- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.321
bebeklerim selamlar
bugünn aşkuşumun nefesimin doomgünüsügüzel gözlüm kalbimi ısıtalı da 1 yılımız doluyor 8gün sonra. ayrıcana ilk defa bir yıl önce bugün elini tutmuştumm onu görmeye gitmiştim, bana en güzel doomgünü hediyesi bu oldu demişti
ahh aşk sen neler yaptırırsın insana
siz napıosunuz bakıyimm
Gündentoşuum iyiim valla keyfim yerinde uykusuzum ama bi enerjiğiim pelintoş geldi istanbulda pazara kadar kalıcaak
Laviiimm benımkıne cok benzıyo cıdden benımkıde yarısı yesıl o usttekı ınce kısım beyaz , nişanlımcanınki düz benimkide oymalı lokumum demiş ya düşer diye biz taşlı almadık ama taş gibi duruyo zaten tek taşımlada cicik bi uyum içindeler
Eki Görüntüle 663021 Eki Görüntüle 663022
Lavincim canım istediğin gibi yapılabilir.. benimkide öyle.. bende resim çektim hemen gösterim sırası gelmişkenn
Eki Görüntüle 663033 Eki Görüntüle 663034
benim yüzüğümün aslı böyle diildi.. yeşil ve beyaz altındı.. ortasından düz geçiyodu taşlar.. ben bu şekilde istediğimi anlattım 10 gün içinde yapıp teslim ettiler canım..
lavim ekledigin yuzugun erkek olanı benimkinin yuzugunden digeri de benimkine benziyo sadece ince ama taslı yuzugu kullanması zor onu solıyım tası dusece diye malesef rahat hareket edemiosun hiç ben sonradan duz alıcam diye boe secmiştim ama şimdi alırmıyız bilmem
pufummm seni yuzugun adının hakkını verio bence cidden catlatıo adamı
sizin maillerinzde bir hal var mı diye sormaya geldim? benimki öldü çünkü...
Outlook sürümüne yukseltiolarmıs galba ama benimki hepten gitti artık hiç açılmıyor
puf oldu :44:
Çooook güzelmiş Güldenimmmm güle güle aşkla kullan
lavim ekledigin yuzugun erkek olanı benimkinin yuzugunden digeri de benimkine benziyo sadece ince ama taslı yuzugu kullanması zor onu solıyım tası dusece diye malesef rahat hareket edemiosun hiç ben sonradan duz alıcam diye boe secmiştim ama şimdi alırmıyız bilmem
pufummm seni yuzugun adının hakkını verio bence cidden catlatıo adamı
sizin maillerinzde bir hal var mı diye sormaya geldim? benimki öldü çünkü...
Outlook sürümüne yukseltiolarmıs galba ama benimki hepten gitti artık hiç açılmıyor
puf oldu :44:
Nazlıcanımmmmmmmmmm çok beğendimmmmmmm umarım benzerini bulkabilirim. Dün öyle doğaçlama birkaç yere baktık belki de ondan bulamadım ama bu modeli seviyorum. Tek taşla çok güzel olmuş.
Kızlar özel biraz ama tektaşı pırlanta almak istiyordum ama beğendiklerim çok pahalı.Ayrıca pırlantanın Afrika'dan getiriliş şekilleri malum. Böyle konularda hassasım. Pırlanta olmayan tektaş alan varsa bana yorum yazabilir mi?
Tereddütteyim,pırlantaya o kadar para verip kendimizi sıkıştırmasak mı?
senin tektaşına da bayılıyorumm lokumummmmm
hep aşkla kalsın parmağında
ay guldenim valla sinir oldum ben de acılmıyo bile resmen kitlendi az once denedim bi acılır gibi oldu sonra baktım yine gitmiş gondermio almıyo hiçbişey
sanırım bu surum calısmaları yuzunden
pastaam yaa bana ilk adını sölediklerinde çok gülmüştüm, komşu çatlatan tek taşı taşlıda cidden rahat edemem diye düşündüm bende ama bunu aldıgımdada oymalara sabun falan kaçar diye tereddtr etmiştim çok şükür öle bi sıkıntıda yaşamadım
Ya aslında benimde pırlantada falan gözüm yoktu açıkcası getiriliş şeklinide bilmiyorum :44: Kurbaamla beraber almaya gitseydik bende sanırım daha uygun bişiler aldırırdım illa pırlanta diye tutturmazdım ama kendisi gidip almış evlenme teklifi için, ona soramadım ama bikaç arkadaşımda (erkek) merak edip araştırma yapmıştı bu yaza evlenen bi arkadaşım tuzluymuş dedi o an koydu bana , cunku kurbaam bana ıphone ıcın harcama yapma daha onemlı seyler var alıcamız dıyodu kendısı benım ıcın o kadar harcama yapmış bi yandanda hoş bişi ama şuanda diyorum tektaşa verilen parayla eksiklerimizi halledebilirdik
bende cok sevoorum kendılerınıı lokumummmamiiin cümlemizi kötü gözlerden korusun Allah'ım
Güldentoşuuum seninkileride begenıorum ben rengını ozellıkle pelotunda olee rose dıyolardı galbaa dimii yanlıs hatırlamıosamm :/
hihiihiihih ama adına bu kadar yakısır pufilikommmmmyüzüğü gözlerine tutup kıskanan catlasın desen kör edebilir yani
bu arada ben hala tasa alısamadım eve gider gitmez cıkarıyorum yeaa hihihi
masallah kusum hiç de icine oturmasın bikere yapılıo böle selr icinden gelmiş kurbikinin de ne de guzel yapmıs
güldentosummm ay ben yerim senin yuzuklerini de mi gorcektik oyyyyyy oyyyycanımın icisin ya guzel yureklim benim
Bak unuttum diyeceklerimi
Çağlam benim de mail sorunlu. Kızların attığı mailleri görebiliyordum ama cevap veremiyorum, bilgisayar kapanıyor hemen.
Artık mail göremiyorum bile sanırım
Skypye geçilecek filan diyorlardı ondan mı ki :44:
Gülden ben de hayırlı olsun demedim sana.
Konuşmuşluğumuz da yok ama merhaba demiş olayım.
Tebrik ederim, hayırlı olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?