Çünkü kimseye anlatmak istemiyorum

Canım ben hastane çalışanıydım önceden ilk düşüğüöfen sonra bütün testlerin bakıldı Ankara ve Antalya a prof hattı sayılır doktorlarla görüştüm rahim filmi vs herşey temiz zaten doktorlar yapılabilecek birşey olmadığını sadece denemem gerektiğini söylediler 2. Düşüğümde kan sulandırıcı vs tıbbi destekte aldım önlem amaçlı ama olmuyor.bu düşüklerim toplamda 5 senelik mevzu her düşüğümün arasında korunma sürelerine var kimyasallardan korunma ververmiyorlar ben onlarda bile korundum bir müddet
Eşinle senin kromozomlarına bakıldı yani öyle mi? Gen haritanız çıkarıldı? Bence bedenini çok zorlama, toplam 10 sonlanmış gebelik iyi değil. Belli ki yolunda gitmeyen bişey var. Bu doktorları bazen hiç anlamıyorum, önünde böyle doneler var hala denemeye devam et diyor. Enteresan

Eşinle senin kromozomlarına bakıldı yani öyle mi? Gen haritanız çıkarıldı? Bence bedenini çok zorlama, toplam 10 sonlanmış gebelik iyi değil. Belli ki yolunda gitmeyen bişey var. Bu doktorları bazen hiç anlamıyorum, önünde böyle doneler var hala denemeye devam et diyor. Enteresan
Evet canım bakıldı.elimde ciltletsem kitap olacak kadar sonuç var ,:)). Üstelik ben güvenmeyip aynı testleri 2. Düşüğümden sonra tekrarlattım bide

Sana umut olması için annemin hikayesini çıtlatayım biraz.

Bir çok düşük ve bebek ölümünden sonra 40ını geçince ben olmuşum :anne: 60a yakın ilkokul ve ortaokulu bitirdi. 60indan sonra liseyi bitirdi ve açıköğretime yazıldı ve başarılı bi şekilde mezun oldu. Şimdi 70li yaşlarda üniversite mezunu.

Güçlü bir kadın olmak çok güzel. Kimseye kulak asmamak da mutluluga sebep. Güzel bir hayatın olsun inşallah :KK200:
Annenle gurur duyuyorsun değil mi inşallah oğlumda benimle gurur duysun istiyorum.Evet ona bir kardeş veremedim belki ama hep yanında güçlü bir kadin olarak durmak istiyorum inşallah elimden geleni yapacağım bunun için Ne mutlu annene maşallah .teşekkür ederim canım

Annenle gurur duyuyorsun değil mi inşallah oğlumda benimle gurur duysun istiyorum.Evet ona bir kardeş veremedim belki ama hep yanında güçlü bir kadin olarak durmak istiyorum inşallah elimden geleni yapacağım bunun için Ne mutlu annene maşallah .teşekkür ederim canım
Tabiki gurur duyuyorum, eminim oğlun da seninle gurur duyacak canım. Ayrıca Allah nasip ettiyse elbette bi kardeşi olacak ama nasip etmediyse ne yapsak boş. Ben de tek çocuğum ama bi eksiklik hissetmiyorum, çok mutlu ve çok geniş imkanlarla büyüdüm. Denersin Allah verirse olur vermezse olmaz. Çok şükür bi evlat vermiş evlat hasreti cektirmemis. Onu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah :KK36:

Tabiki gurur duyuyorum, eminim oğlun da seninle gurur duyacak canım. Ayrıca Allah nasip ettiyse elbette bi kardeşi olacak ama nasip etmediyse ne yapsak boş. Ben de tek çocuğum ama bi eksiklik hissetmiyorum, çok mutlu ve çok geniş imkanlarla büyüdüm. Denersin Allah verirse olur vermezse olmaz. Çok şükür bi evlat vermiş evlat hasreti cektirmemis. Onu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah :KK36:
Aminnn sağol canım inşallah çok teşekkür ederim

Evet canım bakıldı.elimde ciltletsem kitap olacak kadar sonuç var ,:)). Üstelik ben güvenmeyip aynı testleri 2. Düşüğümden sonra tekrarlattım bide
İçin rahat etmiştir iyi yapmışsın. Nasip demek ki canım bazı şeylere gerçekten akıl sır ermiyor. Benim de evleneli beri gittiğim test sonuçları, doktor raporları, filmler cilt cilt kitap olur... Eşime de bana da bir sorun yok diyip yolluyorlar. Bence senin durumun iyi, hiç olmazsa gebe kalabiliyorsun, ama belli ki içerde tutunmasını engelleyen bir durum var. İyi bir doktor bulabilirsen, şöyle tecrübesi olan, araştırmaya meyilli bir doktor, gebelikten önce sorunu bulup ortadan kaldırır. Çünkü her yeni düşük seni daha çok yorar. Bu kadar üst üste olması tesadüf değildir illa ki gözden kaçan bilinmeyen bir sorun vardır canım doktor araştır sen

İnanı
İçin rahat etmiştir iyi yapmışsın. Nasip demek ki canım bazı şeylere gerçekten akıl sır ermiyor. Benim de evleneli beri gittiğim test sonuçları, doktor raporları, filmler cilt cilt kitap olur... Eşime de bana da bir sorun yok diyip yolluyorlar. Bence senin durumun iyi, hiç olmazsa gebe kalabiliyorsun, ama belli ki içerde tutunmasını engelleyen bir durum var. İyi bir doktor bulabilirsen, şöyle tecrübesi olan, araştırmaya meyilli bir doktor, gebelikten önce sorunu bulup ortadan kaldırır. Çünkü her yeni düşük seni daha çok yorar. Bu kadar üst üste olması tesadüf değildir illa ki gözden kaçan bilinmeyen bir sorun vardır canım doktor araştır sen[/QUOTE bilmiyorum ki canım varda bir sorun bulamıyorlar mı inan şaştım kaldım.Nasip nasipten öteye gidilmiyor.Bu da bizim imtihanımız diyorum.Rabbim beterinden korusun.İsteyen herkese nasip etsin inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Aslını sorarsan eşim beni bu konuda yalnız bırakıyor o yüzden bir daha dener miyim ? Sanmam.

Bu süreçleri yaşarken yalnız gibiydim eşim kalbimi okadar kırdı ki oyuk açtı resmen kapanmıyor.Birgün dedim ki senin gibi bir adama doğurabiliyor olsan bile çocuk doğurulmaz . Anlatmak istemiyorum ama çok yorgunum yaaa öyle böyle değil.Yaşadığım duruma üzülemedim bile eşim bumuy muş diye üzülmekten bir dönem.

Sonunucuda hastaneden çıktık arabadayız ablam eve getiriyor.Birşey sorucam dedi koçan çocuk istiyor mu. Yok dedim o bişey demiyor illa diye ama istediğini biliyorum.Ben de konuşmalarından öyle anladım da hiç istiyor gibi değil dedi.Kızım sen salak mısın yanan senin g.t ne uğraşıyorsun bu kadar adamın umrunda değilsin demişti haklısın dedim bende salaklığıma doymayayım

Unutamadığım şeyler var.ilkini mecbur olduğum için devlet hastanesinde oldum ve bayıltmıyorlar okadar canım yandıki anlatamam travma gibiydi.hemşirenin parmaklarını morartmıştım sıkmaktan çıktığımda bembeyazdı yüzüm iki büklüm tekerlekli sandalyede eşim naptılar sana demişti.O halimi bildiği halde diğerinde doktor parasının lafını etti bana en sonuncufa hala devlet hastanesinde yaptırmadım diye lafını etti.Ne vicdansızsın bayıltmıyorlar orada dedim.Madem bunun parasının lafını edeceksin korunsaydık 2 kere önce düşük yaşamışım yine ihtimal var süpriz mi oldu haksız mıyım kızlar. 2. Düşüğümden sonra bana demişti ki, bunalıma girme yine hiç çekemem kendin atlar bana hissettirme. Offf daha çok

Gerçekten kendi ayaklarının üstünde durmak istiyorum artık çok kalbim kırık herkese anlatamamm

Bu süreçleri yaşarken yalnız gibiydim eşim kalbimi okadar kırdı ki oyuk açtı resmen kapanmıyor.Birgün dedim ki senin gibi bir adama doğurabiliyor olsan bile çocuk doğurulmaz . Anlatmak istemiyorum ama çok yorgunum yaaa öyle böyle değil.Yaşadığım duruma üzülemedim bile eşim bumuy muş diye üzülmekten bir dönem.
İnsan çok daha hassaslaşıyor bilmez miyim :KK43: bence bu kadar kafana takmamaya çalış. Kocan illa 2. çocuk olsun diye sana baskı yapsa o zaman da kötü hissederdin. Sonuçta ortada bir problem var, yer yüzünde milyonlarca kadın kolayca bebek sahibi olabilirken biz olamayanlardanız malesef. Öyle olunca da psikoloji ister istemez bozuluyor. Hayatındaki artılara sarıl. İnan bazen insana canı kanı anası babası bile yardımcı olamıyor. Bazı şeyleri tek göğüslemek gerekiyor hayatta. Bunca derdinin üzerine bir de kocana canını sıkma. Sen istiyorsan doktora gitmeye devam et, kocan da iyi kötü yanında oluyordur, bugünleri umarım bir an önce atlatırsın canım

Kayıplarınız için geçmiş olsun, başınız sağolsun.
Fakat benim anlayamadığım, oğlunuz varken neden bu kadar çok üst üste deneme yaptınız, 7 düşük 3 kürtaj.
Hangi aralıklarla oldu bu ? Bildiğim kadarıyla doktorun bir kürtaj ya da düşükten sonra rahimin dinlenmesi için belli bir zaman dilimi hamile kalmayı yasaklaması gerekir ?

Kendinizi bu kadar neden sıktığınızı ben anlamadım. Yargılamak için demiyorum gerçekten anlamadım bunun için gerçekten kusuruma bakmayın :KK43:
Canım 4 tanesi kimyasal doktorlar düşükten saymıyor aslında yani 3gün yada1 hafta gecikmeli adet oluyorsun onları çoğu kadin adetin gecikti sanırmış ben takipli hasta olduğum için düşük sebebi araitırılıyorken yani testlerde haberim oldu yani aslında 3 düşük kürtaj var hepsinin arasında da 1 sene korundum hatta sonuncu 1.5 sene bilinçli değildi korunurken kaldım.Hatta de kimyasaldan sonra korunma dedi ama ben onlara bile 3 er aykorundum.Onları a satınca toplamda 7 diyorum.haberim oldu a yok sayamıyorum.

Zor şeyler yaşamışsınız , inşallah okulu bitirip KPSS yi kazanırsınız.O Zaman çevreniz de değişir ve şimdiki çevrinizden de uzaklaşırsınız.

Zor şeyler yaşamışsınız , inşallah okulu bitirip KPSS yi kazanırsınız.O Zaman çevreniz de değişir ve şimdiki çevrinizden de uzaklaşırsınız.
İnşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inan bunun için çok çabalıyorum Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah kimseninkini.

Ah bu cevre yok mu halbuki biraksalar herkes istedigi gibi yaşasa.bende sizin gibiydim sonra hayatima temiz bi sayfa actim.beni mutsuz eden bana hic bir katkisi olmayan benden surekli birseyler eksilten insanlari hayatimdan yavas yavas cikardim.herkese gerektigi gibi mesqfe koydum.basta cok uzuluyordum yalniz kalicam diye ama sonra alistim.simdi cok mutluyum etrafimda 3 4 dostum var ailemden sevdigim insanlar var.kisacasi kim olursa olsun beni mutsuz edecegini hissetigim anda ortamdan uzaklasiyorum yanlista anlasildim aam hic umursamadim.bu benim hayatim ben kimsenin hayatina karismiyorum onlarda benden uzak dursun

Canım 4 tanesi kimyasal doktorlar düşükten saymıyor aslında yani 3gün yada1 hafta gecikmeli adet oluyorsun onları çoğu kadin adetin gecikti sanırmış ben takipli hasta olduğum için düşük sebebi araitırılıyorken yani testlerde haberim oldu yani aslında 3 düşük kürtaj var hepsinin arasında da 1 sene korundum hatta sonuncu 1.5 sene bilinçli değildi korunurken kaldım.Hatta de kimyasaldan sonra korunma dedi ama ben onlara bile 3 er aykorundum.Onları a satınca toplamda 7 diyorum.haberim oldu a yok sayamıyorum.

Tamamdır şimdi anladım :) Gönlünüzce ne istiyorsanız olur inşallah. Rabbim yolunuzu açık etsin :)

Kayıplarınız için üzüldüm ama Allaha çok şükür bir oğlunuz varmış Allah bağışlasın.Siz çok güçlü bir insansınız çünkü yaşadığınız zor günlere rağmen hayatınızı güzel bir şekilde idame ettirmek için bir çaba sarfetmişsiniz okul okumuşsunuz sizi tebrik ederim.Evli misiniz merak ettim.Kaybettiklerinize üzülmeyi bırakın Allah’ın size bağışladıklarına şükredin çok şükür bir yavrunuz var sağlıklısınız okul okuyorsunuz.Her şey daha güzel olacak :KK200:
İnşallah canım.Evet evliyim

Ah bu cevre yok mu halbuki biraksalar herkes istedigi gibi yaşasa.bende sizin gibiydim sonra hayatima temiz bi sayfa actim.beni mutsuz eden bana hic bir katkisi olmayan benden surekli birseyler eksilten insanlari hayatimdan yavas yavas cikardim.herkese gerektigi gibi mesqfe koydum.basta cok uzuluyordum yalniz kalicam diye ama sonra alistim.simdi cok mutluyum etrafimda 3 4 dostum var ailemden sevdigim insanlar var.kisacasi kim olursa olsun beni mutsuz edecegini hissetigim anda ortamdan uzaklasiyorum yanlista anlasildim aam hic umursamadim.bu benim hayatim ben kimsenin hayatina karismiyorum onlarda benden uzak dursun
Evet ben kimseyi merak etmem ne yapmış nasılmış anlamıyorum insanlar niye birbirinin hayatlarıyla bu kadar ilgili ve hepte bir fikir sahibi iş başa düşünce yok sürekli bir negatife çekme durumu var olabildiğince kaçıyorum işte. Aslında böylesi daha iyibelkide aileme oğluma kendime daha çok vaktim var artık :).

Back
X