Cumartesi günü can kopala ameliyat oluyorum:d

Canım bende dün oldum ucu biraz kalkik ne zamana iner acaba birazda kısa görünüyor uzar mı

çok geçmiş olsun canım inşallah gönlümüzce olur.sendemi can beye oldun.walla bilmiyorum ki hiç canım benimkinin altıda kapalı azcık ucu görünüyo tabi dediğin gibi kalkık duruyo ama daha okadar bant falan var iner herhalde daha üst dudağım falan havada duruyo zaten burundan cektiriyo çnkü

Çok teşekkür ederim canım inşallah istedigimiz gibi olurda bugünler geçici zaten sabırlı olmamız lazım. Burun ucu kalkik diye mi öyle duruyor acaba bilemedim ki

çok geçmiş olsun canım inşallah gönlümüzce olur.sendemi can beye oldun.walla bilmiyorum ki hiç canım benimkinin altıda kapalı azcık ucu görünüyo tabi dediğin gibi kalkık duruyo ama daha okadar bant falan var iner herhalde daha üst dudağım falan havada duruyo zaten burundan cektiriyo çnkü

Cook Gecmis ve hayirli olsun :) yakinda resimlerini bekliyoruz...

Çok teşekkürler ederim canım. Daha çok yeni araştırdım da başka kısa ve kalkık gorunmesi normalmiş

Bender subatta olacagim hayirlisi bakalim...bu burun düsme olayindan cok korkuyorum...ameliyattan önce konussam bu konuyu diyorum...sinavlarima bile odaklanamaz halte geldim yaaaa....

Sanada gecmisler olsun :) umarim Mutlu edici bir sonuc elde etmisinizdir ...:)

geç gördüm kusura bakma çok teşekkür ederim canım :) sonuç belli değil şimdi 2 aya ancak az çok belliolurmu tam oturması 6 ayı bulurmuş.

Back
X