- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.641
14 haziran gelini hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun
nihancıık sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama hiç mi başka ev yok anlamadım orda :26: allah yardımcın olsun canım
ezgimmm bebiş nasılzorluyo mu sizi kuzucuk :)
siboşum bu ilişki ve yaşadıkların seni çok güçlü yaptı ve en kısa sürede dahada iyi olacağına inanıyorum canım.
nihancım adını bilmediğimden seni biraz geç ekledim facete kusura bakma (nurayıma sordumda o söyledi) insanın hayatında hep bir dip noktaları oluyor ama şunu unutma ki nasıl ki her karanlık gece aydınlığa kavuşuyorsa hayatımızdaki bu dönemlerde bizleri gün ışığına hazırlıyor. ben hep çaresiz hissettiğimde bunu düşünürüm ve sabırla güzel günleri beklerim. belki bu günlerde senin sınavın canım. güneşin doğduğunda herşeyin birden bire güzelleştiğini göreceksin
14 haziran gelini hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun
nihancıık sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama hiç mi başka ev yok anlamadım orda :26: allah yardımcın olsun canım
ezgimmm bebiş nasılzorluyo mu sizi kuzucuk :)
guzelliklerrr hepinizi cok ozledimmmm
bayadir gelemedim kizmayin bana olurmu:-(
oncelikle pelinimmmm Allah mutlu mesut etsin artik evli mutluuu gecen hafta gelip dugun oncesi yazamadim kuzum kusura bakma evimi yerlestirmeye gitmistim ama hep dualarimdaydin
ezgimmm teyzoss olmuss Allah anali babali buyutsun balli lokumunuzu
caglammmmmm kinali kuzu olduuu yarinda missler gibi gelin olcak hersey cok guzel olsun canimm Allah hic utandirmasin musmutlu etsin bide nazarlardan korusun
vee diger sayamadigim herkesss hepinizi cok optum:-D
Hoşgeldiinnn...
Ne kadar az kalmış canım sana da 2 hafta gelip geçer hemen.
Evini yerleştirmişsin, mutlulukla yaşamak da nasip olsun.
Bitti mi işler, geriye beklemek mi kaldı
bugün 2 gelinciğimizin daha şafakları sıfırlanıyooo
elisime de çağlama da bir ömür boyu eşleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk yapışsın bırakmasın inşallah :)
büşraaammmmdüğündaşımm gelsene fırsat buldukçaa, özlüyoruz
hosbuldum canimm seninle tanismamistik ben busra bayadir ugrayamadigim icin tanimadigim bi kac kisi var zamanla tanisiriz ins.
evet kuzum sonunda azcikkk kaldi kavusuyorum masal prensime cok sukur bitti hazirliklar evimizim bi kac eksigi var ama sehirdisi oldugu icin gidince tamamlicam artik
Allah yasamak isteyen herkese nasip etsin bu mutluluklari....
Tanışmıştık diye hatırlıyorum Büşra'cım, hatta yazışmıştık burdan, moral vermiştin bana.:44:
Siz de 6 yıldır bekliyordunuz sanırım.
Ya da ben yanlış hatırlıyorum
Olsun evin eksiği hiç bitmez der annelerimiz
Hem eşinle tamamlarsınız onları daha güzel olur
canim dogru hatirliyosun ben unutmusum kusura bakma ne olur:-(
6 yillik cift biziz evettt sonunda evli cift oluyoruz Allahin izni ile darisi sana tatlim;-)
evimiz sehirdisinda bizim suanda kilometrelerce uzaktayim gidince tamamlicam artik hem bana ugras olur diye birazda bilerek biraktim
Ne kusuru canım, telaşın var senin hem
Ne güzel yaaa maşallahBizim de 6 yıl dolacak kavuşsaydık biz dee...
Aah ah
Adımı yazar mısın ayakkabına
Farklı bir şehire gelin gidiyosun demek, iyi yapmışsın bence de oyalanırsın
tesekkur ederim canim anlayisin icin
canim emin olki bekliyosan vardir bi sebebi bi hayirli zamani bekledigin icin hic uzme kendini gecirdigin zaman larin keyfini cikar gecmise tekrar donulmuyo yasadigimiz her gun degerli ;-)
ismini yazarim tabikiii listeme ekliyorum hemenn
evet kuzum ben farkli bi sehire gidiyorum hatta sole anlatayim bugumuz var ya topikte onun sehrine gidiyorum ben ;-)
Aa öyle miii... Güzel bir yere gidiyorsun.
Çok haklısın canım, her anın tadını çıkarmalı, hep diyorum hayırlısıyla, güzellikle olsun eh birazcık da çabuk
evet canim guzel bi sehir ama istanbuldan sonra alismak biraz zor olcak galiba bakalim zamanla gorcem herseyi;-)
bana kalirsa bizim gecen 6 yilimiz cook hizli gecti hicbisey anlamadim sizinde su gibi gecsin onunuzdeki zaman kavusun musmutlu yuvanizda
yaa suan caglaminn dugunu var nekade mutludur kim bilirr dualarim onunla hersey cok guzel gecer umarim emininki cok guzel olmustur
Benim hep hasretle geçti bu 6 yılım.
İlk kez mesafeler azaldı ve daha sık görüşebildik, işte o zaman, zaman hızlı geçiyormuş anladım.
Özleyince, uzak olunca daha yavaş geçiyor...
Eveet Çağlamikomla, Elisimizin düğünü şimdi...
Oynuyorlardır bol bol:118:
İnşallah güzel geçer her şey
iki fıstık bugün dünya güzeli oldular eminimmmm
Allahımm hep aşkla mutlu kılsın onları
Büşümmm nerelerdesinn senn özledikk
sadece 14 günün kalmış seninde yahay maşallaahh
ve veee tabisi benim ismimi de eklersinnn miiii?ayakkabının altınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?