile geçmezdi

Burası bana öyle güzel şeyler kattı ki anlatmaya kalksam günlerce anlatabilirim. Keşke devam edebilseydik ama şartların elverdiğine katlanmamız lazım anlaşılan.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

seaBahAR Püsküütümmmm en çok da sana teşekkürler. İyi ki yollarımız kesişti ve senin gibi güzel bir insanı tanıyabilme şansım oldu. toplight kaptanımla birlikte planladığımız görüşme talebi hâlâ aklımda unuttum sanma

Ben hep buralarda olacağım eğer bir gün yeniden başlarsak diye

Herkes çok iyi baksın lütfen kendine

çok teşekkür ederim.
14 yılın emeği, hakkını helal et güzel insan.

Nasıl veda etmeliyim bilemedim, içimden gelmiyor sanırım.
14 Yıl boyunca kimler geldi kimler geçti..
Başta, seaBahAR püsküütümüz olmak üzere, yıllar boyunca emek vermiş olan tüm kaptan arkadaşlarımın tamamına teşekkür ederim.

Arrietty_
Cherry Mom
U UcanSupurge
LAydLiNe
Kaptan arkadaşlarım sizlerde hakkınızı helal ediniz, teşekkür ederim.

Sevgiler.

Sevgili Kazen size de çok teşekkürler, bizlere böyle güzel bir ortam oluşturduğunuz için.

işin aslı burası siz varsanız var bakın siz yoksanız kapanıyor : )
esas ben emeği olan herkese teşekkür ederim, Başta seaBahAR , gelmiş geçmiş takım kaptanları, tüm takım üyeleri hepiniz hakkınızı helal edin

Sevgili moni kaptanının WhatsApp mesajı ile öğrendim durumu şehir değişikliği yeni işyeri yoğun tempo yüzünden kk ya bile giremez olmuştum ama yarışmanın bittiğini takımların kapandığını duyunca içim cız etti ilk başından beri bu yarışmaların içinde olunca herşeyin hayırlısını diliyorum ama burada kurulan arkadaşlıklar hiç bitmeyecek ondan eminim uygun olan bir zamanda mutlaka görüşmek isterim

Hakkınızı helal edin kaptanım bu gemi sen olmasaydın bu kadar zaman yürümezdi

Estağfirullah kaptanım varsa helal olsun , sizleri tanımak burda bulunmak gerçekten güzeldi
Biz de teşekkür ederiz abi gerçekten öyle varsa helal olsun hakkımız

Hakkinizi helal edin kaptanim
Helal olsun, siz de helal edin.

bence de helallik alınmalı 14 koca yıl ...

Hakkinizi helal edin kaptanım
3 yildir takimdayim sizden ve buradan cok sey öğrendim

Bu kadar duygusal mesajların içinde gülümsemek iyi geldi.
Kuralsızlık olamayacak kadar tenhalaşmıştık. Kaos durumları epey bir eskilerde kalmıştı.

Siz de öyle.

Laydim ben de sana her şey için teşekkür ederim.
Görüşmek benim de aklımda. Salgın biterse ilk işimiz bu olsun. İkinci işim de denize gitmek.

çok teşekkür ederim.
14 yılın emeği, hakkını helal et güzel insan.
Helal olsun. Handiyse başından bu yana yanıbaşımda olan insanlardan biri de sensin. Desteklerin ve emeklerin için teşekkür ederim. Hakkını helal et.

Evet toplightım her şeyin hayırlısı. Yarışma devam ederken görüşemedik, bitince görüşürüz belki.

Helal olsun kaptanım

Helal olsun kaptanim

Ha'di ben köpek Odinle yürüyüşe çıkıyorum. Muhabbeti kesmek durumundayım.

Karneleri eklemeye yarın başlarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…