- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 36
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.301
Walla yavrum sallamıyorum açıkçası, zaten resmi şikayet vermemişler, sözel olarak konuşuldu.
Bizim okul müdürü de söylememiş kimseye zaten, siz de söylemeyin densizlik etmişler falan dedi.
Hayatıma normal devam ediyorum işte.
sevindim canım ciddi bişey olmamasına.
allah insanlara aklını fikrini yerinde ve doğru kullanmayı nasip etsin inşallah.
müdür bey farkında sonuçta gerçeklerin. adaletli bi ortam neyseki
güldeenn ben sana hayırlı olsun dedim mi kuzum yaa:26: hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
laviniiimm benimde elim hep sadelerine gitmiştii ama benim kurbaacık evlendiğimizde alırız şimdikini farklı alalım didi hoş gene abartı bişisi yok yüzükcüümün ama gönlüm dümdüz ve incelerden yana
Güldentoooşş napoosun kuzuuummmm?
Ezgotuumm miis gibi günleer olsuun
Günaydın bebelattelerimmmmm
Dün aşkımla yüzükler baktık ama ben ne garip biriyim ki dümdüz alyansları beğendim bir tek.
En güze o oldu parmağımda sanki
Çok güzeldi heyecan yaptım ben.
laviniiimm benimde elim hep sadelerine gitmiştii ama benim kurbaacık evlendiğimizde alırız şimdikini farklı alalım didi hoş gene abartı bişisi yok yüzükcüümün ama gönlüm dümdüz ve incelerden yana
Güldentoooşş napoosun kuzuuummmm?
Ezgotuumm miis gibi günleer olsuun
kuzucuuummm ya valla bilmioruumm hiiç kendimde diilim inankiii.. bende dememiş olabilirim :26::26::26:
teşekkür ederim bebeğiimm.. sende çok mutlu oll hep yüzün gülsüünn bebeğiim..Allah tamamına erdirsinn..
böyle ara sıra girdiğimden inan hatırlayamıyorum. :26:
aminn kuzummm hepimizin inşallahh
pufimmm olsun mutlu valla musmutlu bir gün olsun
lavicim benim alyansımda düz klasik alyans tickerımdaki gibiçoooook severek takıyorum
lavinimm benim alyansımda klasik alyans.Günaydın bebelattelerimmmmm
Dün aşkımla yüzükler baktık ama ben ne garip biriyim ki dümdüz alyansları beğendim bir tek.
En güze o oldu parmağımda sanki
Çok güzeldi heyecan yaptım ben.
nisan da isteme, mayısta nişan mıııııııTatlım hoşgeldinnn
Ben daha çook bakarım gibi,zamanım da var zaten. Nisanda isteme Mayıs'ta da nişan olacak inşallah. 2 ay var,rahat rahat bakarım. Aslında beğendim bir tane beyaz altındı, o modeli yeşil altın bulursam o model alırım,yoksa düz alırım galiba.
Canım şu modeli de beğendim ama ben yeşil altın istiyorum,beyaz altın tenim de çok beyaz olduğundan yakışmıyor bana,bu modelin yeşil altınını bulursam alacağım.
Deneyimli hatunlar,belki siz de alyans seçerken görmüşsünüzdür.
lavinimm benim alyansımda klasik alyans.
nisan da isteme, mayısta nişan mııııııı
yaşasınnnn.
inşallah hayalindeki gibi olur herbişey lavinimmm
bebekom, nazonun alyansı da buna benziyo, yeşil altın, taşlarda düşme problemi olduğu için onunkisi taş gibi duran ama taş olmayan bi sıraydı sanırım .. çokta güzeldi.
bunun aynısının yeşil altınını ben görmüştüm kuyumcularda. zaten istersen de yaparlar.
kuşum az kalmış, göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider günler. bak martın bitmesine ne kaldı ki şurda :)Bebitom mutluyum ki ben çokkk,heyecan halindeyimmmm daha çok var halbuki.
İnşallah gönlüme göre bulurum diye düşünüyorum.
elisommmmGünaydın bebişlerrrGününüz süper geçsin inşAllah
Lavinom benim alyansımda beyaz altın klasik düz hep öyle istemiştim her kıyafetlede gidiyor.Seviyorum alyansımısenin beğenmiş olduğun alyansta hem sade hemde çok şık.
kıymetim, enişte iyiki doğmuş, iyiki seni bulmuşşş.. bu ona en güzel hediye, hem de hergünbebeklerim selamlar
bugünn aşkuşumun nefesimin doomgünüsügüzel gözlüm kalbimi ısıtalı da 1 yılımız doluyor 8gün sonra. ayrıcana ilk defa bir yıl önce bugün elini tutmuştumm onu görmeye gitmiştim, bana en güzel doomgünü hediyesi bu oldu demişti
ahh aşk sen neler yaptırırsın insana
siz napıosunuz bakıyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?