Cumartesi calismak

Ben işten sırf buyüzden ayrıldım ki çalışmayı sevdiğim halde.
Şükür biraz keyfi çalışıyordum oyüzden çıkmak kolay oldu.
Allah özel sektörde çalışmak Zorunda olan herkesin yaedımcısı olsun.
Hele çocuk varsa herşey daha zor oluyor

Aynen benm eski yerde is görüşmesine gelirken çtesi yedibuciga kadardı gelenler saati duyunca kaciyorlardi çtesi gununu kimse istemiyor.Saat şimdi bir bucuk e mail bile gelmedi tel iki kere çaldı boş boş duruyorum.

Selam kızlar çok şükür bir işim var çalışıyorum sabah sekiz bucukakşam altı çtesi üçe kadar.Bazen is uzarsa üç bucağa kadar.Çtesi günü boşuna geliyor gibi hissediyor insan is olmayınca sekreterim arayan da yok musteri de pek gelmiyor.Eskiden iki çalıştığım yerde çtesi akşam yedibucuga kadar olduğu için çtesi günleri isteksiz oluyorum.İş yerinde arkadaşlarda çtesi gunu boşuna geliyoruz is olmuyor bir gün yetmiyor diyor.Çok şükür memnunum şimdilik isimden sıkıntı yok.İş olmayinca vakit de gecmiyor bos bos oturuyoruz.Var mi aranızda ctesi günü calismaktan sıkılan .
şükret işin olduğuna

Ben 6ya kadar çalışıyorum ve iş yok boş boş oturuyorum ama yapabilecek bişeyim yok en azından kafam rahat

Öyle Benimi eski isimde yedibucuk tu ondan öncekide altiydi o yüzden Bir bikkinlik oluştu bu da üç ondan sanırım.

Cumartesi iş dönüşü metrobüste yaşanan kavgaya maruz kalmak !!!!

Bir gün çtesi olmayan isimiz olur ins az önce çıkarken depodaki çocuk boş boş durduk is olmayınca mal mal duruyoruz dedi hiç sevmiyorum cumartesiyi dedim kim seViyor ki.

Hem hamilelik hem ctesi çalışması beni ciddi anlamda bunalıma soktu uzun zamandir özgür olmadigimi en onemlisi mutlu olmadigimi hissedip işi bıraktım mutluyum huzurluyum iş yerinizde stres az ise ortam iyi ise ve özellikle bekarsaniz dert etmeyin

Back
X