- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
şimdi orada biri bu münasebetsizin kafasına bir şey geçirip öldürse kahraman sayılacağı kesin deHükümete yakınlığıyla bilinen Kanal 7'de, birçok şehit haberinin geldiği bugünlerde "pes" dedirten bir konu tartışılmaya başlandı.
Kanal 7'de yayınlanan "Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler" programında "Cünüp iken vurulan asker şehit olur mu" tartışması yapıldı.
Sosyal medyada programa büyük tepki gösterildi.
http://m.karsigazete
Hükümete yakınlığıyla bilinen Kanal 7'de, birçok şehit haberinin geldiği bugünlerde "pes" dedirten bir konu tartışılmaya başlandı.
Kanal 7'de yayınlanan "Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler" programında "Cünüp iken vurulan asker şehit olur mu" tartışması yapıldı.
Sosyal medyada programa büyük tepki gösterildi.
http://m.karsigazete
ayy evet biliyorum ve o konuyu okuduğumda ne coşmuştu yüreğim ve ne ağlamıştım . ne güzel bir dine sahibiz diye...(bu ara hoşgeldinn)Su icersem orucum bozulur mu diye soranlarin yaninda bu soru bence bir hic.
Ayrica yikanan tek sehit de Hanzala'dir.
Cunup iken sehit edilmistir Bedir savasinda.
Arastirilirsa neden cunuplu oldugunu gorebilirsiniz ve gümüş tepside O'nu meleklerin yikadigini soyler Efendimiz (s.a.s)
Bilmiyorum hoca bundan bahsetmis mi ama mantiksiz bir soru olarak gelmedi bana..
o zaman gayri müslim bir er şehit olduğunda şehit sayılmıyor. çanakkaledde şehit olan ermeni musevi askerlerimiz şehit değiller yani. hay sizin kafanıza
ee onlar ölünce ne oluyor. hadi her asker şehit olmak için savaşıyor vatan için. peki gayri müslüm kardeşlerimizde vatan için savaşıyor. ölünce ne olacak peki.Kiz tabiki degiller. Sehitlik Islami bir mertebe.
Buna inanmayan birisi nasil sehit olabilir ki?
ee onlar ölünce ne oluyor. hadi her asker şehit olmak için savaşıyor vatan için. peki gayri müslüm kardeşlerimizde vatan için savaşıyor. ölünce ne olacak peki.
savaşmasın gayri müslimler o zaman askere gitmesinler. o mertebeye yükselmeyeceklerse. kafam karıştı şimdiOrasini ben bilemiyorum ama Islama inanmayan kabul etmeyen biri şehit olmaz ne icin olursa olsun, bi bunu biliyorum.
Onlarin hesaplasmasi ahirette görülür.
Ayrica her vatan için ölen dr şehit sayilmaz aslinda ama Allah bilir tabi bu konu hakkinda konusmayalim dine giriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?