Cumartesi calismak

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar çok şükür bir işim var çalışıyorum sabah sekiz bucukakşam altı çtesi üçe kadar.Bazen is uzarsa üç bucağa kadar.Çtesi günü boşuna geliyor gibi hissediyor insan is olmayınca sekreterim arayan da yok musteri de pek gelmiyor.Eskiden iki çalıştığım yerde çtesi akşam yedibucuga kadar olduğu için çtesi günleri isteksiz oluyorum.İş yerinde arkadaşlarda çtesi gunu boşuna geliyoruz is olmuyor bir gün yetmiyor diyor.Çok şükür memnunum şimdilik isimden sıkıntı yok.İş olmayinca vakit de gecmiyor bos bos oturuyoruz.Var mi aranızda ctesi günü calismaktan sıkılan .

Selam kızlar çok şükür bir işim var çalışıyorum sabah sekiz bucukakşam altı çtesi üçe kadar.Bazen is uzarsa üç bucağa kadar.Çtesi günü boşuna geliyor gibi hissediyor insan is olmayınca sekreterim arayan da yok musteri de pek gelmiyor.Eskiden iki çalıştığım yerde çtesi akşam yedibucuga kadar olduğu için çtesi günleri isteksiz oluyorum.İş yerinde arkadaşlarda çtesi gunu boşuna geliyoruz is olmuyor bir gün yetmiyor diyor.Çok şükür memnunum şimdilik isimden sıkıntı yok.İş olmayinca vakit de gecmiyor bos bos oturuyoruz.Var mi aranızda ctesi günü calismaktan sıkılan .

sen yine 3'e kadar çalışıyorsun ben 6'da çıkıyorum. Cumartesinin salıdan perşembeden diğer günlerden hiçbir farkı yok. Ki daha önce çalıştığım yerde cumartesi pazar tatildim çok alışmıştım şimdi çok zor geliyor. Yine 3'te çıkıyosun eve gitmen 4. Yemeğini yapar temizliğini bile bitirirsin. Ben pazarları temizlikle uğraşmak istemediğim için cumartesi eve geliyorum saat 7 oluyor. Yemek yap ye 9'a yakın oluyor saat. Sonra temizlik yapıyorum inan 11'i geçiyor saat.

Cumartesi çalışıp 10-14 arası işleri yetiştiremeyip 18 de çıkardık

İş yokmuş işte otur kitap oku nette dolaş vs vs

Ya bir de iş çok olsa idi daha beter

O da dogru da aslında is olsa vakit hızlı geçer is var dersin olmayınca boş boş oturuyor insan.Çalışanlar da boşuna geliyoruz çtesi gunu masraf sirkete.Ben de nette takiliyorum aynen

Senin daha zormuş abiye kuzu.H.sonu calismayip birden çalışınca zor gelir insana.

Bende 13:00'e kadar çalışıyorum. Gerçekten çok boş bir çalışma günü eve gitmem 14:00'u buluyor zaten servis yok yürüyerek gidiyorum. Boş boş oturup geliyorum eve. İş yerinde oturacağıma evde ev işlerini bitirirdim diyorum hep. Neyse ki bi yandan teselli sebebim var bir cumartesi çalışıp bir cumartesi evde oluyorum. Yani bi hafta sadece pazar evde olurken bi hafta cumartesi-pazar evde oluyorum. :/

ben 7 senedir her cumartesi 4e kadar çalışıyorum diğer şube toplanıp gelene kadar saat 5i buluyor gün bitiyor ...hafta içi ise 7buçğu buluyor çıkmamız...

Bide pazar calistigini dusun mesela ben oooof sinir oldum simdi

genelde bende sakinim. burda takılıyorum 6 ya kadar çay kavhe face. evde olsam dünya iş yapardım diyorum hep.
bende bazen öyle diyorum oh çayım yiyeceğim yanımda önümde pc uzatıyom ayaklarımı bilgisayar kasasına burda vakit geçiriyorum... ne gelen oluyor ne giden evde olsam soğuk evde ne yapacağım ısınıyorumda:spor::KK59:

Back
X