• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi tatil olaydi

Cumartesi tam ggün çalışmak beni aşırı gergin hep yorgun agresif bi insan yapmıştı.eve suratla geliodum ,yemek yiyip duş alıp hemen yatıodum.eşimle iki kelime konuşamaz oldum.cinsel hayatımız nerdeyse bitti.eşim içten içe üzülsede ,çok yoruldugum için ses etmiyodu.iki sene köpek gibi yanlışsız hatasız çalıştım.bigün hamile kaldım ilk hamileliğim,patrondan izin istedim doktor için.(hiç izin kullanmadan çalıştım iki sene).patron ne acelesi var gidersin doktora sora dediği an , istifamı verdim çıktım.özel sektör malesef böyle.cumaya kadar enerjim yetiodu.ama cumartesi çalışmak ,bütün hafta o günün geleceği stresi ile geçiodu.devlet bu konuda bişiler yapmalı bian önce.insanlık dışı çalışma süreleri var.

Aynen benimde öyle bütün hafta çtesi günü nasıl bitecek diyor insan cumaya kadar geçiyor da ctesi günü insani strese sokuyor

Şuan işteyim . Sanırım aksam 7ye dogru çıkıcam :işsiz:
1 gün tatil yetmiyor kesinlikle.

İki gün olsa paylastirirsin bir gün gezme diğer gün dinlenme üçe kadarda olsa o gün eve gidince gün bitiyor zaten ve yine erken kalkiyorsun sonuçta is olsa o da yok bekçi gibi bekle sırf patronun egosu tatmin olsun.

18 yıllık iş tecrübem var,bir kere bile cumartesi ve pazar tatil olan yer görmemekle birlikte,izin günlerimde bile çağırıldığım ,gitmezsem de kötü personel ilan edilmişliğim var.
Şu an da işsizim.Keşke işim olsa ve ben de cumartesi tatil olsa diye dert konusu açsam.
:KK12:

Selam kızlar ben çtesi üç bucağa kadar çalışıyorum daha önce iki isyerimdede çtesi aksama kadardi bu da üç bucağa kadar bir gün yetmiyor dinlenmeye eve git zaten dört u buluyor. Bir de boş çtesi günü fazla işte olmuyor. Size bir gün yetiyor mu ve sıkılıyor musunuz çtesi calismaktan
şahsen çalışmaktan sıkılmıyorum, öğrencilerimi seviyorum. Hatta onlara daha da yararlı olmak için hafta sonu kurslarına da katıldığım oluyor. Ama bekar olmamdan kaynaklanıyor olabilir, siz evli misiniz?

Back
X